Тест: готина компания ли си?
2 posters
Страница 1 от 1
Тест: готина компания ли си?
Готина компания ли си?
Ходиш ли понякога с разрошена и мръсна коса, зле поддържани зъби и мръсна тениска? Имаш ли навика да псуваш, да се здрависваш с хората с мръсни ръце или винаги си безупречен/-на, приветлив/а и приятен/-на за околните и всички търсят твоята компания? Ще разбереш от теста.
1. Имаш среща за кино със своето съкровище. Отбележи всички твърдения, които са верни.
а) Ще купя и за двама ни пуканки.
б) Ще потърся и ще намеря най-доброто място.
б) Коментирам сцените със смешни реплики.
в) Подсигурил/а съм билетите предварително.
а) Извинявам се, когато другите трябва да стават от местата си, за да ми направят място да мина.
б) Отиваме на филм, който АЗ искам да гледам.
в) Предоставям по-доброто място на моето съкровище.
в) Преструвам се, че филмът е интересен, въпреки, че ме дразни.
а) След това ще изпратя гаджето си до вкъщи.
2. Сутрин се успиваш за училище. Как ще излезеш навън?
а) Поне с измити зъби и сресан/а.
б) Няма да взема душ и ще облека дрехите от предния ден.
в) С половин час закъснение, но в перфектен вид - както винаги.
3. Виждаш бивш учител, с когото си бил/а в лоши отношения. Какво ще направиш?
а) Ще кимна с глава и ще измърморя: “Здрасти!”
б) Ще му се ухиля със задоволство - нали вече няма да ми преподава!
в) Ще го поздравя подчертано приятелски и ще си помисля: “Ах, ти...!”.
4. Играете на желания. Какво си мислиш?
а) Ужас! Колко досадно!
б) Супер! Знам точно какво искам да накарам другите да направят за мен.
в) Добре е, така ще се доближа повече до моята тайна изгора.
5. Кой от следните вицове ти харесва най-много?
а) Защо крадецът се къпе преди да влезе с взлом в банката? - За да има чисто алиби.
б) Кога един мъж струва колкото едно евро? - Когато бута пазарската количка.
в) Една полярна мечка казва: “Ще се преместя в Австралия. От слънцето там ще почернея и ще стана кафява.”
6. Съвсем сам/а си в стаята на своето съкровище. Какво правиш?
а) Оглеждам стаята любопитно, но не пипам нищо.
б) Поглеждам тайно в гардероба и в имейла на PC-то му (й). Това е моят начин да разбера тайните му (й).
в) Разлиствам някое списание, за прочета някакъв съвет за успешни срещи.
7. Майка на твой приятел те държи на вратата на дома си, без да те покани вътре. Как реагираш?
а) Питам дали мога да поговоря за малко с него.
б) Това не може да ми се случи. Ще му викна силно и той ще ме чуе.
в) Любезно питам кога е удобно да дойда.
8. На караоке парти си и изведнъж музикалната уредба се скапва. Какво предлагаш?
а) Да пеем “акапелно”. И без инструментален съпровод ще стане.
б) Какво ще кажете да поиграем на “Комиците”? Знам няколко страхотни скеча.
в) Опитвам се да открия някой, който разбира от тази техника и може да я оправи.
9. Твоя приятелка ще се явява на интервю за работа. Избери всички съвети, които би и й дал/а, за да получи тя мечтана работа.
б) Не е зле, ако закъснееш за уговорената среща.
а) Събери повече информация за фирмата в интернет.
в) Говори отчетливо, бъди вежлива, гледай шефа в очите.
в) Преди това мини през фризьор и си купи стилен костюм.
а) Преди това отиди на маникюрист и облечи спретнати дрехи.
б) Не се престаравай - по-добре да изглеждаш истински, отколкото прекалено натруфено.
10. Семейството ти е решило да празнувате в много изискан ресторант. Какво те дразни там най-много?
а) Не знам кой прибор за какво служи.
б) С часове се налага да слушам скучни разговори. Не мога да говоря с пълна уста и трябва да стоя мирно....
в) Нищо. Ако има нещо, което ме дразни, то е, че не ходим често по такива места.
КЛЮЧ КЪМ ТЕСТА
За всяка отбелязана буква “а” получаваш 10 точки, за всяка буква “б” - 5 точки, а за всяка буква “в” - 15 точки. Събери точките и виж своя резултат.
РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЕСТА
До 75 т.: Ти си егоист. За теб маниерите не струват нищо. Хигиената и добрият стил на обличане - също. Понякога скандализираш хората със своето присъствие, но мнението им не те смущава. Гордееш се, че изобщо не ти пука какво мислят другите.
Съвет: Бъди по-отговорен/на към себе си. Наистина е по-добре да придаваш повече важност на вътрешните качества на хората, отколкото на външния им вид. Грижата за външността обаче е израз на уважение към себе си и към околните. Ще видиш, че с добър външен вид можеш да отваряш по-лесно вратите пред себе си.
80-140 т.: Ти си в златната среда. Умен/-на, жизнерадостен/-на и мил/а. Умееш да общуваш с хората и те общуват с теб с удоволствие. В същото време знаеш кога да замълчиш и кога да се оттеглиш. В твоята компания всеки се чувства добре и много хора искат да бъдат видени с теб.
Съвет: Не се притеснявай, ако в някои периоди напълняваш повече. Това няма да повлияе на твоята популярност, а дори можеш да го обърнеш в своя полза.
150 и повече точки: Ти си истински (истинска) darling. Държиш най-много на външността. Винаги да си с перфектна фигура, забавляваш другите и си популярен/-на сред тях. Нищо чудно, че толкова много хора си падат по теб.
Съвет: Не пресилвай късмета си. Перфектните хора рано или късно привличат повече завист, отколкото обич...
Ходиш ли понякога с разрошена и мръсна коса, зле поддържани зъби и мръсна тениска? Имаш ли навика да псуваш, да се здрависваш с хората с мръсни ръце или винаги си безупречен/-на, приветлив/а и приятен/-на за околните и всички търсят твоята компания? Ще разбереш от теста.
1. Имаш среща за кино със своето съкровище. Отбележи всички твърдения, които са верни.
а) Ще купя и за двама ни пуканки.
б) Ще потърся и ще намеря най-доброто място.
б) Коментирам сцените със смешни реплики.
в) Подсигурил/а съм билетите предварително.
а) Извинявам се, когато другите трябва да стават от местата си, за да ми направят място да мина.
б) Отиваме на филм, който АЗ искам да гледам.
в) Предоставям по-доброто място на моето съкровище.
в) Преструвам се, че филмът е интересен, въпреки, че ме дразни.
а) След това ще изпратя гаджето си до вкъщи.
2. Сутрин се успиваш за училище. Как ще излезеш навън?
а) Поне с измити зъби и сресан/а.
б) Няма да взема душ и ще облека дрехите от предния ден.
в) С половин час закъснение, но в перфектен вид - както винаги.
3. Виждаш бивш учител, с когото си бил/а в лоши отношения. Какво ще направиш?
а) Ще кимна с глава и ще измърморя: “Здрасти!”
б) Ще му се ухиля със задоволство - нали вече няма да ми преподава!
в) Ще го поздравя подчертано приятелски и ще си помисля: “Ах, ти...!”.
4. Играете на желания. Какво си мислиш?
а) Ужас! Колко досадно!
б) Супер! Знам точно какво искам да накарам другите да направят за мен.
в) Добре е, така ще се доближа повече до моята тайна изгора.
5. Кой от следните вицове ти харесва най-много?
а) Защо крадецът се къпе преди да влезе с взлом в банката? - За да има чисто алиби.
б) Кога един мъж струва колкото едно евро? - Когато бута пазарската количка.
в) Една полярна мечка казва: “Ще се преместя в Австралия. От слънцето там ще почернея и ще стана кафява.”
6. Съвсем сам/а си в стаята на своето съкровище. Какво правиш?
а) Оглеждам стаята любопитно, но не пипам нищо.
б) Поглеждам тайно в гардероба и в имейла на PC-то му (й). Това е моят начин да разбера тайните му (й).
в) Разлиствам някое списание, за прочета някакъв съвет за успешни срещи.
7. Майка на твой приятел те държи на вратата на дома си, без да те покани вътре. Как реагираш?
а) Питам дали мога да поговоря за малко с него.
б) Това не може да ми се случи. Ще му викна силно и той ще ме чуе.
в) Любезно питам кога е удобно да дойда.
8. На караоке парти си и изведнъж музикалната уредба се скапва. Какво предлагаш?
а) Да пеем “акапелно”. И без инструментален съпровод ще стане.
б) Какво ще кажете да поиграем на “Комиците”? Знам няколко страхотни скеча.
в) Опитвам се да открия някой, който разбира от тази техника и може да я оправи.
9. Твоя приятелка ще се явява на интервю за работа. Избери всички съвети, които би и й дал/а, за да получи тя мечтана работа.
б) Не е зле, ако закъснееш за уговорената среща.
а) Събери повече информация за фирмата в интернет.
в) Говори отчетливо, бъди вежлива, гледай шефа в очите.
в) Преди това мини през фризьор и си купи стилен костюм.
а) Преди това отиди на маникюрист и облечи спретнати дрехи.
б) Не се престаравай - по-добре да изглеждаш истински, отколкото прекалено натруфено.
10. Семейството ти е решило да празнувате в много изискан ресторант. Какво те дразни там най-много?
а) Не знам кой прибор за какво служи.
б) С часове се налага да слушам скучни разговори. Не мога да говоря с пълна уста и трябва да стоя мирно....
в) Нищо. Ако има нещо, което ме дразни, то е, че не ходим често по такива места.
КЛЮЧ КЪМ ТЕСТА
За всяка отбелязана буква “а” получаваш 10 точки, за всяка буква “б” - 5 точки, а за всяка буква “в” - 15 точки. Събери точките и виж своя резултат.
РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЕСТА
До 75 т.: Ти си егоист. За теб маниерите не струват нищо. Хигиената и добрият стил на обличане - също. Понякога скандализираш хората със своето присъствие, но мнението им не те смущава. Гордееш се, че изобщо не ти пука какво мислят другите.
Съвет: Бъди по-отговорен/на към себе си. Наистина е по-добре да придаваш повече важност на вътрешните качества на хората, отколкото на външния им вид. Грижата за външността обаче е израз на уважение към себе си и към околните. Ще видиш, че с добър външен вид можеш да отваряш по-лесно вратите пред себе си.
80-140 т.: Ти си в златната среда. Умен/-на, жизнерадостен/-на и мил/а. Умееш да общуваш с хората и те общуват с теб с удоволствие. В същото време знаеш кога да замълчиш и кога да се оттеглиш. В твоята компания всеки се чувства добре и много хора искат да бъдат видени с теб.
Съвет: Не се притеснявай, ако в някои периоди напълняваш повече. Това няма да повлияе на твоята популярност, а дори можеш да го обърнеш в своя полза.
150 и повече точки: Ти си истински (истинска) darling. Държиш най-много на външността. Винаги да си с перфектна фигура, забавляваш другите и си популярен/-на сред тях. Нищо чудно, че толкова много хора си падат по теб.
Съвет: Не пресилвай късмета си. Перфектните хора рано или късно привличат повече завист, отколкото обич...
Re: Тест: готина компания ли си?
Ууу теста не става...пълни глупости.Не съм популярна сред никой,по скоро ме мразят. Повече съм текста от 80-140 точки...
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
Similar topics
» Тест за порочност
» Тест: В кой век живееш?
» Любовен тест? ;d
» Тест: Каква картина сте?
» Тест: колко си верен?
» Тест: В кой век живееш?
» Любовен тест? ;d