кои са трите неща без които не можеш?
+3
Evance<3
-Storm.Fucker-
~ЩастливИдиот~
7 posters
Страница 1 от 1
кои са трите неща без които не можеш?
Ето това са моите:
1. Анимета
2. Комп с много гига и интернет
3. Моите добри френдс, те си знаят кои са ^.^
А вашите?
1. Анимета
2. Комп с много гига и интернет
3. Моите добри френдс, те си знаят кои са ^.^
А вашите?
Re: кои са трите неща без които не можеш?
1.Аниме
2.Шоколад
3.Нет
^_^"
2.Шоколад
3.Нет
^_^"
-Storm.Fucker-- Новородено
- Брой мнения : 35
Точки : 30
Местожителство : Akatsuki Hideout
1. Семейството или по- точно майка ми.
2. Човека, когото обичам.
3. Компютър с нет
2. Човека, когото обичам.
3. Компютър с нет
1. Itachi
2. I'm sorry, the name, you're trying to post is forbidden.
3. Музика
2. I'm sorry, the name, you're trying to post is forbidden.
3. Музика
Извинявай ~ЩастливИдиот~ , без да се обиждаш, само да ти кажа, че много се радвам, че не съм твой приятел ...
Какви са ти тия приятели, щом ги поставяш на трето място ... първо, и второ - много ви се чудя на вас как може да казвате- "Не мога без компютър!!!"
Като ги е нямало, какво правехте?
Това е проблема на последните 2 поколения, че не знаят как да се забавляват, да играят игри без да се карат или бият, един през друг се надхвърляте, кой повече има и т.н. ... от къде имате тая злоба не мога да разбера!
И аз обичам компютрите, научила съм много неща, и то сама, както казват хората - Проба, грешка, проба, грешка.
Обаче чак пък толкоз, да казвам, че не мога да живея без компютър ...
Айде, спирам ... Написах всичко това не да обиждам точно вас тука ... просто исках да изразя мнение, като цяло, за всички хора. Мисля, че е редно да си имат едно на ум.
Мерси! И ако съм обидила някой, Извинявам се! Също така се извинявам и за офтопика, но трябваше да изкажа мнение.
Какви са ти тия приятели, щом ги поставяш на трето място ... първо, и второ - много ви се чудя на вас как може да казвате- "Не мога без компютър!!!"
Като ги е нямало, какво правехте?
Това е проблема на последните 2 поколения, че не знаят как да се забавляват, да играят игри без да се карат или бият, един през друг се надхвърляте, кой повече има и т.н. ... от къде имате тая злоба не мога да разбера!
И аз обичам компютрите, научила съм много неща, и то сама, както казват хората - Проба, грешка, проба, грешка.
Обаче чак пък толкоз, да казвам, че не мога да живея без компютър ...
Айде, спирам ... Написах всичко това не да обиждам точно вас тука ... просто исках да изразя мнение, като цяло, за всички хора. Мисля, че е редно да си имат едно на ум.
Мерси! И ако съм обидила някой, Извинявам се! Също така се извинявам и за офтопика, но трябваше да изкажа мнение.
JustiN,s gIrL- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 12
Местожителство : Spain
а за мен, би трябвало да попиташ: "Като нямах приятели, какво правех?" ^ ^
Защото съм нямала такива през 1/3 от краткия си 14 годишен живот.
Приятелството на тази възраст, на която съм аз и ~ЩастливИдиот~, е временно, след години като се разпръснем по големия свят, нима ще се помним и ще значим нещо един за друг.. С други думи казано, приятелството между 14/15 годишни деца в повечето случаи ( note: не казвам всички!!! ) не струва, в този период градим характерите си, израстваме, и подяволите след 7 години може би вече ще сме коренно различни, с коренно различно обкръжение и интереси.
Вярно, ти си по-голяма, виждаш нещата по друг начин, но приеми, и тя има своя философия =)
Приятелството на тази възраст, на която съм аз и ~ЩастливИдиот~, е временно, след години като се разпръснем по големия свят, нима ще се помним и ще значим нещо един за друг.. С други думи казано, приятелството между 14/15 годишни деца в повечето случаи ( note: не казвам всички!!! ) не струва, в този период градим характерите си, израстваме, и подяволите след 7 години може би вече ще сме коренно различни, с коренно различно обкръжение и интереси.
Вярно, ти си по-голяма, виждаш нещата по друг начин, но приеми, и тя има своя философия =)
1.Анимета
2.Малкото ми истински приятели :girl&boy:
3.Музика
2.Малкото ми истински приятели :girl&boy:
3.Музика
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
1. Жената, която обичам.
2. Майка ми..
3. Всичко останало
2. Майка ми..
3. Всичко останало
????- Гост
nellzita написа:а за мен, би трябвало да попиташ: "Като нямах приятели, какво правех?" ^ ^
Да, права си за това, че на тая възраст се изгражда характера, но не знам... според мене тия анимета и други подобни развалят мисленето на човек, както и компютрите, говоря за тия мноооого големите маняци, които твърдят, че не могат без тях.
Както и да е, не искам да се караме
Между другото приятно ми беше да се запознаем, Хели!
Последната промяна е направена от °●°εмπρεss~1804°●° на Вто Апр 28, 2009 5:00 am; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : Държа да прочетеш правилата на този линк: http://bg-infinity.forumotion.com/forum-f11/topic-t1.html и особено точка 2 и ще те помоля да не нарушаваш тази част повече. :) Съжалявам за поредното предупреждение. ;))
JustiN,s gIrL- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 12
Местожителство : Spain
1.комп с нет
2.аниме и музика
3.СВОБОДА и fr.
2.аниме и музика
3.СВОБОДА и fr.
angel_hope- Новородено
- Брой мнения : 24
Точки : 13
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите