Признанията на Джорджия Никълсън
5 posters
..: Infinity :.. :: Забава. :: Книги
Страница 1 от 1
Признанията на Джорджия Никълсън
Чели ли сте признанията на това щуро и забавно момиче тийнеджър, който никой не разбира :D:D Нейните книги са ми едни от любимите. Разбивам се от смях на тях. Сега има и филм, но той не е толкова добър колкото книгите.. Чели ли сте някоя нейна книжка? Ако не сте, от мен да знаете, че много сте загубили
Re: Признанията на Джорджия Никълсън
Това за мен са пълни простотии. Мисля, че бях чела нещо от рода нааа "Момчетата не знаят какво искат". Плоско ми е.. и няма как да се засмея на малоумните изказвания на средностатистическо момиче, което страда от синдром на "космическите свалки" и е влюбено във всичко и всички..
Аааа,на това много се смях Джорджия е голям образ,обаче последната книга нещо куцаше
Imm0rtaL- Новородено
- Брой мнения : 43
Точки : 50
Местожителство : Dream Land ^_^
Това ми звучи яко може ли само да ми кажете всички заглавия от поредицата за да видя дали ще ги намеря.
Последната промяна е направена от Bella Swan на Сря Юни 17, 2009 11:22 am; мнението е било променяно общо 1 път
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Урoци пo цeлувaнe: признaниятa нa Джoрджия Никълсън
Момчетата незнаят какво искат
И момичетата незнаят какво искат
Космически Свалки
Искам Ново Гадже
и двете най- нови:
Шест по целувчената скала
Ревнива секси мацка
Съмнявам се да ги намериш в Интернет. Но ако все пак ги търсиш дай линк насам.
Момчетата незнаят какво искат
И момичетата незнаят какво искат
Космически Свалки
Искам Ново Гадже
и двете най- нови:
Шест по целувчената скала
Ревнива секси мацка
Съмнявам се да ги намериш в Интернет. Но ако все пак ги търсиш дай линк насам.
Кой е автора???
Bella Swan- Бебок
Благодаря ще я видя в библиотеката ми се мяркаше и съм сиг ,че поне едната част я има.
Bella Swan- Бебок
да момичета, страхотно, само дето има лични съобщения за тази работа ^ ^ Следващият път опитайте с тях, за да не изглежда темата един диалог.
За книжката - със заглавието още възниква асоциация за книжле от стотина страници максимално, розови корици и карикатури на момичета с големи глави тънки крака и забележителни джуки. xD Въпреки, че аз доста често се лигавя, пишейки в този лек стил (Мики знае най-добре xD) не го предпочитам за четене.
Но става за разпускване, признавам.. :nod:
Заглавията ми изглеждат много глупави, особенно последните 3 xD xD Edit: Oops! Не прецених правилно.. 4! xD xD
За книжката - със заглавието още възниква асоциация за книжле от стотина страници максимално, розови корици и карикатури на момичета с големи глави тънки крака и забележителни джуки. xD Въпреки, че аз доста често се лигавя, пишейки в този лек стил (Мики знае най-добре xD) не го предпочитам за четене.
Но става за разпускване, признавам.. :nod:
Заглавията ми изглеждат много глупави, особенно последните 3 xD xD Edit: Oops! Не прецених правилно.. 4! xD xD
ПС: МОЛЯ ВИ, Простете на бедното сухарче, захванало се с Древен Рим и не иска да го пуска..
..: Infinity :.. :: Забава. :: Книги
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите