Кой е най- големия Ви кошмар?
4 posters
Страница 1 от 1
Re: Кой е най- големия Ви кошмар?
аз например 1 път сънувах че ми режат ръцете и краката и си тичах в кръг изпаднала в паника...
Сънувах че Дявола ми пише смс-и
че Бъгс Бъни иска да ме изкорми..
се некви луди...
аАа наскоро сънувах и Неква бабка... женския вариант на Boogyeman ... тъпата дъртофелница отвлече сичките ми роднини... баси кефа
Сънувах че Дявола ми пише смс-и
че Бъгс Бъни иска да ме изкорми..
се некви луди...
аАа наскоро сънувах и Неква бабка... женския вариант на Boogyeman ... тъпата дъртофелница отвлече сичките ми роднини... баси кефа
аз веднъж сънувах : седях си в рейса 64 и говорих с 1 фр. погледнах през прозореца и видях как 1 скелет-нинджа лети към мен.Той разряза рейса на две с меча си , аз тръгнах да бягам и той ме уби
също сънувах че както се разхождах по улицата един хеликоптер кацна до мен.От него излязоха некфи терористи и почнаха да ме стрелят.Аз им викам : добре де убихте ме -.- и те отлетяха ;D
или че сестра ми се превръща в зомби и ми отхапва носа...
иии мн други простотии xdd
също сънувах че както се разхождах по улицата един хеликоптер кацна до мен.От него излязоха некфи терористи и почнаха да ме стрелят.Аз им викам : добре де убихте ме -.- и те отлетяха ;D
или че сестра ми се превръща в зомби и ми отхапва носа...
иии мн други простотии xdd
xXLastxDawnXx- Новородено
- Брой мнения : 48
Точки : 50
Местожителство : Thэ hell was full s0 I came back xD
Аз като бях в детската градина сънувах, че ставам посред нощ и почнах да карам колата. Закарах се до детската градина, върших там нещо и се прибрах от нас. Да,ама като се качвах по стъпалата на всяко стъпало което стъпя,то падаше в няква пропаст О_О" Накрая точно преди да падна и аз се изкрещях и се събудих
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
Аз пък бях на една полянка и некъф бруталист ми отряза крака с некъв сътър а после ми и отряза ръката О.о хД
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите