..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chuck - един от любимите ми сериали

2 posters

Go down

Chuck - един от любимите ми сериали Empty Chuck - един от любимите ми сериали

Писане by Tricker Чет Апр 23, 2009 11:31 pm

Chuck - един от любимите ми сериали Prince_c_poster-v1

[*] Здравейте, това е Chuck! Smile Един от любимите ми сериали. В него има от всичко по малко, като Екшънът и Комедията са доминиращи. Едва ли има някой, който може да не се засмее на това, всичко е подбрано много точно и на мястото си (не е от онези филми/сериали на които ти пускат смях, за да ти покажат къде трябва да се смееш Smile ). Бойните сцени също са много ефектно направени, премниаването от ужасно добра комедия в страхотен екшън е направо върхът! Smile
Фактът, че не сте го чували, не е защото не е интересен, а защото не е толкова популярен, но ако отворите коментарите под сериала едвали ще видите негативен коментар (колкото и малко да са те).
[*] Ето и кратко резюме какво става във филма:
Компютърен специалист получава И-мейл по пощата, когато го отваря, цялата база данни на тайните служби в Америка се запаметява в главата му. След като оригиналното копие е унижожено службите ЦРУ (централно разузнавателно управление) и NSA (National Security Agency) изпращат най-добрите си агенти да пазят Чък. От ЦРУ това е Сара (красива, бърза и силна), а от NSA изпращат Кейси. Как ще се развият нещата гледайте, за да разберете.
Първи епизод е малко по-скучен от другите, защото обясняват кой какъв е Smile, но от 2-ри започва истинската веселба.

Сериалът е направен от Josh Schwartz, други негови продукции са The O.C. и Gossip girl
Надявам се и вие да му се насладите!
Ето и линк към самият сериал (сезон 1) Smile
Season 1 - Chuck
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ! Smile
Tricker
Tricker
Новородено
Новородено

Брой мнения : 28
Точки : 29

Върнете се в началото Go down

Chuck - един от любимите ми сериали Empty Re: Chuck - един от любимите ми сериали

Писане by Oliver`Queen Чет Апр 30, 2009 10:51 pm

Ей го, тва е най-якия сериал !
Oliver`Queen
Oliver`Queen
Ембрион
Ембрион

Брой мнения : 13
Точки : 13

http://coolserials.forumer.com

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум: