Моя милост- Ani4ka__
4 posters
Страница 1 от 1
Моя милост- Ani4ka__
Кратко и ясно-казвам се Анна,казвайте ми Ани,на 18 години.Родена съм на 21.07,между рак и лъв,така че тази година ставам на 19.Със сериозна връзка,без най-добри приятелки момичета.Не вярвам в това.С много приятели момчета.Нося на базик,постоянно се самоиронизирам и харесвам тази черта в човешкия характер.12-ти клас съм,кандидатствам тук-там,държа изпитчета.В УНСС по литература имам 5,83,но искам пълно 6.В неделя имах изпит в СУ по журналистика(писмен),а другата неделя и по история пак там.Слушам почти всякаква музика,най-вече рок и бг музика.Обожавам Greek,Gossip girl и Отчаяни съпруги.Обичам да чета и това правя в свбодното си време.За всякакви въпроси-питайте тука.Не съм от свенливите и може да задавате неща от всякакво естество,ще имате отговор Но не обещавам той да е от най-приличните
Ей ме и на снимка: http://img2.imageshack.us/my.php?image=8ad.jpg
Ей ме и на снимка: http://img2.imageshack.us/my.php?image=8ad.jpg
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Re: Моя милост- Ani4ka__
Поздравления за високите успехи на изпитите.Приятно ми е да се запознаем аз съм Петя. Аз също обичам да гледам Gossip girl ,Greek и всякакви тийн сериалчета.И много обичам да чета.Та по тоя въпрос би ли ми препоръчала някоя интересна книга за четене.Нямам претенции за стила.
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
И на мен ми е приятно Я кажи първо на колко си,за да знам горе-долу какво да ти препоръчам
Ani4ka__- Сополанче
На 15 е, моя съученичка
Последната промяна е направена от nellzita на Пет Апр 24, 2009 4:01 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Поздравления и от мен за успеха ти! Много умна ми изглеждаш по това което си написала. Пожелавам ти успех в кандидатстването и да влезнеш където поискаш и с каквото искаш.
Приятно ми е Ива на 20 съм
Въпрос?!
В какво не вярваш?! Не те разбрах добре, искаш да кажеш че като нямаш най - добри приятелки не би могла да си намериш, или че добро приятелство между момичета несъществува?!
Интересно ми е твоята гледна точка, аз имам много приятели от женски пол, мъже по малко. Разочаровах се от приятел (МЪЖ) и съм на мнение, че между жена и мъж е по трудно да има приятелство от колкото между две жени... Повечето мъже (Подчертавам повечето), когато дружат с някое момиче то означава че искат нещо от нея, или аз на такива често попадам.
Е ще чакам твоята гледна точка.
Приятно ми е Ива на 20 съм
Въпрос?!
В какво не вярваш?! Не те разбрах добре, искаш да кажеш че като нямаш най - добри приятелки не би могла да си намериш, или че добро приятелство между момичета несъществува?!
Интересно ми е твоята гледна точка, аз имам много приятели от женски пол, мъже по малко. Разочаровах се от приятел (МЪЖ) и съм на мнение, че между жена и мъж е по трудно да има приятелство от колкото между две жени... Повечето мъже (Подчертавам повечето), когато дружат с някое момиче то означава че искат нещо от нея, или аз на такива често попадам.
Е ще чакам твоята гледна точка.
nellzita написа:На 14 е, моя съученичка
Добрем,аз,като бях на 14-15,четох Джек
Лондон.Препоръчвам ти Мартин Идън и Лунната долина.Първата е много
по-хубава и стойностна лично за мен.Много философска за
живота.Александър Дюма все още ми е любим автор от онези години.Както и
Дюма-син.От бащата-Кралица Марго,Граф Монте Кристо,Тримата мускетари +
продълженията,а от сина-Дамата с камелиите.Върховна класика.Прочети
Маргарет Мичъл-Отнесени от вихъра.Видях,че сега четеш Шестото
клеймо.Обожавам я.Лично за мен това е най-добрата книга на Дан Браун,а
и май месец излиза Ангели и Демони(Подзаглавието на английски е именно
това) с участието на Том Ханкс и определено бих го гледала.Може да
погледнеш тези книги,пък после да си кажеш мнението.Няма да е зле и
тетралогията на Талев.Тя не изисква някаква сериозна житейкса
подготовка и опит.Говоря за Железния светилник.А ако търсиш нещо
по-различно и нестандартно-Лолита-Владимир Набаков и Вера
Мутафчиева-Случаят Джем.Различни са както гледната точка,така и самият
начин на писане.Дано да съм ти помогнала
Лондон.Препоръчвам ти Мартин Идън и Лунната долина.Първата е много
по-хубава и стойностна лично за мен.Много философска за
живота.Александър Дюма все още ми е любим автор от онези години.Както и
Дюма-син.От бащата-Кралица Марго,Граф Монте Кристо,Тримата мускетари +
продълженията,а от сина-Дамата с камелиите.Върховна класика.Прочети
Маргарет Мичъл-Отнесени от вихъра.Видях,че сега четеш Шестото
клеймо.Обожавам я.Лично за мен това е най-добрата книга на Дан Браун,а
и май месец излиза Ангели и Демони(Подзаглавието на английски е именно
това) с участието на Том Ханкс и определено бих го гледала.Може да
погледнеш тези книги,пък после да си кажеш мнението.Няма да е зле и
тетралогията на Талев.Тя не изисква някаква сериозна житейкса
подготовка и опит.Говоря за Железния светилник.А ако търсиш нещо
по-различно и нестандартно-Лолита-Владимир Набаков и Вера
Мутафчиева-Случаят Джем.Различни са както гледната точка,така и самият
начин на писане.Дано да съм ти помогнала
Ani4ka__- Сополанче
Ива,и на мен ми е приятно
Мерси за пожеланията,дано да станат реалност.
Предавана съм...определено не веднъж и два пъти от приятелки.Вече съм се научила да не се сближавам толкова много с момичетата.Мога да си прекарам страхотно,да излезем по женски,да се веселим и т.н.Но съкровените неща предпочитам да си ги пазя за себе си и за гаджето.При момичетата съм забелязала тенденцията да се злобее и да се завижда.И е много гадно,когато усещаш как някой те настройва против твой любим човек по простата причина,че завижда.В момента имам само едно по-близко момиче.Не си пишем често,но винаги можем да си споделим много неща.Кофтито е,че е от друг град,но и двете се надяваме,че догодина(тъй като тя е 11-ти клас)ще учим в София и ще се виждаме постоянно.
А аз от моите приятели момчета не мога да се оплача.Първо,че гаджето ми беше приятел преди да тръгнем,а сега ми е най-близкият човек.От класа имам един-двама по-близки.Дори и повече.Имам ли проблем,мога да разчитам на тях-да се застъпят за мен,да се опитат по всякакъв наичн да ми помогнат.Имам ли проблем с оценките,те почват да убеждават учителките да ми пишат по-високата(тук става въпрос,когато съм между 5 и 6),карат ме до нас,грижат се за мен,когато не ми е добре.А видят ли,че съм се скарала с гаджето,не ме закачат или базикат.Най-готиното е,че винаги могат да ме разсмеят.Особено единият пич.Той си ми е фаворитът.Жалко,че заминава за Англия септември месец.Непрестанно се върти около мен и гледа да ръси простотии.Аз му отговарям,разбира се.Двамата страшно обичаме да наливаме хората Ние вече се разбираме само с поглед или движение.Миналата седмица даже един фр ме пита-абе вие да не се сваляте нещо.Понякога съм имала съмнения,че той ме харесва,но е наясно,че между нас не може да има нищо.Затова сме си и само приятели,които няма как да преминават в нещо по-сериозно.Тази е и причината да сме си близки и открити един пред друг.
Охх,много се разговорих.И все пак да обобщя.Една от основните причина да предпочтам мъжкото приятелсвто-няма да те предадат от завист,винаги биха те подкрепили и биха се радвали за теб.Сега са много доволни от оценките ми и само коментират колко съм им била умна и ако аз не влезна,то няма кой друг
Мерси за пожеланията,дано да станат реалност.
Предавана съм...определено не веднъж и два пъти от приятелки.Вече съм се научила да не се сближавам толкова много с момичетата.Мога да си прекарам страхотно,да излезем по женски,да се веселим и т.н.Но съкровените неща предпочитам да си ги пазя за себе си и за гаджето.При момичетата съм забелязала тенденцията да се злобее и да се завижда.И е много гадно,когато усещаш как някой те настройва против твой любим човек по простата причина,че завижда.В момента имам само едно по-близко момиче.Не си пишем често,но винаги можем да си споделим много неща.Кофтито е,че е от друг град,но и двете се надяваме,че догодина(тъй като тя е 11-ти клас)ще учим в София и ще се виждаме постоянно.
А аз от моите приятели момчета не мога да се оплача.Първо,че гаджето ми беше приятел преди да тръгнем,а сега ми е най-близкият човек.От класа имам един-двама по-близки.Дори и повече.Имам ли проблем,мога да разчитам на тях-да се застъпят за мен,да се опитат по всякакъв наичн да ми помогнат.Имам ли проблем с оценките,те почват да убеждават учителките да ми пишат по-високата(тук става въпрос,когато съм между 5 и 6),карат ме до нас,грижат се за мен,когато не ми е добре.А видят ли,че съм се скарала с гаджето,не ме закачат или базикат.Най-готиното е,че винаги могат да ме разсмеят.Особено единият пич.Той си ми е фаворитът.Жалко,че заминава за Англия септември месец.Непрестанно се върти около мен и гледа да ръси простотии.Аз му отговарям,разбира се.Двамата страшно обичаме да наливаме хората Ние вече се разбираме само с поглед или движение.Миналата седмица даже един фр ме пита-абе вие да не се сваляте нещо.Понякога съм имала съмнения,че той ме харесва,но е наясно,че между нас не може да има нищо.Затова сме си и само приятели,които няма как да преминават в нещо по-сериозно.Тази е и причината да сме си близки и открити един пред друг.
Охх,много се разговорих.И все пак да обобщя.Една от основните причина да предпочтам мъжкото приятелсвто-няма да те предадат от завист,винаги биха те подкрепили и биха се радвали за теб.Сега са много доволни от оценките ми и само коментират колко съм им била умна и ако аз не влезна,то няма кой друг
Ani4ka__- Сополанче
Благодаря за препоръките.Ще се опитам да намеря ако не всичките поне половината книги.Да непременно ще гледам филма.То сигурно ще го дават по кината.Но ще си заслужава гледах трейлара и ми допадна
Bella Swan- Бебок
Ани, сякаш разказваш моята история...
Същото се е случвало с мен преди, аз също съм предавана от уж приятелки..., но не знам свикнала съм и не се предавам и винаги намирам повече приятелки от колкото приятели...
Другото ти си била приятелка с гаджето си преди да тръгнете..., ммммм мила и при мен беше така. Бяхме приятели и то много добри, тръгнахме и всичко беше сякаш е написано в някоя книга с приказки, но в рамките на няколко месеца приказните моменти свършира и вече се разделихме (искренно ти пожелавам това да не стане с теб, адски е болезнено да загубиш и приятел и гадже за един миг)
Винаги мисли с една крачка напред, и никога не се доверявай дори и на него на 100%, не прави тази грешка като мен. Пожелавам ти само хубави моменти и любовни успехи...
Като стигнахме на тази тема ще нахално ли да попитам, от колко време сте заедно...?!
Друго... Аз също съм имала преди много приятели от мъжки пол, дори имах един адски добър, но се наложи да дойда в София да уча и загубих връзката с миналото си. Сега имам повече приятелки, не на всички имам пълно доверие, и знам че си права за злобата в жените но не всички са такива...
Същото се е случвало с мен преди, аз също съм предавана от уж приятелки..., но не знам свикнала съм и не се предавам и винаги намирам повече приятелки от колкото приятели...
Другото ти си била приятелка с гаджето си преди да тръгнете..., ммммм мила и при мен беше така. Бяхме приятели и то много добри, тръгнахме и всичко беше сякаш е написано в някоя книга с приказки, но в рамките на няколко месеца приказните моменти свършира и вече се разделихме (искренно ти пожелавам това да не стане с теб, адски е болезнено да загубиш и приятел и гадже за един миг)
Винаги мисли с една крачка напред, и никога не се доверявай дори и на него на 100%, не прави тази грешка като мен. Пожелавам ти само хубави моменти и любовни успехи...
Като стигнахме на тази тема ще нахално ли да попитам, от колко време сте заедно...?!
Друго... Аз също съм имала преди много приятели от мъжки пол, дори имах един адски добър, но се наложи да дойда в София да уча и загубих връзката с миналото си. Сега имам повече приятелки, не на всички имам пълно доверие, и знам че си права за злобата в жените но не всички са такива...
Петя,няма проблем.Винаги съм на разположение Особено за книги.Аз трейлъра не съм го гледала,но видях билборда му онзи ден,когато бях на 3D кино и се подсетих,че е крайно време филмът да стане реалност
Иве,да,не всички са такива.Но съм свикнала и предпочитам вече да се презастраховам.Има момичета,на които винаги мога да се обадя,да си изплача мъката или да се похваля.Даже днес едната има рд и току-що й го честитих.
С гаджето сме от повече от 3 години и 10 месеца.Но преди да тръгнем трудно може да се каже,че сме били супер близки приятели.Познавахме се година преди да тръгнем.Аз винаги съм го смятала за най-хубавото момче в квартала Още края на 6-ти клас го видях веднъж и много ми хареса.След това дойде 7-ми клас,уроци,учене за кандидатстване,а и тогава все още бяхме в различни компания и не се бяхме засичали цяла година.Почвайки да ходим с една приятелка(която също ме предаде) към другия блок(пред нас има 2-3 градинки,които са за всеки блок )и да се застояваме на другата градинка,той ме видял,дойде и се запознахме.След това тръгнах с друго момче от квартала,но за много кратко.нямаше и 2 месеца.Все пак гаджето ми решил тогава да пази дистанция,най-малкото заради бившия и да не изглежда един вид като предателство.Базикахме се двамата,много се шегувахме и се сваляхме.Но само дотам.Никой не правеше първата крачка.Добре,че бяха други общи приятели,та да тръгнем.В последствие станахме наистина близки.И вече можем да си споделим всичко.Знам,че и аз за него съм както гадже,така и най-добър приятел.
Иве,да,не всички са такива.Но съм свикнала и предпочитам вече да се презастраховам.Има момичета,на които винаги мога да се обадя,да си изплача мъката или да се похваля.Даже днес едната има рд и току-що й го честитих.
С гаджето сме от повече от 3 години и 10 месеца.Но преди да тръгнем трудно може да се каже,че сме били супер близки приятели.Познавахме се година преди да тръгнем.Аз винаги съм го смятала за най-хубавото момче в квартала Още края на 6-ти клас го видях веднъж и много ми хареса.След това дойде 7-ми клас,уроци,учене за кандидатстване,а и тогава все още бяхме в различни компания и не се бяхме засичали цяла година.Почвайки да ходим с една приятелка(която също ме предаде) към другия блок(пред нас има 2-3 градинки,които са за всеки блок )и да се застояваме на другата градинка,той ме видял,дойде и се запознахме.След това тръгнах с друго момче от квартала,но за много кратко.нямаше и 2 месеца.Все пак гаджето ми решил тогава да пази дистанция,най-малкото заради бившия и да не изглежда един вид като предателство.Базикахме се двамата,много се шегувахме и се сваляхме.Но само дотам.Никой не правеше първата крачка.Добре,че бяха други общи приятели,та да тръгнем.В последствие станахме наистина близки.И вече можем да си споделим всичко.Знам,че и аз за него съм както гадже,така и най-добър приятел.
Ani4ka__- Сополанче
Тогава мога да кажа, че много се радвам за теб... Пожелавам ти много много любов и да продължавате все така с вашата връзка... Само мога да се радвам за теб, защото на никого не пожелавам това което ми се случи на мен да загубя най добрият си приятел и гадже без дори да разбера... Защо?! Как стана?! И къде сгреших?! Сега не се поглеждаме, не си говорим и да не повярва човек ми прави мръсно, просто за един миг загубих крилцата си и паднах от "РАЯ" в "АДА"... До днес не мога да открия старият си приятел, и човека който познавах в него. Пълен кошмар...
Но е хубаво да има хора като теб, личи си че си умно момиче..., красиво.
Кефиш ме
Но е хубаво да има хора като теб, личи си че си умно момиче..., красиво.
Кефиш ме
Мерси много
А вие защо точно се разделихте? Каква беше причината?
Какво искаш да учиш
А вие защо точно се разделихте? Каква беше причината?
Какво искаш да учиш
Ani4ka__- Сополанче
Това е твоята тема, не искам да я спамя... Ще кажа само, че и аз не знам причината, той така и не ми я каза просто излезна с оправдания по телефона, и повече не застана лице в лице с мен да ми каже нещо...
Мога да кажа, че 90 % от мъжете са КРЕТЕНИ, това е моята гледна точка...
Мога да кажа, че 90 % от мъжете са КРЕТЕНИ, това е моята гледна точка...
Той верно е постъпил по много шибаняшки начин
Е,аз не съм съгласна,че чак такъв голям процент са кретени.Все пак съм попадала на доста свестни хора.Не само в държанието си към приятелите си(в това число и аз),а и към гаджетата си.Но пък съм и на мнение,че живея в доста елитно общество,ако мога така да се изразя.Живея точно в центъра на Пловдив и като цяло хората тук са не само интелигентни,но и много добри и приятни.Училището ми също е най-доброто в града.Тъпанарите са супер рядкост,само ако са влезнали с пари,което е най-много 4-ма човека на випуск.А и с гаджето като цяло се движим в такива среди.Наясно съм,че моята гледан точка не е толкова обхватна,защото не познавам толкова добре хората от техникумите или от обикновените гимназии,да кажем.Макар и в заблуда за хората,смятам,че така ми е по-добре.Вярвам в доброто в у хората и това,че българите сме интелигентна нация.А като гледам Бягство към победата,оставам просто с отворена уста.Дори и да ми се повтаря,че повечето българи са на точно такова интелектуално ниво като участниците,аз си държа на своето,че сме умни.
Е,аз не съм съгласна,че чак такъв голям процент са кретени.Все пак съм попадала на доста свестни хора.Не само в държанието си към приятелите си(в това число и аз),а и към гаджетата си.Но пък съм и на мнение,че живея в доста елитно общество,ако мога така да се изразя.Живея точно в центъра на Пловдив и като цяло хората тук са не само интелигентни,но и много добри и приятни.Училището ми също е най-доброто в града.Тъпанарите са супер рядкост,само ако са влезнали с пари,което е най-много 4-ма човека на випуск.А и с гаджето като цяло се движим в такива среди.Наясно съм,че моята гледан точка не е толкова обхватна,защото не познавам толкова добре хората от техникумите или от обикновените гимназии,да кажем.Макар и в заблуда за хората,смятам,че така ми е по-добре.Вярвам в доброто в у хората и това,че българите сме интелигентна нация.А като гледам Бягство към победата,оставам просто с отворена уста.Дори и да ми се повтаря,че повечето българи са на точно такова интелектуално ниво като участниците,аз си държа на своето,че сме умни.
Ani4ka__- Сополанче
BTW чак сега видях това не съм на 14 на 15 съм.nellzita написа:На 14 е, моя съученичка
Bella Swan- Бебок
Спокойно,те са близки " longdesc="66" />
Ani4ka__- Сополанче
Все пак съм минала по този път.Все годините ми изглеждаха малко и малко,а сега ,като си помисля,че след няколко месеца ставам на 19 и
Ani4ka__- Сополанче
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите