Browsers (Браузъри)
+2
Evance<3
nellzita
6 posters
Страница 1 от 1
Browsers (Браузъри)
Колко браузъра имате?
Кой използвате най-често?
Кой според вас е най-кадърен?
През кой гледате този форум в момента?
Аз лично имам 3 - всеизвестните Mozilla и IExplorer (който го държа, по простата причина че НЕ намирам uninstall файла му, колкото и тъпо да звучи )
Най-новото ми допълнение е Google Chrome, благодарение на Мики, наистина много кадърна и малко странна джаджа, но съм доволна.
Старата Godzilla (както оничам да я наричам ;d) също много ме радва иксклюудинг не-много-редките и крашове.
What 'bout your?
Кой използвате най-често?
Кой според вас е най-кадърен?
През кой гледате този форум в момента?
Аз лично имам 3 - всеизвестните Mozilla и IExplorer (който го държа, по простата причина че НЕ намирам uninstall файла му, колкото и тъпо да звучи )
Най-новото ми допълнение е Google Chrome, благодарение на Мики, наистина много кадърна и малко странна джаджа, но съм доволна.
Старата Godzilla (както оничам да я наричам ;d) също много ме радва иксклюудинг не-много-редките и крашове.
What 'bout your?
Re: Browsers (Браузъри)
Google Chrome и съм много доволна :P Никакви друго годзили или ИЕ-та Viva Google Chrome!!!
IE - вече свикнах с безбройните му ерори и не им обръщам внимание. А нещЪ други браузъри да инсталвам, щото само регистрите ми ще напълват и после компа ми ще се забози. Имам една Mozilla Portable, но ме мързи да я ползвам.
Гугъл хрома е велик,но се наложи да сърфирам с Мозила за сега!
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
Заклет фен за мозилката и оперката. :]
mo6no- Ембрион
- Брой мнения : 10
Точки : 9
Местожителство : Варна - Морето
аз както винагии.. ползвам най-примитивните джаджи