..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Какъв домашен любимец ти подхожда според зодията?

4 posters

Go down

Какъв домашен любимец ти подхожда според зодията? Empty Какъв домашен любимец ти подхожда според зодията?

Писане by ~ЩастливИдиот~ Пон Апр 20, 2009 3:44 am

Какъв домашен любимец подхожда на вашата зодия?

Овен: “Всичко, стига да е пълно с енергия!”

Телец: “Костенурка. Бавна, не й трябват много грижи и няма да изяжда храната на собственика си.”

Близнаци: “Папагал… Има ли нужда да казвам нещо повече? Естествено, че има….”

Рак: “Каквото и да е… Важното е да се поддава на дресировка!”

Лъв: “Голяма, красива и дръзка котка, която не се състезава със собственика си в това кой е по-по-най.”

Дева: “Да видим. Ще трябва да ставам точно в 7:30, за да го храня. В 10:20 ще ходя до магазина и ще му купувам храна за 4,38 лв. с включен ДДС…”

Везни: “Хммм… От една страна, кучето е добродушно, предано и пази къщата. От друга, котката е по-независима, изисква по-малко внимание и е много грациозна… Ох, не знам. Ти какво би си взел? А сигурен ли си?”

Скорпион: “Котка! Тайнствена и непредсказуема… Какво й е? ”

Стрелец: “Кон, естествено! И да се надяваме, че ще има достатъчно енергия, за да издържи темпото ми!”

Козирог: “Аз ли ще му купувам храната?”

Водолей: “Хамстер. Ще му взема клетка с климатик, водоснабдяване и канализация… Ще му сложа тунелче, с което да може да преминава извън клетката и ще го огранича с фибростъкло… Не продават ли такива клетки? Простаци! Нищо, аз ще изобретя нещо много по-добро тогава…”

Риби: “Риби, естествено. Дори да ги забравя за седмица-две без храна и те измрат, бързо ще ги подменя… ако не забравя и това, де…”
~ЩастливИдиот~
~ЩастливИдиот~
Мега Зарибен
Мега Зарибен

Брой мнения : 269
Точки : 310
Местожителство : Far away in a distant land

http://www.antiyaoi.piczo.com

Върнете се в началото Go down

Какъв домашен любимец ти подхожда според зодията? Empty Re: Какъв домашен любимец ти подхожда според зодията?

Писане by balltongue2 Чет Апр 23, 2009 11:24 pm

Аз съм дева и везни,имам куче и котка така че на 75% позна lol!
balltongue2
Ембрион
Ембрион

Брой мнения : 18
Точки : 20
Местожителство : Nevermind

Какъв домашен любимец ти подхожда според зодията? Empty Re: Какъв домашен любимец ти подхожда според зодията?

Писане by Anime~girl Пет Апр 24, 2009 4:15 am

Дева и имам кучи ^___^
Anime~girl
Anime~girl
Развиващ се
Развиващ се

Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^

Писане by viksie_MF Съб Авг 22, 2009 1:26 am

Стрелец: “Кон, естествено! И да се надяваме, че ще има достатъчно енергия, за да издържи темпото ми!”
laugh
viksie_MF
viksie_MF
Бебок
Бебок

Брой мнения : 92
Точки : 69
Местожителство : на Баба ти у.. междуребрието xD

http://www.макя-ти@трън.abvgz.net

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите