Как определяте истинския приятел?
3 posters
Страница 1 от 1
Как определяте истинския приятел?
Е, темата ми изглежда интересна и реших да я постна тук. Та, споделете. ^^
Re: Как определяте истинския приятел?
Човек, който винаги би ме изслушал, когато ми е мъчно или гадно. Който винаги ще ме попита какво ми е, дори след като види едно плачещо човече в чата в скайп или на профила. Човек, който винаги ще се застъпи за мен, дори да не съм права. Който никога няма да ме критикува или смъмря, че правя грешното решение за каквото и да е, а вместо това ще ме подкрепи и ще намери начин да стигнем до правилното решение. Който винаги ще се опита да помогне за някой мой проблем, дори да е неизпълним. И винаги ще е насреща, дори да нямам нужда от него...
И с гордост мога да кажа, че имам приятели, които изпълняват всичко това горе за мен На които съм им благодарна, че го правят. Може да са малко, но си държа на тях и не бих позволила да ги изгубя.
И с гордост мога да кажа, че имам приятели, които изпълняват всичко това горе за мен На които съм им благодарна, че го правят. Може да са малко, но си държа на тях и не бих позволила да ги изгубя.
Re: Как определяте истинския приятел?
Ми най-добрия приятел за мен е този,който те разбира и е готов да те подкрепи,когато ти е кофти Кара те да се смееш.Той е този на когото можеш да споделиш всичко дори най-големите си тайни. [b]И дори понякога мислите еднакво и споделяте едни и същи интереси.Аз лично имам две най-добри приятелки и нз какво щях да правя без тях.
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите