..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Малко за мен

3 posters

Go down

Малко за мен Empty Малко за мен

Писане by CToTaKa Нед Май 10, 2009 1:16 am

Мразя да давам сведения за мен в интернет, но ще направя изключение. Казвам се Светослав, приятелите ми викат Роко (не помня вече от къде дойде този прякор), в интернет по-принцип се пиша Стотака. Какво да кажа, до 8-ми клас бях много примерно момче (пълен отличник), промяната дойде с новото даскало. Именно в 8-ми клас започнах да ходя по домашни купони, кафета, кръчми, най-важното, че открих алкохола или той ме откри (не си спомням вече Laughing ). Общо взето това е времето, в което от рап, хип-хоп започнах да слушам почти единствено чалга и сръбско (голяма промяна нали? Laughing ). По-принцип съм спокоен човек и е много трудно някой да ме изнерви, предимно ме изнервят превзети и прекалено приказващи момичета. Рядко някой може да разбере какво си мисля, да не кажа почти никога. Обичам купоните и всичко, което се случва на тях Very Happy . Личното ми мнение е, че правиме много по-яки купони от американците. Като кино гледам предимно корейски сериали (особено исторически). Не съм от хората, които отхвърлят някоя гледна точка или мнение категорично, според мен от всеки и всичко може да се научи по нещо. Не понасям хора, които мислят само за себе си, и мислят че винаги са прави, въпреки че нерядко ми казват, че на моменти постъпвам и аз така ... но алкохола понякога прави чудеса с човек Laughing . Общо взето не обичам да издавам неща от личният си живот, никой не ме познава напълно, много добре умея да се преструвам. А да и забравих да кажа че съм студент втори курс Политология ... гледам че съм доста стар в сравнение с другите хора в тоя форум ... Немога да пиша повече, че съм с махмурлук и не ми се мисли повече Very Happy .
CToTaKa
CToTaKa
Новородено
Новородено

Брой мнения : 30
Точки : 36
Местожителство : Kyustendil

Върнете се в началото Go down

Малко за мен Empty Re: Малко за мен

Писане by Evance<3 Нед Май 10, 2009 2:48 am

Здрасти и добре дошъл. Хареса ми подробното ти описание. Особено след като каза, че не обичаш да даваш много сведения за себе си Very Happy Намерих доста неща от описанието ти с които си приличаме Very Happy:D:lol: И все пак да ти кажа, че не си стар и, че не си най- стария от този форум Very Happy И по- старички има. Желая ти приятно прекарване тук. И пий една зелева чорба за махмурлука Laughing cheerz
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Брой мнения : 257
Точки : 462
Местожителство : Castellón de la Plana, Spain

https://bg-infinity.bulgarianforum.net

Писане by *MomiChETo* Пон Май 11, 2009 5:23 am

Хората се ценят по акъл!
Тъъ Какво правиш през свободното си време?
От къде разбра за форума?
Защо се регистрира?

*MomiChETo*
*MomiChETo*
Супер Модератор
Супер Модератор

Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia

Писане by CToTaKa Вто Май 12, 2009 6:17 am

В днешно време не е модерно да имаш акъл, така да се каже, особено в годините до 18 или по-скоро да показваш, че имаш акъл. Виж са като отидох да уча в университета картинката е малко по-различна, все пак там не са повечето случайни хора и някакси ако се праиш на тъп излизаш извън общата картинка. Ми кво праа през свободното си време Laughing много неща все пак съм студент Very Happy . За форума разбрах хм .... май някой ми прати покана в замунда ... Защо се регистрирах ... е тука вече ме хвана на тясно ... незнам, сигурно трудно отказвам Laughing .
CToTaKa
CToTaKa
Новородено
Новородено

Писане by *MomiChETo* Вто Май 12, 2009 6:25 am

Пише се НЕ ЗНАМ разделено.(Аз само да споделя)
Много правилно казано в днешно време нашето поколение са доста малка обща култура.Разбира се не всички де има някой зубърчета(като мен)...Какво си решил да работиш по-нататък?
*MomiChETo*
*MomiChETo*
Супер Модератор
Супер Модератор

Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia

Писане by CToTaKa Вто Май 12, 2009 8:41 pm

*MomiChETo* написа:Пише се НЕ ЗНАМ разделено.(Аз само да споделя)
Много правилно казано в днешно време нашето поколение са доста малка обща култура.Разбира се не всички де има някой зубърчета(като мен)...Какво си решил да работиш по-нататък?
Много сериозни въпроси вече взе да задаваш. Като малък исках да стана полицай Laughing Laughing Laughing .
CToTaKa
CToTaKa
Новородено
Новородено

Писане by Sponsored content

Sponsored content