..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bella_Swan

Go down

Bella_Swan Empty Bella_Swan

Писане by Bella Swan Пет Апр 24, 2009 10:21 pm

Казвам се Петя и съм тотална Twilight маниачка.Прочетох книгата от един фен сайт 2-3 месеца преди да излезе филма.Здрач е най интересната и завладяваща книга ,която някога съм чела и ще ми е много приятно,ако и вие сте фенове да си говорим за нея.Друго за мен ами... обичам музиката,но не се ограничавм само с един стил,харесвам разнообразни (R'N'B ,Rock, House,Pop и др),но ненавиждам чалга и кючеци А... имам и друга мания тийн сериалчета (One Tree Hill,Gossip Girl,Greek,Veronica Mars,Heroes,Prison Break,Kyle XY ,Smallvile,The O.C. , Summerland).И не на последно място обичам да чета винаги книгите са били най-интересния ми учебник Very Happy Very Happy Very Happy Та ако има нещо питайте ще ви отговоря възможно най-бързо.
Bella Swan
Bella Swan
Бебок
Бебок

Брой мнения : 99
Точки : 118

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите