..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ефекта на Пеперудата

2 posters

Go down

Ефекта на Пеперудата Empty Ефекта на Пеперудата

Писане by Evance<3 Съб Май 09, 2009 8:59 pm

Е няма как да не напиша един от любимите ми филми, който ме изкарва на филосовска вълна. Smile Ефекта на Пеперудата 1, 2 и 3.. Всеки с различен сюжет но с един смисъл. Какво мислите за тези невероятни филми? А за самия ефект на пеперудата? И мислите ли, че това, което те изживяват е възможно? Да променяш миналото само от един спомен? Според мен е хората с психични заболявания си мислят, че го могат. И след всичко се събуждат в лудницата и все едно нищо не се е случвало и никой не им вярва. Странно, но според мен може би е възможно. Все пак Ефекта има нещо общо с Теорията на Относителността на Айнщайн (която по незнайси си причини я разбирам Very Happy) Е кажете мнението си?
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Брой мнения : 257
Точки : 462
Местожителство : Castellón de la Plana, Spain

https://bg-infinity.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Ефекта на Пеперудата Empty Re: Ефекта на Пеперудата

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Нед Май 10, 2009 1:39 am

ОоОо, т'ва е един ВЕЛИК филм !!! corazon ОБОЖАВАМ ГО, особено Ащън Къчър dance2 Първата чст по - ме кефи отколкото втората =\
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите