Anti Sakura Fan Club
5 posters
Страница 1 от 1
Anti Sakura Fan Club
(c) by iz4aa
Кххх
Искренните ми съболезнования, ако съм засегнала вашият вкус, но аз
не понасям тази розовокоса особа.
Мразя я повече от колкото бихте могли да си помислите..
соо
ако и вие не я понасяте, мястото ви е тук..
Можем да обсъждаме, как ще изскубим косата и косъм по косъм
и после как ще я накараме да я изяде цялата. ^ ^
Членове:
1. nellzita
2. ~ЩастливИдиот~
3. xxdeadxonxarrivalxx
другии?
Последната промяна е направена от nellzita на Чет Юни 25, 2009 3:55 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
Re: Anti Sakura Fan Club
Включи и Джи!
Джи намрази сАкуЧката и не иска да си и помисля за тази курва! *набучва сакучката на кол*
бдл, готин аватар, давай Супермен!
Джи намрази сАкуЧката и не иска да си и помисля за тази курва! *набучва сакучката на кол*
бдл, готин аватар, давай Супермен!
И аз мразя въобще анимето така,че включи ме..
nellzita: Това не е анти клуб на анимето, а на определен герой. Друго подобно мнение ще бъде третирано като офтопик.
nellzita: Това не е анти клуб на анимето, а на определен герой. Друго подобно мнение ще бъде третирано като офтопик.
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
1. Аз съм ин ;д
Предлагам да я намерим, да й счупим ченето, да й натрошим всички зъби, да и супим ръчичките и краченцата, да и епилираме оная раобта, дето и тя сигурно ше е розова ( хD ), да й опърлим косата, да й изкараме червата през подмишниците, да я закачим на куки за циците, после да я млатим всички с бухалка с пирони по нея, а след това да я дадем на някои педофил да изнасили останалото от нея, ии файнъли да я заровим в някоя лисича хларупа ^^'
Предлагам да я намерим, да й счупим ченето, да й натрошим всички зъби, да и супим ръчичките и краченцата, да и епилираме оная раобта, дето и тя сигурно ше е розова ( хD ), да й опърлим косата, да й изкараме червата през подмишниците, да я закачим на куки за циците, после да я млатим всички с бухалка с пирони по нея, а след това да я дадем на някои педофил да изнасили останалото от нея, ии файнъли да я заровим в някоя лисича хларупа ^^'
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Муахахахааа! Аз съм ин също. Тая патица ... лелее ... тая е ебаси курвата брат .. С кой ли не се е натискала:
Наруто, Саске (за кеото ще умре ) Рок Лий подяволите .. и кой ли още не ... Но аз казвам СТОП! Това няма да продължи! Подкрепям Поля напълно .. да я намерим и да я счупиме от бой тая малка курва!
Наруто, Саске (за кеото ще умре ) Рок Лий подяволите .. и кой ли още не ... Но аз казвам СТОП! Това няма да продължи! Подкрепям Поля напълно .. да я намерим и да я счупиме от бой тая малка курва!
iz4aa- Бозаещо
- Брой мнения : 50
Точки : 54
Местожителство : x_The Sky_x
НЕЛЗ! Това е мойто гифче дето Супермен фрасва Сакурва. И той е обект на авторско право ... whatever ..
iz4aa- Бозаещо
- Брой мнения : 50
Точки : 54
Местожителство : x_The Sky_x
Wowz.. тука няма значение чие е скапаното гифче, важното е да киллнем скапаната розова кучка
О майн гот О__________________________O
Сакура и Рок Ли ?!!? Е тва вече ме довърши.. Тия двамата ако се съберат лично ше отида при Кишимото и ше му отрежа оная работа ;д Как може такава гавра с мойто либе Веждьото бе !!! НЕ ВИ Е СРАМ !!!
Ари де, набираме екип терористи да я тепаме : )))
*Note: Купуването или продаването на гласове е ебати якия бизнес !!!
О майн гот О__________________________O
Сакура и Рок Ли ?!!? Е тва вече ме довърши.. Тия двамата ако се съберат лично ше отида при Кишимото и ше му отрежа оная работа ;д Как може такава гавра с мойто либе Веждьото бе !!! НЕ ВИ Е СРАМ !!!
Ари де, набираме екип терористи да я тепаме : )))
*Note: Купуването или продаването на гласове е ебати якия бизнес !!!
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите