..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lady__bird [Иф`]

2 posters

Go down

Lady__bird [Иф`] Empty Lady__bird [Иф`]

Писане by lady__bird Вто Май 12, 2009 2:59 am

Хх... Ето ме и мен [sun] Казвам се Ива на 14 години.От класа на Нелз и Петя Very Happy
Обичам да се смея и много рядко някой може да ме види тъжна[което не значи ,че не съм просто не обичам да го показвам] .Обичам най-добрата си приятелка и се радвам ,че я има. Забавлявам се като измислям някакви глупости с приятелите ми. Също така е много забавно когато се карам с някого ... ;d Имам опит с форумите била съм 11 месеца глобален модератор в друг форум , няма да го казвам ся да не правим реклама Very Happy
Слушам почти всякаква музика ,зависи от настроението ми - R&B , Trance , House , Techno ...
За книгите... не мога да кажа,че обичам да чета.Единствените книги , които ме запалиха много силно са "Здрач" , "Новолуние" , "Затъмнение" и "Зазоряване" [Кой не е чувал за тях... ] Също така харесвам от малка книгите "Братята с лъвски сърца" и "Тайната градина" .
Обичам много романтичните филми : романтична драма [ често си поплаквам... ] и романтична комедия . Определено едни от любимите ми филми са : "If Only" , "Pride and prejudice" , "Australia"
"The Notebook" и други се намират .. ;d
Следя също и доста сериалчета: "House M.D.", "Desperate Housewives" , "Mcleod's daughters" , "Grey's Anatomy" , "Two ang a half men" , "Ugly Betty"
Имам куче- Лора , пекинез на 2 години и половина http://www.prikachi.com/files/824809q.jpg
И това общо взето е за мен . Обичам хубавите неща в живота и се опитвам да търся положителните качества в хората ;]
П.п. Само да кажа ,че пиша този пост вече за четвърти път :@ Какво правя все цъквам на "Back" и ме връща към началната сраница и всичкото ми писано се изтрива :# Very Happy Но събрах сили и 3 пъти преодолях желанието да се откажа да пиша и те така. ;d

Последната промяна е направена от lady__bird на Пон Май 18, 2009 7:08 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
lady__bird
lady__bird
Ембрион
Ембрион

Брой мнения : 9
Точки : 10

Върнете се в началото Go down

Lady__bird [Иф`] Empty Re: Lady__bird [Иф`]

Писане by nellzita Вто Май 12, 2009 3:03 am

О, Ив, това с постовете и аз съм го изпитвала на гърба си ;dd Половин час си качвам нещата, накрая да натисна нещо и да изгубя целият пост... ;@ мноо~ Бруталноо~
Иначе, Добре дошла *xoxo = P
nellzita
nellzita
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx

Брой мнения : 301
Точки : 320
Местожителство : Behiнd the sunshinэ..

http://www.impulse.bg/nellzy

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум: