Van Helsing (Ван Хелзинг)
3 posters
..: Infinity :.. :: Забава. :: Филми
Страница 1 от 1
Van Helsing (Ван Хелзинг)
Гледали ли сте този велик филм с вампири и какво мислите? На мен ми веше първия филм с вампири и веднага се влюбих в червенокоската Колкото и да го гледам няма да ми омръзне никога. Чудно само защо от милион гледания чак на последното гледане се разплаках накрая Много тъжна сцена... А какво е вашето мнение?
Re: Van Helsing (Ван Хелзинг)
О обожавам филми с Вампири и съм гледала този филм.Има няколко стойностни филма за Вампири и този е един от тях.Хареса ми ....
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Велик е меко казано. Не съм гледал друг такъв филм за вампири и върколаци. А аз съм гледал много филми.●°εмπρεss~1804°●° on Sat May 09, 2009 12:51 pm
Гледали ли сте този велик филм....
Когато пишеш на кирилица, използвай "ъ" вместо "а", както и препинателни знаци.
Последната промяна е направена от °●°εмπρεss~1804°●° на Пон Май 25, 2009 9:02 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : Когато пишеш на кирилица, използвай "ъ" вместо "а", както и препинателни знаци.)
SHADOW- Новородено
- Брой мнения : 37
Точки : 31
Местожителство : Ruse
SHADOW написа:Велик е меко казано. Не съм гледал друг такъв филм за вампири и върколаци. А аз съм гледал много филми.●°εмπρεss~1804°●° on Sat May 09, 2009 12:51 pm
Гледали ли сте този велик филм....
Когато пишеш на кирилица, използвай "ъ" вместо "а", както и препинателни знаци.
ХАХА този филм е мн як,но има и по добри от него,ако искаш мога да ти препоръчам някой.
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
..: Infinity :.. :: Забава. :: Филми
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите