..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Пищови и кръшкане

+3
Evance<3
nellzita
~ЩастливИдиот~
7 posters

Go down

Пищови и кръшкане Empty Пищови и кръшкане

Писане by ~ЩастливИдиот~ Чет Апр 23, 2009 10:09 pm

Айде, споделете някои трикове за пищови и как да ги крием, как да избягаш от час без да получиш отсъствие и изобщо ако вие сте правили такива неща някога, може да ги споделите. Аз ще си пусна коментче по-късно ^.^
~ЩастливИдиот~
~ЩастливИдиот~
Мега Зарибен
Мега Зарибен

Брой мнения : 269
Точки : 310
Местожителство : Far away in a distant land

http://www.antiyaoi.piczo.com

Върнете се в началото Go down

Пищови и кръшкане Empty Re: Пищови и кръшкане

Писане by nellzita Пет Апр 24, 2009 4:42 am

~ЩастливИдиот~ написа:Айде, споделете някои трикове за пищови и как да ги крием, как да избягаш от час без да получиш отсъствие и изобщо ако вие сте правили такива неща някога, може да ги споделите. Аз ще си пусна коментче по-късно ^.^

значи аз имам няколко изпитани методи за пищов.
1. пиша си го на лисче.. laugh да, много умно xD
Значии сядам по-назаде, ако е възможно, като преди проблемния час оглеждам щателно от катедрата, къде е най-безопасният пояс и се нацеждам там.
Тази година обаче, нямах възможност да правя този номер, защото всичките са мераклий за влака за назад ..
2. пиша си го по протежението от свивката на лакета, до китката и навличам нещо със свободни ръкави, подпирам си брадичката и си гледам в ръкава на воля.
3. Сядам на злополучното листче
laugh стоя с леко отворени крака, като между тях съм пъхнала информацията с писаното нагоре.. (че как иначе) Минат ли даскалките, просто си прибирам крачаците.. Те са твърде тъпи за да сгреят, че прилежната им ученичка `черпи знания` право от откъснатият лист учебник (ако нямам време да prepare пищов) wink
4. Просто не си придавам листта, и се изнизвам по терлички в шумотевицата около катедрата. Тва обаче съм го правила мноо рядко chuckle
nellzita
nellzita
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx

Брой мнения : 301
Точки : 320
Местожителство : Behiнd the sunshinэ..

http://www.impulse.bg/nellzy

Писане by Evance<3 Пет Апр 24, 2009 4:46 am

Не си правя пищови от 2 години, защото ме хванаха и ме пратиха на поправителен. Отучих се да си правя. По- добре е да си науча и да си го знам. Very Happy
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Брой мнения : 257
Точки : 462
Местожителство : Castellón de la Plana, Spain

https://bg-infinity.bulgarianforum.net

Писане by Bella Swan Чет Апр 30, 2009 9:55 pm

Ми аз си правя,ама почти никога не мога да ги използвам защото сядам на първия чин.Но ще ви кажа най-сполучливия ми номер.Значи написваш си информацията на един двоен лист или единичен и го пъхаш под листа на който правиш контролното когато учителя не гледа към теб само отместваш нагоре или надолу пищова и преписваш.
Bella Swan
Bella Swan
Бебок
Бебок

Брой мнения : 99
Точки : 118

Писане by Sugarbloodsucker Съб Май 09, 2009 9:20 pm

Пищови? Никога не съм ползвала. Това е долно според мен - защо да изкарваш хубава оценка, след като не го знаеш? Случвало ми се е да предавам празни контролни, но никога не бих преписвала. Единственото, което правя - това е да питам другарчето по чин /понеже стоя сама на последния, та питам този пред мен/. В повечето случаи залагам на това, което съм научила в час - въобще не се подготвям за контролни.. от което понякога патя, ама кво да направя - нямам време за глупости =D

За бягането от час.. Молиш просо госпожата да те освободи - толкова ли е трудно (:
Търкаш си очите, за да станат червени и се просваш на чина, следва следното нещо
Г-жата: Добре ли си
Ти: Да, госпожо /мрънкайки/
Г-жата: Не изглеждаш добре. Я иди при сестрата.
Обаче за да мине - направи го 10 минути след началото на часа. А преди това - старай се да изглеждаш не-добре. =D

Иначе не смятам за разумно да бягам от час. Като не ми се нрави, просто изключвам и зяпам през прозореца..
Sugarbloodsucker
Sugarbloodsucker
Новородено
Новородено

Брой мнения : 35
Точки : 53
Местожителство : on top of the world

http://allanimes.forumotion.com/

Писане by Bella Swan Нед Май 10, 2009 2:43 am

Абе за бягането най якия начин е следния.Навиваш съочениците ти да избягате и когато всички се съгласят Бяга Целия Клас о дори няма да ви пишат неизвинени. Smile

ПС:Уверете се че някой от съочениците ви няма после да ви обвини за това че вие сте го накарали.
Bella Swan
Bella Swan
Бебок
Бебок

Брой мнения : 99
Точки : 118

Писане by Anime~girl Нед Май 10, 2009 5:15 pm

Пищови не правя. Знам си повечето неща, но ако понякога правяги слагам в несесера. Уви, вече не дават несесери по време на контролно -__- . Ааа сетих се как на едни изпити миналата година една госпожани каза ако искаме да си направим и да ги скрием в несесера cheers
Anime~girl
Anime~girl
Развиващ се
Развиващ се

Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Съб Юли 04, 2009 6:02 pm

Хъх ... ами за седящ на първия чин индивид като мене е доста трудно да си направиш пищов и да НЕ те хванат.. но мене никога не са ме хващали Twisted Evil Шшшт, тихоо да не предизвиквам съдбата ;'д
Ами аз като правя пищо, обикновено късам некво малко листче, пиша свещенната информация на него от двете му страни и като настъпи часът на истината, просто шмугвам листчето в дланта, приближавам се към чина си и започва усърдно прехвълняне на данни Very Happy
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"

Писане by Sponsored content

Sponsored content