Моля за съвет ;[
4 posters
Страница 1 от 1
Моля за съвет ;[
Такам..имам проблем (който е малко бебешки XD) но много го мисля от много време Кучето ми е възмножно да си има дечица и на нас се полага 1 кутре.Много искам да го задържим,но нашите не са съгласни.Според тях тук ще стане кучкарник.Дайте съвет как да ги накарам да задържим кученцето
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
Re: Моля за съвет ;[
Може би да пробваш да им обясниш, че ще е важно за теб да задържите кученцето. + това две кученца вкъщи е нормално. Не е кучкарник.. богаташите си имат по 3-4, защо вие да нямате. Ще си играят, ще им е забавно. И също можеш да им кажеш, че ти ще поемеш цялата грижа за тях и те да не се притесняват.
Пробвай да им обясниш, наистина. Според мен ще те разберат, че шом можеш да се грижиш за едно куче, значи можеш и за повече =)
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
И аз мисля като родителите ти!!!Това е прекалено,ако си в апартамент замисли се как ги затваряш и колкото и да ги извеждаш пак са затворени...Благодари се,че имаш едно куче!!
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
*MomiChETo* написа:Това е прекалено,ако си в апартамент замисли се как ги затваряш и колкото и да ги извеждаш пак са затворени...
Аз не виждам нищо прекалено в това o.O Тук, в Испания хората нямат дворове но освен това всяко второ семейство има куче!!! Наистина, стават в 6 и 30 да ги извеждат, после пак и пак и пак.. Но това НЕ Е прекалено за тях. Те са свикнали. Хайде ако е някое голямо.. наистина не може да живее вътре. Но малките са свикнали. Единственото лошо е, че трябва да го разхождаш по милион пъти на ден. Естествено по-добре вътре в апартамент и да бъдат разхождани, отколкото ВЪРЗАНИ на двора ЦЯЛ ЖИВОТ, нали така?
Аз лично ако и бях майка нямаше да й позволя и едно куче да има...нищо лично!
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
Ами аз не живея в гарсониера и освен това апартамента е доста голям... ще стигне не за 2 ами за 5 кученца с този размер! Като се има предвид, че някой големи породи кучета (като лабрадори например) ги затварят на съвсем малки балкончета Както и да е, оказа се че кученца няма да има (Което дълбоко ме съмнява и съм сигурна, че ни лъжат...)
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите