Хари Потър филмите
+3
xXLastxDawnXx
~ЩастливИдиот~
Evance<3
7 posters
..: Infinity :.. :: Забава. :: Филми
Страница 1 от 1
Хари Потър филмите
След като споменах "Здрач", няма как да не спомена и Хари Потър. Естествено едва ли някой не е чувал за момчето магьосник, което трябва да победи злия Волдемор и двамата негови най- добри приятели - Рон и Хърмаяни. Дайте вашите коментари за филмите излязли за сега, както и все още очаквания шести филм "Хари Потър и Нечистокръвния Принц". Любимият Ви филм, " smilieid="66" /> актьор.. За промените в сценария, за подбрания актьорски състав и т.н.
Re: Хари Потър филмите
Шестият филм излиза на 17 Юли.
А относно филмите, ми в началото са доста добри, ама после сякаш станаха по-скучни, като изключим четвъртата част, нея я оценявам по-високо заради драконите
А относно филмите, ми в началото са доста добри, ама после сякаш станаха по-скучни, като изключим четвъртата част, нея я оценявам по-високо заради драконите
Само първия и четвъртия ( даа заради драконите xD ) ме радват другите саа манджа с грозде сиг и шестия ще е такъв
xXLastxDawnXx- Новородено
- Брой мнения : 48
Точки : 50
Местожителство : Thэ hell was full s0 I came back xD
Първите 4 филма ме кефят много, но 5 нещо не ме израдвва. Разбрах, че скоро ще излиза и 6 филм надявам се да е по - добър от последният...
Трейларът на 6тия филм изглежда обещаващ,но аз винаги съм скептично настроена,защото всеки път оставам разочарована.Все пак ми е една от любимите поредици и знам,че не може всичко да е като в книгата,но 3тият филм поне според мен беше ужасен |:
S- Ембрион
- Брой мнения : 18
Точки : 21
На мен ми харесват - увлекателни са и имат много хубави ефекти, но са от детските филми по-скоро..
Да ама са махнали сцената със битката на Астрономическата кула и с погребението на Дъмбълдор
..: Infinity :.. :: Забава. :: Филми
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите