..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

10 Правила за оцеляване на една връзка

5 posters

Go down

10 Правила за оцеляване на една връзка Empty 10 Правила за оцеляване на една връзка

Писане by ~ЩастливИдиот~ Пет Апр 17, 2009 9:46 pm

1. Научи се да правиш компромиси. Не си мисли, че винаги може да става това, което ти кажеш. Място за гордост в любовта няма. Съобразявай се с партньора си.
2. Отпусни “въжето”, за да не задушиш гаджето! Всеки има право на личен живот. Една връзка се гради с доверие. Не позволявай да се поболееш от ревност.
3. Не бъди дребнав/а. Да вдигаш скандали на всяка крачка ще ядоса и най-търпеливия човек. Опитай се да не обръщаш внимание на малките неща, които те дразнят.
4. Без лъжи! Знай, че рано или късно всичко излиза наяве. Колкото и да боли, бъди директен/-на и казвай истината. Ще бъде оценено.
5. Никога не го (я) сравнявай с бившите или с гаджетата на приятелите ти. Ще си помисли, че търсиш нещо от тях в него (нея).
6. Недей да кръшкаш! Опитай се да се поставиш на мястото на половинката си. В любовта място за трети човек няма. А изневериш ли, по-добре му (й) признай всичко ти самият (самата).
7. Не се опитвай да го (я) промениш. Помисли си кое би могъл/-ла да приемеш в него (нея) и кое не. Ако недостатъците излязат повече и не можеш да си затвориш очите за тях, задай си въпроса какво правиш с него (нея).
8. Не бъди егоист. Не можеш само да вземаш, без да даваш. Така той (тя) в един момент ще остане напълно изчерпан/а. Прави всичко най-хубаво за него (нея) и не пести, когато раздаваш чувствата си.
9. Не обръщай внимание на слухове и интриги. Все ще се намери някой, който да говори. Докато сам/а не се убедиш в нещо, подминавай всякакви клюки.
10. Не допускайте скуката да навлезе в любовта ви. Забавлявайте се на пълни обороти. Опитвайте нови неща. Прави изненади със или без повод. И честичко му (й) напомняй, че го (я) обичаш!
~ЩастливИдиот~
~ЩастливИдиот~
Мега Зарибен
Мега Зарибен

Брой мнения : 269
Точки : 310
Местожителство : Far away in a distant land

http://www.antiyaoi.piczo.com

Върнете се в началото Go down

10 Правила за оцеляване на една връзка Empty Re: 10 Правила за оцеляване на една връзка

Писане by JustiN,s gIrL Пон Апр 20, 2009 3:07 am

Според мен не трябва да има някакви правила за успешна връзка. По принцип по горе написаното е вярно, но аз не бих се водила по правила, предпочитам аз да си бъда аз, приятеля ми да си се държи нормално и изникне ли проблем, той трябва да се решава на момента. corazon
JustiN,s gIrL
JustiN,s gIrL
Новородено
Новородено

Брой мнения : 28
Точки : 12
Местожителство : Spain

10 Правила за оцеляване на една връзка Empty Re: 10 Правила за оцеляване на една връзка

Писане by velizarcho123 Пон Апр 20, 2009 6:19 am

ми да, напълно вярно си е това Smile Връзката се гради с уважение и никога не бива да изчезне. Затова хората не трябва да се избират, само защото са се харесали на момента. Smile
velizarcho123
Ембрион
Ембрион

Брой мнения : 5
Точки : 6

Писане by *MomiChETo* Пон Май 11, 2009 3:51 am

За добра връзка трябва добро приятелство като основа!
*MomiChETo*
*MomiChETo*
Супер Модератор
Супер Модератор

Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Пет Юли 03, 2009 8:13 pm

JustiN,s gIrL написа:Според мен не трябва да има някакви правила за успешна връзка. По принцип по горе написаното е вярно, но аз не бих се водила по правила, предпочитам аз да си бъда аз, приятеля ми да си се държи нормално и изникне ли проблем, той трябва да се решава на момента. corazon

Мда, съгласна съм с нея. И момичето и момчето трябва да са себе си като за начало, но понякога проблемите изискват повечко време да се разрешат. Например ако друго момиче хвърли око на гаждето ти, или обратното, доверието играе голяма роля в разрешаването на проблема..
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите