..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Моето представяне: Миши^^

Go down

Моето представяне: Миши^^ Empty Моето представяне: Миши^^

Писане by mishii Пон Апр 20, 2009 10:15 pm

Здравейте!Казвам се Мартина,но ме наричат Марти или Миши.Живея в София,за сега xD.Другия месец ставам на 12.Зодия близнаци съм.Доста съм нетърпелива,обичам да изпипвам нещата до край,обожавам да се занимавам със сайтове,харесвам животните (най-вече кучетата, ама от ония малките пухкавите Like a Star @ heaven),имам доста приятели,но и много хора ме мразят,в училище съм с доста добър успех,макар че има какво още да се желае.Много се кефя на Семейство СимпсънxD. Любимате ми книги са от поредицата на Стефани Майър-Здрач,Новолуние,Затъмнение,Зазоряване и Среднощно слънце,но филма по първата книга не ми харесва.Това е за сега от мен.Ако имате въпроси питайте! Байз Like a Star @ heaven
mishii
Ембрион
Ембрион

Брой мнения : 11
Точки : 11

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите