Welcome to my life (:
2 posters
Страница 1 от 1
Welcome to my life (:
Светослава,16,от Плевен (:
Не ме бива да се описвам така че ако имате въпроси казвайте ^^
Обичам книгите,музиката,хубавото кино.Нещата без които не мога (: Особено киното.Маниячка съм на тема сериали :Р Мога буквално да си пропилея целия ден в гледане на Grey's anatomy примерно и съм го правила |: Уча в Езикова гимназия с немски ии се надявам някой ден да следвам ако не в Англия,то поне в Германия.Обичам пингвини,шоколадов сладолед и летни бури. ^^ Не обичам ягоди.И топли цветове (: Танцувах дълго време художествена гимнастика,след това и акробатика.Бях започнала и с модерен балет,но на втората година го прекъснах по финансови причини макар наистина да обожавам танците ^^ To dance is to breath.
За това се сещам.Ако нещо ви интересува - питайте (:
Не ме бива да се описвам така че ако имате въпроси казвайте ^^
Обичам книгите,музиката,хубавото кино.Нещата без които не мога (: Особено киното.Маниячка съм на тема сериали :Р Мога буквално да си пропилея целия ден в гледане на Grey's anatomy примерно и съм го правила |: Уча в Езикова гимназия с немски ии се надявам някой ден да следвам ако не в Англия,то поне в Германия.Обичам пингвини,шоколадов сладолед и летни бури. ^^ Не обичам ягоди.И топли цветове (: Танцувах дълго време художествена гимнастика,след това и акробатика.Бях започнала и с модерен балет,но на втората година го прекъснах по финансови причини макар наистина да обожавам танците ^^ To dance is to breath.
За това се сещам.Ако нещо ви интересува - питайте (:
S- Ембрион
- Брой мнения : 18
Точки : 21
Re: Welcome to my life (:
Леле,ти си сигурно първият човек,който харесва същите книги,които и аз.Говоря за Кралица Марго(любимата ми на Дюма),единственият и незабравим роман на Оскар Уайлд и 11 минути на Паулу Коелю.Много се радвам,когато срещна човек,който обича да чете
Колко съм проста,забравих да се представя.Аз съм Ани,на 18 и съм от Пловдив
Я сега да те поразпитвам за френската литература.Толкова съм пристрастена към нея,че едва ли може повече.Кои други книги на Дюма харесваш?А като цяло на френски автори какво си чела и какво ти е направило впечатление
Колко съм проста,забравих да се представя.Аз съм Ани,на 18 и съм от Пловдив
Я сега да те поразпитвам за френската литература.Толкова съм пристрастена към нея,че едва ли може повече.Кои други книги на Дюма харесваш?А като цяло на френски автори какво си чела и какво ти е направило впечатление
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Ами след Кралица Марго нареждам Тримата мускетари ^^ И много ми се иска да прочета Двадесет години по-късно и Виконт дьо Бражелон,която на български излиза в две части „След още десет години. Виконт дьо Бражелон“ и „Луиза дьо ла Валиер“.Защото попринцип книги на такава тематика са ми адски интересни,а и Дюма пише страшно увлекателно..просто не мога да откъсна поглед от страниците.Естествено и Граф Монте Кристо ^^ Друг любим мой френски роман е 'Малкият принц' :Р За първи път я прочетох във втори клас,защото беше задължителна,но чесно казано не мисля,че на 12 някой може да я разбере.Всъщност поне на мен ми трябваше повече от 1 четене и всеки път откривах нещо различно.Друго..мм Фантомът от Операта (: Както книгата,така и филма.Харесвам също и Жул Верн макар да не съм особено запозната с творчетвото му.Ии от доста време се каня да прочета нещо на Балзак,но все не ми остава време :Р
S- Ембрион
Аз мускетарите като ги подхванах,нямаше спиране.Всичките ги минах на един дъх.
А на Балзак ти препоръчвам Дядо Горио.Много ми се иска да прочета и други негови неща,но сега нямам абсолютно никакво време за такива книги,по-специализирана литература трябва да чета
А на Балзак ти препоръчвам Дядо Горио.Много ми се иска да прочета и други негови неща,но сега нямам абсолютно никакво време за такива книги,по-специализирана литература трябва да чета
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Мерси за препоръката ^^ Попринцип френската литература ми е страст,а напоследък и руската,но за жалост не ми остава толкова много време за четене и мотаята книгите със седмици,а ми се иска направо на един дъх да ги прочета ^^
S- Ембрион
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите