One Tree Hill
5 posters
Страница 1 от 1
One Tree Hill
Гледали ли сте този сериал???Какво мислите за него???Харесва ли ви???А кой е любимия ви герой???
АЗ лично обожавам този сериал преди беше любимия ми тийн,ама напоследък стана малко като сапунка,ама си е супер.Любимата ми героиня е Пейтън,а герой Лукас(Чад Майкъл Мъри)
ето ви кратко резюме ако се интересувате.
Историята е свежа, а ако сте любители и на баскетбола, това е сериал
точно за вас, защото главните герои са двама братя баскетболисти, само
че семейните им отношения са доста заплетени. Баща им е истински
гадняр, когото всички мразят, той е напълно незаинтересован от единия
си син и отделя цялото си внимание на другия. Напълно изоставен от баща
си, Лукас живее с майка си и работи при чичо си Кийт. През свободното
си време обича да играе баскетбол в парка, а според всички е много
добър в играта. Родният му баща Дан обаче дори не го поглежда и почти
не говори с него, той има друго семейство, богата жена, успешен бизнес
и син - Нейтън, който е най-добрият играч в училищния отбор. Проблемите
започват, когато отборът остава без повечето си играчи и треньорът вика
в отбора таланта Лукас. Двамата братя се мразят и не могат да бъдат в
един отбор заедно, всичко се решава в една игра между двамата, но в
крайна сметка никой не напуска отбора. Освен това Лукас се сближава с
Пейтън - гаджето на Нейтън, а той започва тайно да се среща с неговата най-приятелка Хейли. Оттам нататък се случват много големи обрати Сериалът е
подобен е на "The O.C." но за разлика от него не е толкова захаросан и
е много по-динамичен, има много големи завръзки между
отделните персонажи.
АЗ лично обожавам този сериал преди беше любимия ми тийн,ама напоследък стана малко като сапунка,ама си е супер.Любимата ми героиня е Пейтън,а герой Лукас(Чад Майкъл Мъри)
ето ви кратко резюме ако се интересувате.
Историята е свежа, а ако сте любители и на баскетбола, това е сериал
точно за вас, защото главните герои са двама братя баскетболисти, само
че семейните им отношения са доста заплетени. Баща им е истински
гадняр, когото всички мразят, той е напълно незаинтересован от единия
си син и отделя цялото си внимание на другия. Напълно изоставен от баща
си, Лукас живее с майка си и работи при чичо си Кийт. През свободното
си време обича да играе баскетбол в парка, а според всички е много
добър в играта. Родният му баща Дан обаче дори не го поглежда и почти
не говори с него, той има друго семейство, богата жена, успешен бизнес
и син - Нейтън, който е най-добрият играч в училищния отбор. Проблемите
започват, когато отборът остава без повечето си играчи и треньорът вика
в отбора таланта Лукас. Двамата братя се мразят и не могат да бъдат в
един отбор заедно, всичко се решава в една игра между двамата, но в
крайна сметка никой не напуска отбора. Освен това Лукас се сближава с
Пейтън - гаджето на Нейтън, а той започва тайно да се среща с неговата най-приятелка Хейли. Оттам нататък се случват много големи обрати Сериалът е
подобен е на "The O.C." но за разлика от него не е толкова захаросан и
е много по-динамичен, има много големи завръзки между
отделните персонажи.
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Re: One Tree Hill
Бахти бузата,дето е от 5 сезон нататък.От октомври 2008 вече не го гледам.Просто Лукас не мога да го дишам аз.За мен Нейтън е най-истинският човек в сериала.Той и ми е любимец.Заедно с Брук и Хейли.Общо взето винаги ще съм си Нейли фенка,макар и вече да не го гледам.Имам много хубави спомени от първите сезони(и най-вече първия-той ми е любим)и няма да го забравя ОТХ.Друг е въпросът,че явно сценаристите се опитват тотално да отблъснат публиката си.
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Наистина стана адски бозав,а чувам нещо и за 7ми сезон о.О На мен 3ти като че ли ми е любим (: Пейтън ми е любимка ^^ Много харесвах и Рейчъл..жалко,че я махнаха. :\ Но чесно казана героите,които най-много допринесоха сериалът да е това,което е са брук и нейтър.просто тяхните персонажи бяха най-развити.Но аз това му харесвам на сериала - всеки е различен и всеки зрител може да открие себе си в някой от героите.Било то в кралицата на бала,лошото момче или отличничката.А колко любими цитати имам не е истина ^^ Силно се надявам да няма 7ми сезон,защото не знам колко по-зле може да стане. :\
S- Ембрион
- Брой мнения : 18
Точки : 21
Напълно ви подркепям, че от 5ти сезон (включително) стана супер боза. Толкова скучни серии направо... От много време искам да спра да го гледам, но просто ми е интересно да видя как ще завършат историята. Още от 3ти сезон се наблюдаваха елементи на сапунка, но вече след 4ти направо прекалиха. Колкото до актьорската игра като цяло е на ниво. Дразнеше ме само бавачката и Сам. За жалост 7ми сезон ще има и то без двамата си главни герои Пейтън и Лукас.
Аничка, сценаристите не се оптиват да изгонят публиката, тук всичко става въпрос за пари, от една серия печели по много иначе и на него сигурно му е ясно какво прави.
Колкото до резюмето, който го е писал, можеше да си запази глупавите сравнения с О.С. Това е един наистина страхотен сериал и изобщо не бива да се сравнява с тази боза.
Аничка, сценаристите не се оптиват да изгонят публиката, тук всичко става въпрос за пари, от една серия печели по много иначе и на него сигурно му е ясно какво прави.
Колкото до резюмето, който го е писал, можеше да си запази глупавите сравнения с О.С. Това е един наистина страхотен сериал и изобщо не бива да се сравнява с тази боза.
Tricker- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 29
Аз не съм го гледал чак до там но се надявам да не заспа след 3-ти сезон защото сега съм на него,кой е любимият ми герои мисля ,че Джеик,защото тои е в наи трудна ситуация,Пейтън заради въображението,а Брук защото си е симпатяга
balltongue2- Ембрион
Точки : 20
Местожителство : Nevermind
Tricker (мразя да не знам имената на хората.Обръщението към ник ми е супер студено.Така,че можеш да ми викаш Ани.),определено не го написах,защото смятам,че сценаристите искат да си уморят публиката.Но може да следват малко и нейните интереси.Виж,махането на Лукас в 7-ми сезон е страхотна идея.Като не могат да му плащат,да не го правят.Радвам се,че няма да му виждам противната физиономиика,ако някой ден реша да догледам последните серии.
Ani4ka__- Сополанче
Да де аз те разбрах от части, но исках да кажа, че го продължават за пари. Иначе Чад си е добър актьор според мен, но всеки си има мнение.
Иначе името ми е Александър и може да ме наричаш с всякакви разновидности на Александър и Сашко.
Иначе името ми е Александър и може да ме наричаш с всякакви разновидности на Александър и Сашко.
Tricker- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 29
Чад може да е добър актьор,но самият му образ се изчерпа.В първи сезон беше интересен главно,защото много ярко контрастираше на Нейтър.. доброто срещу лошото момче.Но Нейтън се промени,израсна.. персонажът му придоби съвсем различен облик и Лукас сякаш ми стана прекалено лигав.И има една негова физиономия,която на последък все по-честно прави и ми идва да го халосам.Нещо средно между мусене и усмивка ;x Както и да е,харесвам го като двойка с Пейтън главно,защото вярвам,че те бяха един за друг и се радвам,че най-накрая се събраха.Макар да очаквам Пейтън да умре. |:
S- Ембрион
Точки : 21
Аз мисля че серияла без Пейтън и Лукас просто няма да е ОТХ,а някво жалко копие с липсващи важно файлове.
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Ще стане като O.C.видя се,че има бъдеще и без Мариса.Може 4-ти сезон да не бе цял,нито така интересен,но пък нещата се продължиха и двойката Тейлър-Раян беше любима на много хора.
Ani4ka__- Сополанче
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите