Класацият ТОП 10 Анимета за 2009...
3 posters
Страница 1 от 1
Класацият ТОП 10 Анимета за 2009...
Хайде гласувайте за вашата ТОП 10 класация за най - добри анимета...
ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧВА НА 23.04.2009
От днес започва класацията за ТОП 10 най - добри анимета за 2009 само за форума Infinity!
Гласуването и Резултатите са си само за този форум...
Важно!!!
Подредете вашата ТОП класация и срещу всяко аниме пишете причина, или какво точно ви кефи в него... Може да добавите и любим персонаж от всяко аниме...
В продължение на 3 седмици от днес ще събираме мненията ви... След като минат 3 седмици ще напишем РЕЗУЛТАТА от класацията и така ще определим кое аниме има повече гласове и къде се нарежда между ТОП 10 за този форум...
Ето я моята класация:
=1= InuYasha
Кефи ме, защото съчетава много стилове в едно аниме... Има адски много комедийни моменти, много екшън и фантастика...., адски хубава история.
Въздейства ми по различен начин от другите анимета, които съм гледала...
Любимият ми персонаж за мъжете е InuYasha
за жените е Kagome...
=2= Skip Beat
Едно адски забавно аниме. В мига, в който видях чибитата умрях да се смея...
много е забавно анимето, различен стил е, няма я баналната идея "Да спасим света".
Има много комични моменти и много забавни и готини персонажи...
Любим мъжки персонаж е Tsuruga Ren, макар и Fuwa Sho да ме кефи...
За жените без съмнение е Kyoko Mogami
=3= Yu-Gi-Oh!
Ами това беше любимото ми аниме преди 1 година и половина някъде... Кеи ме историята на анимето... Египет, фараони, дуели, чудовища и хилядолетни елементи... Адски загадъчно и интересно аниме и още е в класацията ми за любими аанимета... Там имах супер много любими моменти, любими персонажи, любими карти...
Една от причините да стана така зарибена по историята на Египет, и да искам да отида да разгледам забележителностите там... Има хубави комедийни моменти в това аниме...
Кефя се много на Кайба, а после на Атем, Махадо, Джоуи...
От жените нямам много любими само Мана и Кисара...
=4= Boku Wa Imouto Ni Koi Wo Suru
Това аниме също е различно от изброените от мен до момента... разказва се за любов между брaт и сестра..., дори на пръв поглед да ви се струва гнусно и гадно всъщност в анимето е описано по много хубав и сладък начин, че направо ще се рарзплачете в края, когато се раделят... Много хубаво аниме е 1 епизод, но мангата е по дълга и има продължение...
Ще ви хареса, просто не мислете за идеята на анимето и му хрърлете едно око...
Любимите ми персонажи много ясно са главните герои Yori & Iku...
=5= Fate Stay Night
Анимето е с много завладяваща история за Господари и Служители...
Всеки господар трябва да призове по един служител и с него да се бори за Светият Граал...
Много ми харесва анимето...
Любим мъжки персонаж Archer
Любим женски персонаж Rin
=6= Vampire Knight
В това аниме адски много ми допадна идеята за вампири...
Това е едно от първите ми анимета за вампири, нареждам го толкова назад в класацията понеже вторият сезон последните няколко епизоад бяха пълна БОЗА...
Любим мъжки персонаж Kuran Kaname
женски Yuuki
=7= Ouran High School Host Club
Много забавно аниме, много смях пада с Тамаки във всеки епизод...
Кефи ме много заради самата идея, заради изненадите, които ми поднасяше като това че Haruhi е момиче...
Любим персонаж от мъжете... Tаmaki & Hikaru...
От жените Haruhi...
=8= Rosario + Vampire
Също едно много забавно аниме, с хубава идея и много яки моменти...
Много ме изефи самата история на анимето, героите и песничките...
Любим персонаж от жените Moka & Rubi
от мъжете нямам
=9= Tokyo Mew Mew
Това е най - новото, което зяпам сега... идеята си я бива, вярно че напомня малко на Sailor Moon с малки разлики че тук героите са наследили силите на животни от червената книга и се бият срещу извънземни, които искат планетата земя за да продължат живота си понеже тяхната планета е унищожена... Има хубава любовна история и куп смешни моменти...
Любим мъжки персонаж Elliot Grant
Любим женски персонаж Zoui
=10= Code Geass
Първото и последното аниме за роботи, което гледам. Значи идеята ми харесва, гафиката е добра..., историята ми допада заедно с персонажите...
Анимето е много завладяващо и интересно, но не харесвам идеята за роботи *напомня ми на ВОЛТРОН* това от малка го мразя...
Любим мъжки персонаж Lelouch vi Britannia
Любим женски персонаж CC
ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧВА НА 23.04.2009
От днес започва класацията за ТОП 10 най - добри анимета за 2009 само за форума Infinity!
Гласуването и Резултатите са си само за този форум...
Важно!!!
Подредете вашата ТОП класация и срещу всяко аниме пишете причина, или какво точно ви кефи в него... Може да добавите и любим персонаж от всяко аниме...
В продължение на 3 седмици от днес ще събираме мненията ви... След като минат 3 седмици ще напишем РЕЗУЛТАТА от класацията и така ще определим кое аниме има повече гласове и къде се нарежда между ТОП 10 за този форум...
Ето я моята класация:
=1= InuYasha
Кефи ме, защото съчетава много стилове в едно аниме... Има адски много комедийни моменти, много екшън и фантастика...., адски хубава история.
Въздейства ми по различен начин от другите анимета, които съм гледала...
Любимият ми персонаж за мъжете е InuYasha
за жените е Kagome...
=2= Skip Beat
Едно адски забавно аниме. В мига, в който видях чибитата умрях да се смея...
много е забавно анимето, различен стил е, няма я баналната идея "Да спасим света".
Има много комични моменти и много забавни и готини персонажи...
Любим мъжки персонаж е Tsuruga Ren, макар и Fuwa Sho да ме кефи...
За жените без съмнение е Kyoko Mogami
=3= Yu-Gi-Oh!
Ами това беше любимото ми аниме преди 1 година и половина някъде... Кеи ме историята на анимето... Египет, фараони, дуели, чудовища и хилядолетни елементи... Адски загадъчно и интересно аниме и още е в класацията ми за любими аанимета... Там имах супер много любими моменти, любими персонажи, любими карти...
Една от причините да стана така зарибена по историята на Египет, и да искам да отида да разгледам забележителностите там... Има хубави комедийни моменти в това аниме...
Кефя се много на Кайба, а после на Атем, Махадо, Джоуи...
От жените нямам много любими само Мана и Кисара...
=4= Boku Wa Imouto Ni Koi Wo Suru
Това аниме също е различно от изброените от мен до момента... разказва се за любов между брaт и сестра..., дори на пръв поглед да ви се струва гнусно и гадно всъщност в анимето е описано по много хубав и сладък начин, че направо ще се рарзплачете в края, когато се раделят... Много хубаво аниме е 1 епизод, но мангата е по дълга и има продължение...
Ще ви хареса, просто не мислете за идеята на анимето и му хрърлете едно око...
Любимите ми персонажи много ясно са главните герои Yori & Iku...
=5= Fate Stay Night
Анимето е с много завладяваща история за Господари и Служители...
Всеки господар трябва да призове по един служител и с него да се бори за Светият Граал...
Много ми харесва анимето...
Любим мъжки персонаж Archer
Любим женски персонаж Rin
=6= Vampire Knight
В това аниме адски много ми допадна идеята за вампири...
Това е едно от първите ми анимета за вампири, нареждам го толкова назад в класацията понеже вторият сезон последните няколко епизоад бяха пълна БОЗА...
Любим мъжки персонаж Kuran Kaname
женски Yuuki
=7= Ouran High School Host Club
Много забавно аниме, много смях пада с Тамаки във всеки епизод...
Кефи ме много заради самата идея, заради изненадите, които ми поднасяше като това че Haruhi е момиче...
Любим персонаж от мъжете... Tаmaki & Hikaru...
От жените Haruhi...
=8= Rosario + Vampire
Също едно много забавно аниме, с хубава идея и много яки моменти...
Много ме изефи самата история на анимето, героите и песничките...
Любим персонаж от жените Moka & Rubi
от мъжете нямам
=9= Tokyo Mew Mew
Това е най - новото, което зяпам сега... идеята си я бива, вярно че напомня малко на Sailor Moon с малки разлики че тук героите са наследили силите на животни от червената книга и се бият срещу извънземни, които искат планетата земя за да продължат живота си понеже тяхната планета е унищожена... Има хубава любовна история и куп смешни моменти...
Любим мъжки персонаж Elliot Grant
Любим женски персонаж Zoui
=10= Code Geass
Първото и последното аниме за роботи, което гледам. Значи идеята ми харесва, гафиката е добра..., историята ми допада заедно с персонажите...
Анимето е много завладяващо и интересно, но не харесвам идеята за роботи *напомня ми на ВОЛТРОН* това от малка го мразя...
Любим мъжки персонаж Lelouch vi Britannia
Любим женски персонаж CC
Последната промяна е направена от Kiara_Yuichi на Вто Апр 28, 2009 5:55 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Re: Класацият ТОП 10 Анимета за 2009...
1.Fruits basket (Furuba) - В това аниме почти на всеки 5 минути дават огромна доза смях Освен това историята е доста интересна.Любимци са ми Шигуре, Хатори и Хатсухару ^_^
2.Full metal alchemist - Разказва се за двама братя - Алфонс и Едуард Елрик, който губят своята майка и Ед (по-големия) предлага да я съживят. Това може да се постигне чрез алхимия, но основния закон гласи,че човешкото преобразуване е забранено.Те опитват и Ед губи крака и ръката си, а Ал цялото си тяло.Те търсят Философския камък,за да си ги върнат.
Отначало не ме грабваше много,но реших да го изгледам.Доста е интересно и не е за изпускане.Освен това физиономийте им са незабравими XD Любимец: Рой!
3.Wolf's rain - Интересно и същевременно много тъжно аниме.От него харесвам Киба
4.Death note - Грабна ме с това, че отчасти е доста измислено, но същевременно не е прекалено измислено.Любимец - Мацуда
5.Ouran high school host club - Смешно е, а и героите са доста красиви Кефи ме Тамаки
6.The melancholy of Haruhi Suzumiya - Започнах да го гледам преди време,но за съжаление компютъра не ми предоставя възможност да го доизгледам.Много е откачено, а и героите не са лоши на външен вид :-) Любим герой: Кьон
7.Boku Wa Imouto Ni Koi Wo Suru - Да,наистина е хубаво,но героите не ме кефят на външен вид.Нямам любим персонаж
8.Naruto - Под Наруто имам предвид до 220-ти епизод.Всички са големи сладури а и се изисква голяма фантазия за да измислиш всички тези нинджа-техники и ала-бала Любимец...ами може би малко Киба
9.Bleach - Грабна ме,но ме мързи да го гледам. Тук са съчетани доста жанрове и историята е интересна ^^ Харесвам Ичиго
10.Zero no Tsukaima - Сега го гледам и бих казала,че е яко Оттук ме кефи Сайто.
2.Full metal alchemist - Разказва се за двама братя - Алфонс и Едуард Елрик, който губят своята майка и Ед (по-големия) предлага да я съживят. Това може да се постигне чрез алхимия, но основния закон гласи,че човешкото преобразуване е забранено.Те опитват и Ед губи крака и ръката си, а Ал цялото си тяло.Те търсят Философския камък,за да си ги върнат.
Отначало не ме грабваше много,но реших да го изгледам.Доста е интересно и не е за изпускане.Освен това физиономийте им са незабравими XD Любимец: Рой!
3.Wolf's rain - Интересно и същевременно много тъжно аниме.От него харесвам Киба
4.Death note - Грабна ме с това, че отчасти е доста измислено, но същевременно не е прекалено измислено.Любимец - Мацуда
5.Ouran high school host club - Смешно е, а и героите са доста красиви Кефи ме Тамаки
6.The melancholy of Haruhi Suzumiya - Започнах да го гледам преди време,но за съжаление компютъра не ми предоставя възможност да го доизгледам.Много е откачено, а и героите не са лоши на външен вид :-) Любим герой: Кьон
7.Boku Wa Imouto Ni Koi Wo Suru - Да,наистина е хубаво,но героите не ме кефят на външен вид.Нямам любим персонаж
8.Naruto - Под Наруто имам предвид до 220-ти епизод.Всички са големи сладури а и се изисква голяма фантазия за да измислиш всички тези нинджа-техники и ала-бала Любимец...ами може би малко Киба
9.Bleach - Грабна ме,но ме мързи да го гледам. Тук са съчетани доста жанрове и историята е интересна ^^ Харесвам Ичиго
10.Zero no Tsukaima - Сега го гледам и бих казала,че е яко Оттук ме кефи Сайто.
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
Re: Класацият ТОП 10 Анимета за 2009...
1.Code Geass: Lelouch of The Rebellion(+R2)
Просто...арта и историята много ми харесаха.Толкова много ревах последните 5-6 минути,че просто не е реално xD Любим герой - то не е един,ама айде да кажем,че е Лулуш
2.Death Note
Не знам какво толкова ми харесва,след акто всичките ми любимци измряха,но просто...Любим герой - Мело
3.FullMetal Alchemist
Идеята е страхотна.Арта също е добър.Любим герой - Енви
4.Blassreiter
Не знам - харесва си ми.Любим герой - Джоузеф
5.Mitsu x Mitsu Drops
Много ми харесва арта,а и историята не е лоша <33 Любимец - Кай
6.KirePapa
Не можем да минем без това <33 Арта е супер!Любим герой - Чисато сан!
7.Junjou Romantica
Усаги-сааан <33 Много хубаво аниме..жалко,че не даваха като се кексват >_< *кхъм* Както разбрахте - любимец ми е Усаги-сан
8.Peach Girl
Едно от първите анимета,които ми въздействаха.Любимец ми е Окаясу <33
9.La Corda d'Oro
... Любимци(не мога да избирам) - Етоу и Лен <33
10.07-Ghost
Ново е но е забавно и ми грабна вниманието.Любимци - Ая-тан и Фрау <33
Просто...арта и историята много ми харесаха.Толкова много ревах последните 5-6 минути,че просто не е реално xD Любим герой - то не е един,ама айде да кажем,че е Лулуш
2.Death Note
Не знам какво толкова ми харесва,след акто всичките ми любимци измряха,но просто...Любим герой - Мело
3.FullMetal Alchemist
Идеята е страхотна.Арта също е добър.Любим герой - Енви
4.Blassreiter
Не знам - харесва си ми.Любим герой - Джоузеф
5.Mitsu x Mitsu Drops
Много ми харесва арта,а и историята не е лоша <33 Любимец - Кай
6.KirePapa
Не можем да минем без това <33 Арта е супер!Любим герой - Чисато сан!
7.Junjou Romantica
Усаги-сааан <33 Много хубаво аниме..жалко,че не даваха като се кексват >_< *кхъм* Както разбрахте - любимец ми е Усаги-сан
8.Peach Girl
Едно от първите анимета,които ми въздействаха.Любимец ми е Окаясу <33
9.La Corda d'Oro
... Любимци(не мога да избирам) - Етоу и Лен <33
10.07-Ghost
Ново е но е забавно и ми грабна вниманието.Любимци - Ая-тан и Фрау <33
Imm0rtaL- Новородено
- Брой мнения : 43
Точки : 50
Местожителство : Dream Land ^_^
Страница 1 от 1
Права за този форум: