Преинсталиране ;x
+3
Evance<3
iz4aa
nellzita
7 posters
Страница 1 от 1
Преинсталиране ;x
Колко пъти ви е преинсталиран компютъра?
За 4 години онлайн, ми се е налагало само веднъж, заради шибан неизтриваем вирус, но в момента съм пак пред преинстална фаза, защото компютъра ми заприлича на манджа с грозди, и човек с нормални нерви не би го понесъл дълго..
Виж моите са отренирани.. ;d
За 4 години онлайн, ми се е налагало само веднъж, заради шибан неизтриваем вирус, но в момента съм пак пред преинстална фаза, защото компютъра ми заприлича на манджа с грозди, и човек с нормални нерви не би го понесъл дълго..
Виж моите са отренирани.. ;d
Re: Преинсталиране ;x
ооо за преинсталиране не ми говори, компа 1 път е преинсталиран, ама Скайп, Фото Филтъри, Уинампи и подобни колко пъти съм преинсталирала не е истина вече намразих самата дума "преинсталиране" и "инсталиране"
iz4aa- Бозаещо
- Брой мнения : 50
Точки : 54
Местожителство : x_The Sky_x
Никога не съм преинсталирала Нито компа ми нито лаптопа :D:D Сърце не ми дава да загубя всичко, а и 80ГБ неща не се записват лесно на дискове А и всички спомени... Не мога
Ами само веднъж за малко да се стигне до преинстал заради един тъп вирус ама се отървах и само трябваше да преместя нещата си от 40 ГБ диск на този с 300 и всичко си работеше отново и така 15 000 наруто картинки останаха в безопастност.
загубата на информация е най-отвратителното последствие от преинстала ;x
не бих могла да живея без моя шест-цифрен брой аниме картинки, клипчета, etc, затова и все още държа да не преинсталирам.
не бих могла да живея без моя шест-цифрен брой аниме картинки, клипчета, etc, затова и все още държа да не преинсталирам.
Веднъж месечно сама си го преинсталвам.Напоследък и по-често!
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
Компа ми е бил преинсталирван точно 3 пъти. Сега следва четвъртия ;д
1 - вя път беше, когато нещо разбрицах и се получи един голям ЕРОР ! ;д
2 - ри .. кат го бях ритнала и се разконцентрова ;д
3 - ти .. не помна ама беше мн. отдавна
И сеа кат гледам пак е време да го носим да му начукат голямата отверка в развратните кабели
1 - вя път беше, когато нещо разбрицах и се получи един голям ЕРОР ! ;д
2 - ри .. кат го бях ритнала и се разконцентрова ;д
3 - ти .. не помна ама беше мн. отдавна
И сеа кат гледам пак е време да го носим да му начукат голямата отверка в развратните кабели
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите