Как се целувате?
5 posters
..: Infinity :.. :: Забава. :: Любов
Страница 1 от 1
Как се целувате?
Как се целувате? С отворени или затворени очи? Обикновени или френски целувки?
Аз си падам по всякакви целувки - вампирски, нормални, френски... но винаги съм с отворени очи Закона на Мариела Ами вие?
Аз си падам по всякакви целувки - вампирски, нормални, френски... но винаги съм с отворени очи Закона на Мариела Ами вие?
Re: Как се целувате?
И аз съм с отворени очи. Обичам да му гледам брадичката и врата, пък ако му срещна погледа ми става смешно. Само един път се е получавало - той винаги е със затворени очи, обаче по някое време ги отваря лекичко, понеже знае, че го зяпам =D И на мен ми става смешно от това =D Иначе не е проблем - и двамата имаме много коса, която пада пред очите и не се виждаме (:
Хъхъ зависи от момчето,ако съм влюбена с затворени очи,ако не с отворени...Не се целувам с език мразя го тва ужасТ...
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
Винаги се целувам със затворени очи. Веднъж опитах да го гледам докато го целувам ама не след дълго пак ги затворих...
Целувам се с език, не съм гнуслива и ако става въпрос съм адски ненаситна за целувки и милувки...
Целувам се с език, не съм гнуслива и ако става въпрос съм адски ненаситна за целувки и милувки...
Почти винаги със затворени очи.Усещам някаква романтика в това.Той също така се целува.Само ако е на игра,с отворени.Иначе си се целуваме по много начини-дълбоки и страстни,нежни и съвсем леки(само докосване на устните).Зависи от настроението,повода,мястото...
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
..: Infinity :.. :: Забава. :: Любов
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите