10 Правила за оцеляване на една връзка
5 posters
..: Infinity :.. :: Забава. :: Любов
Страница 1 от 1
10 Правила за оцеляване на една връзка
1. Научи се да правиш компромиси. Не си мисли, че винаги може да става това, което ти кажеш. Място за гордост в любовта няма. Съобразявай се с партньора си.
2. Отпусни “въжето”, за да не задушиш гаджето! Всеки има право на личен живот. Една връзка се гради с доверие. Не позволявай да се поболееш от ревност.
3. Не бъди дребнав/а. Да вдигаш скандали на всяка крачка ще ядоса и най-търпеливия човек. Опитай се да не обръщаш внимание на малките неща, които те дразнят.
4. Без лъжи! Знай, че рано или късно всичко излиза наяве. Колкото и да боли, бъди директен/-на и казвай истината. Ще бъде оценено.
5. Никога не го (я) сравнявай с бившите или с гаджетата на приятелите ти. Ще си помисли, че търсиш нещо от тях в него (нея).
6. Недей да кръшкаш! Опитай се да се поставиш на мястото на половинката си. В любовта място за трети човек няма. А изневериш ли, по-добре му (й) признай всичко ти самият (самата).
7. Не се опитвай да го (я) промениш. Помисли си кое би могъл/-ла да приемеш в него (нея) и кое не. Ако недостатъците излязат повече и не можеш да си затвориш очите за тях, задай си въпроса какво правиш с него (нея).
8. Не бъди егоист. Не можеш само да вземаш, без да даваш. Така той (тя) в един момент ще остане напълно изчерпан/а. Прави всичко най-хубаво за него (нея) и не пести, когато раздаваш чувствата си.
9. Не обръщай внимание на слухове и интриги. Все ще се намери някой, който да говори. Докато сам/а не се убедиш в нещо, подминавай всякакви клюки.
10. Не допускайте скуката да навлезе в любовта ви. Забавлявайте се на пълни обороти. Опитвайте нови неща. Прави изненади със или без повод. И честичко му (й) напомняй, че го (я) обичаш!
2. Отпусни “въжето”, за да не задушиш гаджето! Всеки има право на личен живот. Една връзка се гради с доверие. Не позволявай да се поболееш от ревност.
3. Не бъди дребнав/а. Да вдигаш скандали на всяка крачка ще ядоса и най-търпеливия човек. Опитай се да не обръщаш внимание на малките неща, които те дразнят.
4. Без лъжи! Знай, че рано или късно всичко излиза наяве. Колкото и да боли, бъди директен/-на и казвай истината. Ще бъде оценено.
5. Никога не го (я) сравнявай с бившите или с гаджетата на приятелите ти. Ще си помисли, че търсиш нещо от тях в него (нея).
6. Недей да кръшкаш! Опитай се да се поставиш на мястото на половинката си. В любовта място за трети човек няма. А изневериш ли, по-добре му (й) признай всичко ти самият (самата).
7. Не се опитвай да го (я) промениш. Помисли си кое би могъл/-ла да приемеш в него (нея) и кое не. Ако недостатъците излязат повече и не можеш да си затвориш очите за тях, задай си въпроса какво правиш с него (нея).
8. Не бъди егоист. Не можеш само да вземаш, без да даваш. Така той (тя) в един момент ще остане напълно изчерпан/а. Прави всичко най-хубаво за него (нея) и не пести, когато раздаваш чувствата си.
9. Не обръщай внимание на слухове и интриги. Все ще се намери някой, който да говори. Докато сам/а не се убедиш в нещо, подминавай всякакви клюки.
10. Не допускайте скуката да навлезе в любовта ви. Забавлявайте се на пълни обороти. Опитвайте нови неща. Прави изненади със или без повод. И честичко му (й) напомняй, че го (я) обичаш!
Re: 10 Правила за оцеляване на една връзка
Според мен не трябва да има някакви правила за успешна връзка. По принцип по горе написаното е вярно, но аз не бих се водила по правила, предпочитам аз да си бъда аз, приятеля ми да си се държи нормално и изникне ли проблем, той трябва да се решава на момента.
JustiN,s gIrL- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 12
Местожителство : Spain
ми да, напълно вярно си е това Връзката се гради с уважение и никога не бива да изчезне. Затова хората не трябва да се избират, само защото са се харесали на момента.
velizarcho123- Ембрион
- Брой мнения : 5
Точки : 6
За добра връзка трябва добро приятелство като основа!
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
JustiN,s gIrL написа:Според мен не трябва да има някакви правила за успешна връзка. По принцип по горе написаното е вярно, но аз не бих се водила по правила, предпочитам аз да си бъда аз, приятеля ми да си се държи нормално и изникне ли проблем, той трябва да се решава на момента.
Мда, съгласна съм с нея. И момичето и момчето трябва да са себе си като за начало, но понякога проблемите изискват повечко време да се разрешат. Например ако друго момиче хвърли око на гаждето ти, или обратното, доверието играе голяма роля в разрешаването на проблема..
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Similar topics
» Мемоарите на една Гейша
» Още една игра на думи
» Правила.
» Правила на RPG.
» Златни правила на добрия секс
» Още една игра на думи
» Правила.