Бръснене...
+3
nellzita
Evance<3
*MomiChETo*
7 posters
..: Infinity :.. :: Забава. :: Sex
Страница 1 от 1
Бръснене...
Какво ви е мнението за бръсненето отдолу и вие правите ли го?С бръсначка,с епилатор,с кола маска?Смятате ли се хигиенични?Бихте ли правили с някой с косми или без?
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
Re: Бръснене...
Напълно ЗА съм за бръсненето. Все пак е по- хигиенично. Аз лично най- редовно го правя и то със бръсначка. Другото иска много скубане, скубането боли Смятам се за хигиенична, да и съм го правила с хора с и без косми и мен лично не ме бърка :P
*MomiChETo* написа:Какво ви е мнението за бръсненето отдолу и вие правите ли го?С бръсначка,с епилатор,с кола маска?Смятате ли се хигиенични?Бихте ли правили с някой с косми или без?
Естествено че го правя.. въпрос на елементарна хигиена.
използвам самобръсначка - просто мисля, че е тази зона е достатъчно деликатна, да почна да са скубя като породист заек в любовния период, най-малкото ще умра от болка.
Епилатора използвам само за краката си и не искам и да си представям болката, ако случаайно пробвам.. ще отклоня.. ;d
По-принцип хората с косми къде ли не, винаги са ме отвращавали, и ако не отвращавали, то поне малко от малко погнусявали. Не сме Джунгла все пак.
и леко извън темата ноо - все пак да тръгнеш да се бръснеш по ръцетее вече е малко прекалено според мен. Незнам, аз не считам, че съм толкова силно окосмена по ръцете, че да тръгна да се стържа там.. Виждала съм резултати и не са очароващи
Не бива да се прекалява със нищо, включително и с обезкосмяването =)
Противно на всеки аз ще кажа,че НЕ се бръсна често и съм ПРОТИВ...нека ви опровергая..
-Като се обръсна щпе и ми е гадно на ........п*тката
-Като се обръсна веднъж и не се къпя три дни е супер хигиенично...
-Ако се къпеш често и без да си бръснеш п*тката ше си хигеничен
-Зимата ти е топло на п*тката...
-Ако стане на мода да си слагате фон дю тен на п*тката за да ви изглежда добре и да измислят още глупости е просто перфектно..
Мен ми е все тая всеки сам си прави избора-заради едни косми ако си влюбен в човека няма го зарежеш...
П.С.Аз си бръсна ръцете,попринцип имам руси косми,но ме дразнят щото почерняват!
-Като се обръсна щпе и ми е гадно на ........п*тката
-Като се обръсна веднъж и не се къпя три дни е супер хигиенично...
-Ако се къпеш често и без да си бръснеш п*тката ше си хигеничен
-Зимата ти е топло на п*тката...
-Ако стане на мода да си слагате фон дю тен на п*тката за да ви изглежда добре и да измислят още глупости е просто перфектно..
Мен ми е все тая всеки сам си прави избора-заради едни косми ако си влюбен в човека няма го зарежеш...
П.С.Аз си бръсна ръцете,попринцип имам руси косми,но ме дразнят щото почерняват!
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
*MomiChETo* написа:П.С.Аз си бръсна ръцете,попринцип имам руси косми,но ме дразнят щото почерняват!
Можеш да използваш кислородна вода, за да ги изсветлиш Аз така направих с горната част на краката Където мисля, че няма нужда от бръснене, след като можеш да ги изрусиш и да не се виждат Колкото до отговора ти за: "Колкото и да е космат, ако го обичаш няма да го зарежеш заради това". Разбира се. Но не на всеки му е приятно космалаците На мен лично не ми е много приятно. По- съм съгласна за гладичкото, като бебешко дупенце :D
яхууу аз ще си направя космите зелени и ще се мисля за Хълк
ick1- Новородено
- Брой мнения : 25
Точки : 20
Всичко с кол маска и епилатор.Триъгълникът и включително всичко в тази така чувствителна зона-кола маска.Ходя вече от три години и съм свикнала с болката.Целите крака и ръцете-епилатор.А малките косъмчета над горната устна-също кола маска.Може да не се виждат,но като знаеш,че са там и е гадно.Та аз съм "за" всякакво обезкосмяване от момичетата.И много против самобръсначка.Космите стават повече,а и по-дебели.Не правете такава грешка.Аз не съм ползвала самобръсначка с години.Може би около 4 години вече се дърпа всяко косъмче по мен,а не се реже.Така и окосмението намалява.
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Ми за съм... Се пак като стане гора Грозно седи и аз хигиената...
MuTaKa- Ембрион
- Брой мнения : 5
Точки : 16
Местожителство : Nqkade pod slunceto :]
Иуууууууууу.. космииии
Естествено, че се бръсна ... ръце, крака .. и премахване на значително количество космърлък отдолу ;д
Все пак съм ЗА хигиената и ЗА бръсненето ^ ^
Естествено, че се бръсна ... ръце, крака .. и премахване на значително количество космърлък отдолу ;д
Все пак съм ЗА хигиената и ЗА бръсненето ^ ^
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
..: Infinity :.. :: Забава. :: Sex
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите