Обсъждане на сериите
4 posters
Страница 1 от 1
Обсъждане на сериите
Смятам,че трябва да има една тема,в която да се изказват впечатленията от новоизлезлите епизоди и тука да коментираме всичко,свързано с тях .Аз още не съм гледала 13-та серия,но днес успях да се добера до свободно време и веднага си пуснах 12-та.Много се изкефих на сцените Кейси-Ребека.Как Кейси я нареди пред Франи,а се оказа,че Бекс не е двоен агент и че е много яка Както и на сценката с онзи глупав филм.Не знам как се бях излъгала да го гледам-Сестринството ан дънките,или както се казваше Уникална простотия,представена по много як начин от ЗБЗ.И най-вече от Ашли.Тя не направи Америка Ферера във филма,тя направо направи грозната Бети,особено онова пончо беше върхът
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Re: Обсъждане на сериите
На мен от втори сезон много силно впечатление са ми направили 4 серии. 1-ва серия от 2ри сезон когато се състезаваха братства и сестринства. Другата беше когато играха покер. 3тата когато искаше да влезне в стаята на Макс. и 4тата беше 10-ти епизод, когато стана меле между Капа Тау и Омега Кай. Олеле как се смях тогава ...
Иначе мен Бекс си ме кефеше, даже когато се караха с Кейси. Нали трябва да има интрига
Иначе мен Бекс си ме кефеше, даже когато се караха с Кейси. Нали трябва да има интрига
Tricker- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 29
Аз съм си изтеглила 13ти епизод, но не съм го гледала, защото чакам субтитрите.
Вчера гледах 12ти и също много се изкефих на това как Кейси издъни Ребека пред Франи и особено когато Ребека открадна четката от Титаник Смях се много после на физиономията на Франи. И много се изкефих на "Andy-licious or something cooler", че реши да отиде в Капа Тау Там си му е мястото. А нещо не съм мяркала Макс наскоро Къде се загуби тоя човек ?!
Вчера гледах 12ти и също много се изкефих на това как Кейси издъни Ребека пред Франи и особено когато Ребека открадна четката от Титаник Смях се много после на физиономията на Франи. И много се изкефих на "Andy-licious or something cooler", че реши да отиде в Капа Тау Там си му е мястото. А нещо не съм мяркала Макс наскоро Къде се загуби тоя човек ?!
На мен Макс не ми липсва Да се маха,че Кейси да е свободна за Капи " longdesc="66" />
Ani4ka__- Сополанче
Много ме дразни тоз... незнам какъв, то няма такова чудо като Макс, че да го определя на него "Да се маха, че Кейси да е свободна за Капи"... то тя и Кейси незнае какво иска Казва на Еван, че го обича, след това тича и казва на Капчо същото И накрая какво... САМА Макар, че той Капчо му писна вече от нея Нали тя като му каза: "Още те обичам, Кап" и той ѝ каза: "Аз пък обичам Ребека". Много тъпо и стана на Кейси тогава АМа така ѝ се пада... като тормози двама.
Е да ,ама на пролетната ваканция.Бекито го остави той веднага при Кейси.Старата любов ръжда не хваща.Аз ги искам накрая
Ani4ka__- Сополанче
Цъкнете върху картинката, за да свалите субтитри за новата серия.
Мен пък Макс ме кефи. Без него е по-тъпо, с Капи не се обичат, той е някъв учен и ги разбира, от време на време като стане нещо по-научно все ги мисли няк'ви шантави. Много се изкефих на покер вечерта, всички с няк'ви тактики, ренгени, броят карти и др. глупости и накрая Капи прибра печалбата . Единственият персонаж който ме дразнеше изключително много и сега се кефя, че го няма е оная която тормозеше ZBZ. Дето не им даваше да ръкпляскат.
Tricker- Новородено
Че Лизи беше супер сладка.И много яка я направиха в серията със събранието на всички сестри в Америка.
Аз също се научих да играя на 21.А един приятел дори горе-долу може и картите да брои.Той е супер чалнат от към математика,страшен е.
Аз също се научих да играя на 21.А един приятел дори горе-долу може и картите да брои.Той е супер чалнат от към математика,страшен е.
Ani4ka__- Сополанче
Mен в такива игрички за покер хич ме няма, много съм зле Трябва някой да ме научи, ма като няма кой... А иначе Лизи си беше сладурка. Само, че на моменти наистина си беше СТАРОМОДНА. Иначе мерси за субс, почвам да си тегля епизода. Никой да не обсъжда епа ако го е гледал. Ще ми издадете какво става.
И аз ще го дръпна.То при мен става за 2 минути обаче трябва да уча,че в неделя имам доста шибан изпит.Да не говорим,че съвсееем случайно няма да се ява на друг в петък.Той не е задължителен,просто за допълнително ниво по информатика.Дават ти някво свидетелство,за което не ми се учи особено.
Ani4ka__- Сополанче
Гледахте ли епизод 13???? Еван изневерява на Франи??? Или пак нещо не съм разбрала??? Какво правеше там??? ОМГ!!! А пък Кейси, шматката, наистина ли си мисли, че може да сприятели Макс (скучния) с Капчо (купонджията) ?!
Лошото е, че във форумите нищо не казват за субтитри на новата серия
Tricker- Новородено
Аз пък харесвам Макс - сладък е, романтичен, влюбен и готов на всичко за да съхрани връзката си с Кейси. Ревнуваше от Капи, но се съгласи да се правят на приятели, отказа се от Cal Tech и не замина за да бъде с нея
°•°•°•flame•°•°•°- Ембрион
- Брой мнения : 7
Точки : 7
Местожителство : In my own world
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите