Издънки
+4
viksie_MF
xXLastxDawnXx
nellzita
Evance<3
8 posters
Страница 1 от 1
Издънки
Случвало ли ви се е някога, заради случка или постъпка да ви се иска да потънете в земята от срам. Някоя уникална издънка?
Е като за първо мнение ще кажа, че на мен да..
Трябваше да правим танци, които да представим на сцена и които щяха да се оценяват. Естствено учителя щеше да запише всичко с камера, за да може да ни оцени индивидуално. Както и да е... ние направихме нашия танц. И на генералната репетиция учителя ми позволи да дам на един мой съученик да ни снима с телефона ми, че после да се видим как изглеждаме. И тогава стана моята издънка Заснета на клипче, но съм изрязала на картинка само частта, в която се развива главното действие...
Е като за първо мнение ще кажа, че на мен да..
Трябваше да правим танци, които да представим на сцена и които щяха да се оценяват. Естствено учителя щеше да запише всичко с камера, за да може да ни оцени индивидуално. Както и да е... ние направихме нашия танц. И на генералната репетиция учителя ми позволи да дам на един мой съученик да ни снима с телефона ми, че после да се видим как изглеждаме. И тогава стана моята издънка Заснета на клипче, но съм изрязала на картинка само частта, в която се развива главното действие...
Re: Издънки
оо и моята издънка беше свързана с танц... в края на 6-ти клас с няколко момичета решихме да направим танц и да го представим пред цялото училище на празника, който беше на следващия ден...и така измислихме го и 1 час преди излизането ни на сцената включхме още 1 момиче[Йоана] което не знаеше танца...научи го горе-долу. Преди да излезем казахме да пуснат музиката след като си заемем местата и да я спрат сред като направя циганско колело...а те явно не разбраха защото я пуснаха веднага и ние объркахме всичко а Йоана стоеше на едно място и ние й викахме да се размърда...а след циганското колело( дето не стана щот се подхлъзнах и се пльоснах по гръб) не спряха музиката и пак викахме...абе беше пълна излагация. Доста ни се подиграваха но след 1 година го забравиха xd
xXLastxDawnXx- Новородено
- Брой мнения : 48
Точки : 50
Местожителство : Thэ hell was full s0 I came back xD
начи.. 1 лято през далечната 1988 ...Базикам се
Бях на почивка с една fr... ии там имаше една нещасница...
тя и 2 нейните приятелки се заяждаха с нас...
Един ден (деня на издънката) ние подгонихме тия к*рви .. качиха се на асансъора и почнаха да бягат по етажите.. а ние 2те по стълбите ... по 1 време аз и мойта фр застанахме на входа на етажа точно срещу асансъора от кадето според мойте КРИВИ сметки онея тряяше да слязат... Е ДА МА НЕ === Вратата се отваря и аз с цяло гърло се дера; еЙ Кокошкиииииииииииии! Когато погледнах.. вътре седяха баба дядка и 3 годишно пишлеме...
... кат ги видех.. Спринт по стълбите надалу..
Един ден (деня на издънката) ние подгонихме тия к*рви .. качиха се на асансъора и почнаха да бягат по етажите.. а ние 2те по стълбите ... по 1 време аз и мойта фр застанахме на входа на етажа точно срещу асансъора от кадето според мойте КРИВИ сметки онея тряяше да слязат... Е ДА МА НЕ === Вратата се отваря и аз с цяло гърло се дера; еЙ Кокошкиииииииииииии! Когато погледнах.. вътре седяха баба дядка и 3 годишно пишлеме...
Ха-ха разбихте ме Моята издънка вероятно се е случвала на почти всички..но въпреки това ще ви я разказажа.Значи бяхме на почивка и там имаше едно момче на моите години.Той беше с една жена,която ми се стори доста възрастна.И там нещо си говорехме с тях двамата и нали питам момчето:
-Искаш ли да играем в нашата стая,ако баба ти разреши?
Тогава жената ме изгледа и каза:
-Ама...аз съм майка му..
Леле,просто потънах в земята от срам..Не смеех да я погледна в очите после...
-Искаш ли да играем в нашата стая,ако баба ти разреши?
Тогава жената ме изгледа и каза:
-Ама...аз съм майка му..
Леле,просто потънах в земята от срам..Не смеех да я погледна в очите после...
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
viksie_MF написа:начи.. 1 лято през далечната 1988 ...Базикам се
Те това вече ме разби..
Аууу аз един път нали съм на почивка с наще и една фр ии нали слизаме в фоайето ии аз съм с една къса пола и нали вървим с тая мойта приятелка ии в фоайето имаше некви момчета ;д Иии познайте ко стана: върва с фр ми и полата ми паднааааааа
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
xxdeadxonxarrivalxx написа:
Аууу аз един път нали съм на почивка с наще и една фр ии нали слизаме в фоайето ии аз съм с една къса пола и нали вървим с тая мойта приятелка ии в фоайето имаше некви момчета ;д Иии познайте ко стана: върва с фр ми и полата ми паднааааааа
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
viksie_MF написа:Горките момчета ... хуахахахахахахаха...
Виксооооооооооооооооо !!!
Администратор: Айде без излишни офтопици повече!!
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Е на тва му викам БОЙНО ИСКУСТВО. Неутрализира врагът без да го вижда
SHADOW- Новородено
- Брой мнения : 37
Точки : 31
Местожителство : Ruse
Страница 1 от 1
Права за този форум: