..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Music idol

+2
~ЩастливИдиот~
Anime~girl
6 posters

Go down

Music idol Empty Music idol

Писане by Anime~girl Пон Апр 20, 2009 2:45 am

Не знам дали е тук мястото на тази тема,но видях че има тема за Ясновидци...Така,какво мислите за това предаване?Имате ли си любимец?Кой е той и от кой сезон е?Според вас кой трябва да си тръгне и кой да спечели Music idol 3?

Аз мисля,че предаването е супер!Любимецът ми беше Дарко от 3-тия сезон,но той си тръгна ;( Сега съм за Ели :-)
Anime~girl
Anime~girl
Развиващ се
Развиващ се

Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^

Върнете се в началото Go down

Music idol Empty Re: Music idol

Писане by ~ЩастливИдиот~ Пон Апр 20, 2009 2:48 am

Нз за вас ама аз смятам, че е леко просташко ама само в началото, после може би става интересно, но попринцип не ми се занимава да го следя.
~ЩастливИдиот~
~ЩастливИдиот~
Мега Зарибен
Мега Зарибен

Брой мнения : 269
Точки : 310
Местожителство : Far away in a distant land

http://www.antiyaoi.piczo.com

Music idol Empty MUSIC IDOL

Писане by Bella Swan Вто Апр 21, 2009 8:06 pm

Ми най много се кефя на 3ти сезон просто е по различен от останалите.Харесвам страшно много Александър и Ели а и Маги. Не понасям Мустафа и Марин ужасни са просто не искам повече да ги гледам.Толкова са прости те двамата,ама иначе се мислят за големите звезди УЖС.
Bella Swan
Bella Swan
Бебок
Бебок

Брой мнения : 99
Точки : 118

Писане by S Сря Апр 22, 2009 4:58 pm

Русина,Преслава,Боян и Александър.
И ако днес изгонят Русина или Маги ще е върха на простотията о.О
S
S
Ембрион
Ембрион

Брой мнения : 18
Точки : 21

Писане by Anime~girl Нед Май 31, 2009 3:01 am

Аве как можаха да изгонят Тарата беее.... -_- И ся ако Руската спечели ще намерите трупа ми в стаята ми O_O
Anime~girl
Anime~girl
Развиващ се
Развиващ се

Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^

Писане by Bella Swan Нед Май 31, 2009 6:54 am

ОЛЕ защо изгониха Александър??? НЕ е чесно!!!А песента дето я пя беше толкоз яка.. confused confused confused
Bella Swan
Bella Swan
Бебок
Бебок

Брой мнения : 99
Точки : 118

Писане by nellzita Чет Юни 04, 2009 2:21 am

Принципно, сядайки да гледам това реалити винаги най-се-кефя на кастингите му, просто голям смях пада със всичките образи, решили да стават вокални звезди.
НО! Да ми пускат кварталните цигани без зъби и грам българска грамотност във всеки епизод пред 7000 000 души публика (превръщайки ги в медийни звезди) е вече прекалено.
Марин и Мустафа активно допринесоха за омразата ми към циганите-пишещи-се-за-турци. Оня третия, Мехмед ли, какъв беше, поне си знаеше мястото и се отказа на време без излагации. Тези вече се осраха. Направо ме догнуся да гледам предаването и керливите им мутри вътре.
Толкова за простащината.
Мисля че водещите са пълни мелези. Отначало ме кефеха дивотиите и артистичността им (особенно, когато Иван влезе преоблечен като травестит), но и тука всяко нещо е хубаво и атрактивно в умерени количества. Всяка вечер лигавщини от най-просташки характер ми дойдоха в повече. (въпреки, че самата аз съм лигава, разбирайте за какво става дума)
Тези сякаш не са водещи, а шутове там.
Преексплоатираха малката Симона и сляпата Виктория, изкараха сума истински таланти, само да смучат още рейтинг, и с това продуцентите на предаването (визирам Иван и Андрей и "Междинна Станция") ми паднаха чак до ретината на очите.
С Какъв акъл показаха снимка на Димитър Симеонов (ЗАПОДОЗРЕНИЯ, че е пребил Виктория) на цяла България? Тези за клевета и съдебна отговорност да са чували? Или за тях всичко е шоу..
Не отричам, че наистина имаше Таланти с главно Т, сред които бяха и македонските момчета.
За съжаление глупавият (леко казано) стремеж на предаването да задържат Виктория в шоуто изкара тези таланти като евтини стоки от Китай.
А след като сама напусна шоуто, решиха да пеят една седмица благотворително за нея..
И после ние да си мислим, че всички участници бяха равнопоставени. Да Бе Да! Виктория и Симона нямаха място в предаването! Виктория нито има определени гласови данни, нито визия, Симона няма години (най-малко има такова нещо като "възрастова граница" поставено в това животно - Регламент.)
Мога да изпиша още много редове критика относно предаването, защото това правя през половината от живота си- критикувам.
Но мисля че и това е достатъчно...
nellzita
nellzita
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx

Брой мнения : 301
Точки : 320
Местожителство : Behiнd the sunshinэ..

http://www.impulse.bg/nellzy

Писане by lady__bird Нед Юни 07, 2009 6:49 pm

1вия сезон го гледах с удоволствие ,2рия по-малко ,а сега 3тия въобще не гледам . Напълнили са го с толкова простащина ,като започнем от Иван и Андрей, които тази година са пълни с колкото е възможна повече простотия, та стигаме до продуцентите .. За М&М ;d Нямам думи ... в другите страни Music Idol е за да се търсят таланти да се даде възможност на истинските Таланти да пробият в трудния живот ,а тук всичко се прави с една цел-да има сейр и простащина - ама това е българия[с малка буква] какво друго да кажа...
lady__bird
lady__bird
Ембрион
Ембрион

Брой мнения : 9
Точки : 10

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото