Малко за мен
3 posters
Страница 1 от 1
Малко за мен
Мразя да давам сведения за мен в интернет, но ще направя изключение. Казвам се Светослав, приятелите ми викат Роко (не помня вече от къде дойде този прякор), в интернет по-принцип се пиша Стотака. Какво да кажа, до 8-ми клас бях много примерно момче (пълен отличник), промяната дойде с новото даскало. Именно в 8-ми клас започнах да ходя по домашни купони, кафета, кръчми, най-важното, че открих алкохола или той ме откри (не си спомням вече ). Общо взето това е времето, в което от рап, хип-хоп започнах да слушам почти единствено чалга и сръбско (голяма промяна нали? ). По-принцип съм спокоен човек и е много трудно някой да ме изнерви, предимно ме изнервят превзети и прекалено приказващи момичета. Рядко някой може да разбере какво си мисля, да не кажа почти никога. Обичам купоните и всичко, което се случва на тях . Личното ми мнение е, че правиме много по-яки купони от американците. Като кино гледам предимно корейски сериали (особено исторически). Не съм от хората, които отхвърлят някоя гледна точка или мнение категорично, според мен от всеки и всичко може да се научи по нещо. Не понасям хора, които мислят само за себе си, и мислят че винаги са прави, въпреки че нерядко ми казват, че на моменти постъпвам и аз така ... но алкохола понякога прави чудеса с човек . Общо взето не обичам да издавам неща от личният си живот, никой не ме познава напълно, много добре умея да се преструвам. А да и забравих да кажа че съм студент втори курс Политология ... гледам че съм доста стар в сравнение с другите хора в тоя форум ... Немога да пиша повече, че съм с махмурлук и не ми се мисли повече .
CToTaKa- Новородено
- Брой мнения : 30
Точки : 36
Местожителство : Kyustendil
Re: Малко за мен
Здрасти и добре дошъл. Хареса ми подробното ти описание. Особено след като каза, че не обичаш да даваш много сведения за себе си Намерих доста неща от описанието ти с които си приличаме :D:lol: И все пак да ти кажа, че не си стар и, че не си най- стария от този форум И по- старички има. Желая ти приятно прекарване тук. И пий една зелева чорба за махмурлука
Хората се ценят по акъл!
Тъъ Какво правиш през свободното си време?
От къде разбра за форума?
Защо се регистрира?
Тъъ Какво правиш през свободното си време?
От къде разбра за форума?
Защо се регистрира?
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
В днешно време не е модерно да имаш акъл, така да се каже, особено в годините до 18 или по-скоро да показваш, че имаш акъл. Виж са като отидох да уча в университета картинката е малко по-различна, все пак там не са повечето случайни хора и някакси ако се праиш на тъп излизаш извън общата картинка. Ми кво праа през свободното си време много неща все пак съм студент . За форума разбрах хм .... май някой ми прати покана в замунда ... Защо се регистрирах ... е тука вече ме хвана на тясно ... незнам, сигурно трудно отказвам .
CToTaKa- Новородено
Пише се НЕ ЗНАМ разделено.(Аз само да споделя)
Много правилно казано в днешно време нашето поколение са доста малка обща култура.Разбира се не всички де има някой зубърчета(като мен)...Какво си решил да работиш по-нататък?
Много правилно казано в днешно време нашето поколение са доста малка обща култура.Разбира се не всички де има някой зубърчета(като мен)...Какво си решил да работиш по-нататък?
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
Много сериозни въпроси вече взе да задаваш. Като малък исках да стана полицай .*MomiChETo* написа:Пише се НЕ ЗНАМ разделено.(Аз само да споделя)
CToTaKa- Новородено
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите