Аниме или Манга?
+5
angel_hope
Kiara_Yuichi
~ЩастливИдиот~
Anime~girl
nellzita
9 posters
Страница 1 от 1
Аниме или Манга?
Аниме или Манга?
Предполагам, че влизащите в този субфорум са наясно, че повечето анимета се правят по дадена манга.
Вие какво предпочитате, да гледате или четете?
Вие какво предпочитате, да гледате или четете?
Re: Аниме или Манга?
Аз предпочитам аниметата.Ако съм прочела мангата,то аз ще знам какво ще стане и няма да е толкова интересно ;р
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
И аз съм за анимето, предпочитам да виждам нещата мърдащи, много по-забавно е, макар че не бих отказала и манга, но трбва наистина да са ме запалили, че да я прочета ^^
Анимета,пък и мангата се намира малко по трудно
angel_hope- Новородено
- Брой мнения : 24
Точки : 13
Aз пък съм за мангата.Има някои неща,които си губят чара като се анимират
Imm0rtaL- Новородено
- Брой мнения : 43
Точки : 50
Местожителство : Dream Land ^_^
Аз също съм за манга. Бих прекарала няколко месеца вкъщи пред компютъра, за да чета. Освен ако нямам куп излишни пари, за да мога да си купя, разбира се (:
И аз съм за манга. Винаги ми е харесвала повече, дава глас на изображението ми да си представи детайлите по неговият собствен начин. = P По принцип някоя книга винаги ми е харесвала повече от даден филм, и филмираната (в случая анимирана) версия винаги ме е разочаровала малко от малко.
А и аз съм креативна личност, и много често ми се случва да рисувам манга, но да създам аниме ми е невъзможно.
+ всичко останало Итачи много по ми харесва във манга вариянта.
Така че заставам зад мангата.
Не че аниметата не струват.. =)
EDIT: за тези, които казаха че трудно намират манга -> www.onemanga.com <- Онлайн достъпен сайт с манга, преведена на английски .
А и аз съм креативна личност, и много често ми се случва да рисувам манга, но да създам аниме ми е невъзможно.
+ всичко останало Итачи много по ми харесва във манга вариянта.
Така че заставам зад мангата.
Не че аниметата не струват.. =)
EDIT: за тези, които казаха че трудно намират манга -> www.onemanga.com <- Онлайн достъпен сайт с манга, преведена на английски .
И аз съм за мангата. В нея не могат да променят първоначалната идея на автора, както при анимето..
Без да обиждам феновете нито едно от двете приличат ми на недорисувани анимацийки?!
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
*MomiChETo* написа:Без да обиждам феновете нито едно от двете приличат ми на недорисувани анимацийки?!
Може и така да е, но много от тези "недорисувани анимацийки" имат голям смисъл. Не случайно имат фенове по цял свят и на всякаква възраст
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите