Зарязвате или ви зарязват
+5
JustiN,s gIrL
Kiara_Yuichi
Ani4ka__
iz4aa
Evance<3
9 posters
..: Infinity :.. :: Забава. :: Любов
Страница 1 от 1
Зарязвате или ви зарязват
Как се разделяте с половинката ви по принцип Вие зарязвате, той/тя вас или по взаимно съгласие.
Re: Зарязвате или ви зарязват
Амиии, обиновенно аз зарязвам ако видя че не върви.
И наскоро зарязах едно момче, а сега виждам че наистина съм го обичала Ммм ... аз го молех да ми даде втори шанс а той каза че съм го наранила прекалено много .. и той ако си мисли че сега ще си останем приятели, мноооого жестоко греши, аз го искам като гадже, да е до мен, а ако н мога да го имам отново предпочитам да не сме приятели защото ще ми е трудно .. боже, боже, аз и мойте излияния .. тука ще ви уморя от глупости .. Та, обикновено или аз зарязвам или е по взаимно съгласие.
И наскоро зарязах едно момче, а сега виждам че наистина съм го обичала Ммм ... аз го молех да ми даде втори шанс а той каза че съм го наранила прекалено много .. и той ако си мисли че сега ще си останем приятели, мноооого жестоко греши, аз го искам като гадже, да е до мен, а ако н мога да го имам отново предпочитам да не сме приятели защото ще ми е трудно .. боже, боже, аз и мойте излияния .. тука ще ви уморя от глупости .. Та, обикновено или аз зарязвам или е по взаимно съгласие.
iz4aa- Бозаещо
- Брой мнения : 50
Точки : 54
Местожителство : x_The Sky_x
Аз съм гадината Кофти се получава,но няма друг начин.Не умея да съм с човек,към когото не изпитвам чувства.
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Мен ме зарязаха скоро, но не съжалявам беше КРЕТЕН. С всеки изминал ден като го гледам отстрани осъзнавам, колко сляпа съм била...
Аз мога и двете. Ако нещата не вървят зарязвам го аз, дори и да знам, че ще го боли, но няма да стоя с човек, който не е за мен.
И обратно - и да ме оставят ... ще ми мине, не е болка за умиране, щом не се разбираме значи не трябва да сме заедно, няма значение кой от двамата ще поеме инициятивата да "зареже".
Има момичета, които си режат вените и такива неща ... за мене това са ДЕТИНЩИНИ, и това го правят хора които най вече не уважават себе си, как искат тогава другите хора да ги уважават?
И обратно - и да ме оставят ... ще ми мине, не е болка за умиране, щом не се разбираме значи не трябва да сме заедно, няма значение кой от двамата ще поеме инициятивата да "зареже".
Има момичета, които си режат вените и такива неща ... за мене това са ДЕТИНЩИНИ, и това го правят хора които най вече не уважават себе си, как искат тогава другите хора да ги уважават?
JustiN,s gIrL- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 12
Местожителство : Spain
JustiN,s gIrL написа:
И обратно - и да ме оставят ... ще ми мине, не е болка за умиране.
Да знаеш, че понякога не е толкова лесно И мисля, че знаеш също кой е най- точния пример.
°●°εмπρεss~1804°●° написа:JustiN,s gIrL написа:
И обратно - и да ме оставят ... ще ми мине, не е болка за умиране.
Да знаеш, че понякога не е толкова лесно И мисля, че знаеш също кой е най- точния пример.
Да, рабирам какво искаш да кажеш, но зависи от човека все пак. Някой са по мекошави и преживяват по трудно. Аз не съм такава. Това, което бих изисквала от човека който ще ме зарязва примерно е да ми каже ЗАЩО, да ми обесни своята гледна точка, аз да кажа моята и да се разберем като хора. Много отдавна не съм плакала за нещо, просто не съм такъв тип човек.
JustiN,s gIrL- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 12
Местожителство : Spain
Аз зарязвам.В интерес на истината до сега не са ме зарязвали.Просто ходя с някой по дълго от седмица ми и омръзва и го зарязвам.Връзките са изтощителни особено когато не си влюбена.
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Няма смисъл - връзка за 1 седмица не е връзка. И е асдки несериозно.
По темата: Винаги мен са ме зарязвали - аз до последно се чувствам длъжна на човека отсреща..
По темата: Винаги мен са ме зарязвали - аз до последно се чувствам длъжна на човека отсреща..
Второто !!! Винаги нещо не е наред с мен, ВИНАГИ, мамка му Ама тва пък си е част от мен и ме кефи. ^ ^
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Азц пък винаги се разделям с гаджетата си по взаимно съгласие и почти винаги оставаме приятели..
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
..: Infinity :.. :: Забава. :: Любов
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите