Ecсhi & Hentai squad
3 posters
Страница 1 от 1
Ecсhi & Hentai squad
За всички фенове ^^ Като познавам Нели се зачудих как така още няма такъв клуб, ама..
Хайде сега като стартова тема ще ви попитам защо според вас цензурират хентая? Дали защото са наясно, че го гледат и деца под 18, или просто са идиоти и развалят кефа на хората?
Хайде сега като стартова тема ще ви попитам защо според вас цензурират хентая? Дали защото са наясно, че го гледат и деца под 18, или просто са идиоти и развалят кефа на хората?
Последната промяна е направена от Sugarbloodsucker на Нед Май 10, 2009 3:30 am; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Ecсhi & Hentai squad
Значи първо - едно голямо и шумно ПИШИ МЕЕЕЕЕЕЕ @.@
Второ, не знам защо цензурират хентая, но знам че този факт адски много ме дразни..
И да са наясно, че го гледат и деца под 18, незнам, обаче мисля, че би трябвало да са наясно, че децата знаят какво има зад досадните квадратчета и как изглежда то..
И не самите хентай създатели, редактират аниме и манга Хентай, а втора страна..
която съвсем некадърно разваля свещенния жанр.. -.-
Второ, не знам защо цензурират хентая, но знам че този факт адски много ме дразни..
И да са наясно, че го гледат и деца под 18, незнам, обаче мисля, че би трябвало да са наясно, че децата знаят какво има зад досадните квадратчета и как изглежда то..
И не самите хентай създатели, редактират аниме и манга Хентай, а втора страна..
която съвсем некадърно разваля свещенния жанр.. -.-
Дам, обикновено бива редактиран от съб-групи..
Освен това, права си, че децата знаят какво има зад квадратчетата - всеки аджеба има такова в гащите си -.-
Освен това, права си, че децата знаят какво има зад квадратчетата - всеки аджеба има такова в гащите си -.-
Ааааасхйдсхфхацезсфдйгхйф искам вътрее О.о
Хентаааааааай <33333
Цензуриран хентай съкс
Едно от нещата който най - много мразя в хентая, е да го цензурират. Ебаси, все едно ме карат да гледам филм за праисторически постройки...
И такам.. докато хентая си завладява света, аз искам да съм част от тоя клуб ^^
Хентаааааааай <33333
Цензуриран хентай съкс
Едно от нещата който най - много мразя в хентая, е да го цензурират. Ебаси, все едно ме карат да гледам филм за праисторически постройки...
И такам.. докато хентая си завладява света, аз искам да съм част от тоя клуб ^^
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите