..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Не чети тва!!!.

5 posters

Go down

Не чети тва!!!. Empty Не чети тва!!!.

Писане by nellzita Пет Апр 24, 2009 6:11 am

Интрадъкшън:

- Йо, майнаааааа..!!!

(Вътрешното ми аз: Добре де, можеше да започнеш малко по-циливизовано..)

- Драги дами и господа, добре дошли на тържественото откриване на..

(Вътрешното ми аз: Уф, забрави. Таа, вижти ся копилита, аз се натоварих с тежката задача, да ви представя моето външно аз, което всички познавате. Нужното, което трябва да знаете за нея е, че е непоносима! Не чети тва!!!. Icon_evil и ме третира все едно съм и роб! Не чети тва!!!. Icon_evil )

-Ама че ти си ми..

(Вътрешното ми аз: МЛЪК!)

-Помислете си пак, кой на кого е роб..
Не чети тва!!!. Icon_evil

(Вътрешното ми аз: Някога ще престанеш ли да плямпаш? Или да донеса ролката със скуоч?)

-...

(Вътрешното ми аз: Сега бъди добро момиченце и се представи на уважаемите, читатели, губещи минути от ценния си живот да се запознаят с твоята уникааааааааална особа)

-Иронията, с която го каза, беше престъпно очебийна..
Не чети тва!!!. Icon_neutral Не чети тва!!!. Icon_neutral

(Вътрешното ми аз: Просто го направи!)

-Така си и знаех.. Та.. Йо! Това е обичайният поздрав, който раздавам на всички, имащи нещастието да срещнат неприятното добиче, тоест аз. Со, казвам се Нели, но ще го повторя, натякна и подчертая, че мразя да ми викат така! Нели съм за личната карта, за вас съм Нелз, Нелзи, Нел, Нелзита, но не и Нели! (За Мики съм Нелчи) Набийте си го в главата! На 14 години съм.. предполагам.. мозъкът ми е на 2 годишно..
Обичам:

(Вътрешното ми аз: слуш ся, ко обича... )

-Млъкни вее!! *носи скуоч.

Тъкаам, обичам анимета. Обичам Итачи, обичам и.. (няма да го кажа!!
Embarassed )
Минахме трудната част *отдъхва си.
Също така обичам Поп и Рок музика, обожавам Бритни Спиърс!
Обичам да гледам телевизия, да стоя пред бавнозагряващата метално-корпусна отварачка за консерви a.k.a компютър и да го гледам как бавно-загрява и медитира.
Обичам да се лигавя, ама предполагам вече подразбрахте...
Обичам също така да рисувам, да пиша разкази и истории, да чета исторически книги за Древен Рим, трилъри, фентъзи.
Обожавам Дан Браун и цялата му поредица!!
Мечтая да стана журналист.

Обожавам да гледам изгревите и залезите и да пиша историите си, или да карам колело.
Мечтая да живея край морето.

Мразя чалгата, високомерието и пошлостта на подрастващите дами, слушащи този вид музика, мразя да ми надуват някакви кючеци по спирката, мразя да ставам рано и да ми е студено!
Мразя да ме пренебрегват..

Анализирайки характера си, бих могла да посоча, че съм лееко-егоист, приемам нещата много на вътре и лесно за*бавам някаква дейност, доскучае ли ми. Голям инат съм! .. Нахалитет съм си и голяма част от форумците се обедиха в това, докато им досаждах да се регистрират xD

Имам две съзнания (както разбра вече) и те постоянно са във вътрешен диалог, тъй че никога не ми е скучно.
Rolling Eyes И, не подяволите, не съм шизофреничка.
Умея да стоя дълго време, без да кажа и дума...

Последната промяна е направена от nellzita на Нед Май 10, 2009 10:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път
nellzita
nellzita
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx

Брой мнения : 301
Точки : 320
Местожителство : Behiнd the sunshinэ..

http://www.impulse.bg/nellzy

Върнете се в началото Go down

Не чети тва!!!. Empty Re: Не чети тва!!!.

Писане by Evance<3 Пет Апр 24, 2009 6:20 am

Йоу, май диър! Laughing Уи оу ноу ю ар крейзи, донт уъри Laughing Сори фор май бад инглиш фонетиране или там както и да е Laughing Както и да е, мое смахнато съсданийце Интрадъкшана ти е тотално откачен в добрия смисъл толкова колкото и ти Laughing И все пак за всички си Нелз, Нелзита и т.н. НО!!! За мен си Нелчи и си го ПАТЕНТОВАМ! Нека бъде ясно подчертано и натякнато LaughingLaughing Бтв считай се за официално!!! поканена да ми станеш съквартирантка Laughing тогава да видим дали някой ще ни попречи да си направим частно парти със SORRY, THE NAME YOU'RE TRYING TO TAPE IS FORBIDDEN BY THE HOST OF THE FORUM! Laughing Нека посмеят да ни накажат за извратеност после Laughing Мисля да пропусна останалите коментари за теб, че иначе ще се наложи да изписвам библията, а няма да имам нервички да го направя. Само искам да стане ясно на всички от този наш ненормален вортуален инфинити свят, че ти си мойта Нелз и не си те давам без бой, побой, убийство, трупове и т.н. Laughing Способна съм и на убийство, да! Няма да ми е за пръв път LaughingLaughingLaughing (Уау, черен хумор) Laughing Спирам с моите 45 километрови коментари че ставам досадна! Да знаеш, че си те обицкам и це давам всицко за теби! beso kissed :* corazon
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Брой мнения : 257
Точки : 462
Местожителство : Castellón de la Plana, Spain

https://bg-infinity.bulgarianforum.net

Писане by ~ЩастливИдиот~ Пет Апр 24, 2009 6:09 pm

Ха, не си единственото с раздвоена личност Laughing
~ЩастливИдиот~
~ЩастливИдиот~
Мега Зарибен
Мега Зарибен

Брой мнения : 269
Точки : 310
Местожителство : Far away in a distant land

http://www.antiyaoi.piczo.com

Писане by Bella Swan Пет Апр 24, 2009 10:40 pm

Хаха Нелз ако не те познавах нз ко щях да си помисля,но понеже те мнн...доста оригинално представяне.Какво друго да кажа за теб освен,че си мн умна,с огромно чувство за хумор и доста добре развито въображение.Мн добра и също като мен мрази простотията.Smile Smile
Bella Swan
Bella Swan
Бебок
Бебок

Брой мнения : 99
Точки : 118

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Пон Юни 15, 2009 7:32 pm

Е тва е наща Нелза бре corazon
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите