Стила на форума?
+7
Cool_Casey
IVE-STORM(bg)
~ЩастливИдиот~
Anime~girl
Kiara_Yuichi
JustiN,s gIrL
Evance<3
11 posters
Страница 1 от 1
Харесва ли ви стила на форума?
Стила на форума?
Изкажете мнението си относно стила на форума? Харесва ли ви? Има ли нещо, което искате да промените? Изкажете мнение..
Последната промяна е направена от °●°εмπρεss~1804°●° на Вто Апр 21, 2009 5:38 am; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Стила на форума?
Да, Благодаря! Аз искам да изкажа мнение!
Предишната тема на форума беше по-хубава и бих искала да помоля администраторите да я сменят. Сегашната е някакси много детска, а с тия черепчета ... скучно е. За да се хареса на по-голяма аудитория хора, на различна възраст ... би трябвало външния вид на форума да е по екстравагантен и интересен, да хваща окото и човек с кеф да прекара малко време тук.
Предишната тема на форума беше по-хубава и бих искала да помоля администраторите да я сменят. Сегашната е някакси много детска, а с тия черепчета ... скучно е. За да се хареса на по-голяма аудитория хора, на различна възраст ... би трябвало външния вид на форума да е по екстравагантен и интересен, да хваща окото и човек с кеф да прекара малко време тук.
JustiN,s gIrL- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 12
Местожителство : Spain
Склонна съм да се съглася с JustiN,s gIrL, този стил на орума не ми допада толкова колкото предишният...
На мен ми харесва,но е някак си много тъмно.Имам предвид,че може цветовете да са малко по-весели,но и така ми харесва
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
Форума сега е супер
Cool_Casey- Ембрион
- Брой мнения : 8
Точки : 6
Местожителство : Смолян
Какво мислите за тези бутони и картинки за темите
http://4storing.com/vf7hcd/a26f94190c534a7a88c95886944d49bf.html
http://4storing.com/vf7hcd/a26f94190c534a7a88c95886944d49bf.html
Tricker- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 29
Добре е харесва ми
ick1- Новородено
- Брой мнения : 25
Точки : 20
Е то е най-хубаво всеки да си избира стил,но този е страхотен!
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
На мен много ми харесва стилът - не е претрупан и не дразни окото, цветовете са много хубави, и особено това как синьото изпъква на черното.. също така и шрифта ми хваща окото.. Не одобрявам само розавите имена, но това е може би, защото мразя розово..
LiДo4o_O написа:На мен много ми харесва стилът - не е претрупан и не дразни окото, цветовете са много хубави, и особено това как синьото изпъква на черното.. също така и шрифта ми хваща окото.. Не одобрявам само розавите имена, но това е може би, защото мразя розово..
Розовите имена са за потребителки, които членуват в специален клуб И това ги отличава от другите. И понеже сме женски клуб, заложихме на розовкото.
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите