HEROES(ГЕРОИ)
4 posters
Страница 1 от 1
HEROES(ГЕРОИ)
"Герои" е сериал, в който се разказва как обикновени хора по целия
свят откриват, че имат свръхестествени способности и как тези промени
повлияват на живота им. Те не само разбират какво означава да имаш
суперсили, но и откриват защо това се случва с тях. Постепенно те се
събират заедно, бягайки от антигероя, който иска да получи тяхната
супер ДНК. А тяхната съдба е да спасят света.
Какво мислите за това сериалче падате ли си по такива по фантастични загадки.Мен лично много ми допада.1сезон е най як.Питър ме кефи като персонаж.
ПС:Пишете коментари само ако сте гледали филма няма смисъл да пишете нещо от сорта ''Даже не съм го чувал" или "Сиг ще е боза"
свят откриват, че имат свръхестествени способности и как тези промени
повлияват на живота им. Те не само разбират какво означава да имаш
суперсили, но и откриват защо това се случва с тях. Постепенно те се
събират заедно, бягайки от антигероя, който иска да получи тяхната
супер ДНК. А тяхната съдба е да спасят света.
Какво мислите за това сериалче падате ли си по такива по фантастични загадки.Мен лично много ми допада.1сезон е най як.Питър ме кефи като персонаж.
ПС:Пишете коментари само ако сте гледали филма няма смисъл да пишете нещо от сорта ''Даже не съм го чувал" или "Сиг ще е боза"
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Re: HEROES(ГЕРОИ)
От трети сезон съм гледала само 3-4 серии.Първо,че нямам време и второ,че вече не ми е така интересен.Любимец си ми е Питър.Харесвам го още от първата серия.И много се издразних,защото бях от хората,които си паднаха по сериала още щом излезе,а след това се нароиха милиони още фенове.Чули,че е известен и те тръгнали да го гледам.Бахти и комърса.Много се дразня на такива хора без мнение.
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Аничка, нищо лично, но нали именно тези които го гледат го правят известен Може би за една част от обществото си права. Но иначе ще ти дам пример в България.
Gossip girlр, не беше толкова популярен, докато не го пуснаха по Нова Тв. Просто защото хората не бяха чували за него, но когато чуха и на тези на които им хареса, веднага започнаха да го свалят от тракерите Замунда и Арена.
А иначе мнението ми за сериала - Герои, беше добър и все още не е станал тъп, но си е с типичен американски сценарий.
Gossip girlр, не беше толкова популярен, докато не го пуснаха по Нова Тв. Просто защото хората не бяха чували за него, но когато чуха и на тези на които им хареса, веднага започнаха да го свалят от тракерите Замунда и Арена.
А иначе мнението ми за сериала - Герои, беше добър и все още не е станал тъп, но си е с типичен американски сценарий.
Последната промяна е направена от Tricker на Вто Апр 28, 2009 3:02 am; мнението е било променяно общо 1 път
Tricker- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 29
Tricker написа:Аничка, нищо лично, но нали именно тези които го гледат го правят известен Може би за една част от обществото си права. Но иначе ще ти дам пример в България.
А иначе мнението ми за сериала, беше добър и все още не е станал тъп, но си е с типичен американски сценарий.
Аз Gossip girl го знам години преди да го дадат по БТВ.Просто съм чела книгите и веднага,щом разбрах,че ще правят сериал,го чаках с интерес.И паралелно съм гледала сериите му,докато излизат в Америка
Ani4ka__- Сополанче
Ани, изобщо нямах предвид теб. Аз попринцип говорех за Heroes, просто ти дадох пример с Gossip girl, как е станал известен за по-голяма част от обществото което го гледа в България.
И ти го дадох по-конретно за това изречение
И ти го дадох по-конретно за това изречение
Извинявай ако съм те засегнала след това се нароиха милиони още фенове.Чули,че е известен и те тръгнали да го гледам
Tricker- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 29
Споко,просто исках да уточня,че аз не съм от този тип хора.Като цяло всичката тази мания по нещо известно е супер противно и обезличаваща.Нищо против феновете на Twilight ,но за мен той е най-очеизвадният пример.Затова и не бих прочела книгата и не бих му станала почитателка.
Ani4ka__- Сополанче
Ми и аз започнах да гледам HEROES много преди да го пусната по тв-то видях го в американски сайт за тв програми и си изтеглих.Също така и с Gossip Girl. A Twilight го прочетох малко два-три месеца преди да излезе филма да не говорим пък за книгата четох го от фен сайт.Но не ми,че всички са луднали по тях.Аз си имам моите причини да ги харесвам.И начина по,който са ми въздействали не се променя от факта че някой повърхностен е чул,че филма/сериала са популярни и решава че и той ще ги гледа и че на него ще му харесват.Така ощетявам себе си и за това не обръщам внимание,а си държа на мнението.А това че не си прочела книгата или филма голяма загуба,защото са страхотни и точно за това имат толкова почитатели,които всъщност не ги интересува какво мислят другите.
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Определено не съжалявам,че не съм чела книгата или че не съм гледала целия филм.В момента съм на съвсем друга чистота.Днес свърших "Черните пътища на Европа"-Мартин Карбовски.Велик български журналист,който едва ли се е занимавал дори да говори за Twilight.Не се поставям над другите хора или нещо такова.Просто имам различни интереси и коренно различни неща ме вълнуват.И не говоря само за кандидатстудентската ми кампания,а като цяло.И аз съм била на вълна Хари Потър и ентите му продължения.Преди години.Днес мислите ми вървят на друга посока.
Ani4ka__- Сополанче
Ani4ka__ написа:И много се издразних,защото бях от хората,които си паднаха по сериала още щом излезе,а след това се нароиха милиони още фенове.
Разбирам какво те дразни, защото и мене ме дразни същото.
Занимавам се с Наруто години преди да пуснат жалката цензурирана и опростена до болка версийка по Джетикс (която просто не популяризира а обижда стойностното аниме) и да се навъдят за "заклети" фенове някакви сополанчета, които са били прави под масата с вдигнати ръце, когато аз съм гледала Наруто.
И да спорят с мен, обосновавайки се с общи и недостатъчни знания, придобити от жалко-променените закупени близо 100 епизода, които пускат.
И на всичкото отгоре да ми претендират, че човек чел мангата и гледал оригинала, нищо не разбирал.
Накъде отиваш ти, може би...??
И аз се опитвам да убедя хората около мен, че Наруто не е детско...
Как ще стане с тази осрана (с извинение) бозааа?
Относно сериала, колкото и да ви учуди и колкото и популярен да е, не съм го гледала..
Иначе, прочитайки резюмето, направих мислен аналог с The 4400 и реших, че сериалчето си заслужава вниманието (поне от моя страна), защото обожавам сериали с точно такъв сюжет.
Май май, ще си го изтегля..
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите