Мечтана професия?
+2
nellzita
Evance<3
6 posters
Страница 1 от 1
Мечтана професия?
"Кажи сега какъв мечтаеш да станеш като пораснеш" Най- редовния върпсо в Кой е по - по- най. Както и да е. Та моя въпрос е: Каква ви е мечтаната професия и имате ли шанса да я осъществите.
Аз от 7-8 годишна си мечтая да стана Архитект и за сега върви на добре. Остава след 2 години да ме приемат в Университета А ако не... ще се ориентирам към астро-физиката (наблюдение на звезди, планети, бла бла. Астрономия ) А ако имам шанса може и двете
Аз от 7-8 годишна си мечтая да стана Архитект и за сега върви на добре. Остава след 2 години да ме приемат в Университета А ако не... ще се ориентирам към астро-физиката (наблюдение на звезди, планети, бла бла. Астрономия ) А ако имам шанса може и двете
Re: Мечтана професия?
Като бях малко лапи много исках да стана певица ( о, боже !не фолк ест.. -.-) ама ся като си знам устицата.. адвокатите ряпа да хапват
Love~Freak- Ембрион
- Брой мнения : 12
Точки : 1
Местожителство : Битуин Хел енд Хевън ^.^
Ами преди 2-3 години много исках дастана киноактриса Но тъй като това е невъзможно се ориентирам към медицината
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
Адвокат .. Художник .. Писател ..
iz4aa- Бозаещо
- Брой мнения : 50
Точки : 54
Местожителство : x_The Sky_x
Всъщност бих искало да стана 3D дизайнер и програмист, но това, че искам нищо не означава ...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите