..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дойде време на Freako - то да се включи ;д

3 posters

Go down

Дойде време на Freako - то да се включи ;д Empty Дойде време на Freako - то да се включи ;д

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Пон Юни 15, 2009 2:53 am

Ткам... здраствуйте, май френдс ;д Аз съм Полина, ма понеже тва име го мразя, предпочитам Поли или Полза ;д Ноо мраза да ме сравняват с папагала Поли !! Evil or Very Mad
Мии аз съм от женски пол, на 15 години от Цигу Мигу таун ( Сливен ) Very Happy
Хобита... хмм .. да нерва хората, да псувам, да се дразня, да слушам музика, да се прая, че не вувам кво ми говорят, да не чувам кво ми говорят, да споря иии т.н. Razz
Тряа ли да казвам колко съм висока, колко тежа, ЕГН и тем подобни дивотий ? What a Face
Надявам се не, щото ЕГН - то ше го омеша тотално кат сирене с косми нуаахаха pirat
Ем ... тва е за мене.. ;д
Ааа не, чек, няма се отървете толкоз лесно, на ви снимки да ми гледате грозния фейс:

Meeeeeeeeeeeeeeee Very Happy
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"

Върнете се в началото Go down

Дойде време на Freako - то да се включи ;д Empty Re: Дойде време на Freako - то да се включи ;д

Писане by nellzita Вто Юни 16, 2009 5:39 pm

Ето Я Ето Я Ето Яaaa! Това да знайти, дечица е една лоша кака с непоправимо чувство за романтика (не съм го забрайлаааааааа ;dd) .. Обичм тъ и аз ма мърда, ти оунваш една стотна от сърчицето ми ;ddd
<33~
nellzita
nellzita
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx

Брой мнения : 301
Точки : 320
Местожителство : Behiнd the sunshinэ..

http://www.impulse.bg/nellzy

Дойде време на Freako - то да се включи ;д Empty Re: Дойде време на Freako - то да се включи ;д

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Вто Юни 16, 2009 5:58 pm

Асаххасхуаухсуау и аз го помня тва ;д А ти така и така не ми го върна Razz
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"

Писане by *MomiChETo* Сря Юни 17, 2009 3:39 pm

Мен лично не ме кефиш,нищо лично това описание ми падна доста в очите,а преди него ме кефеше...Описала си се като някоя кифла не го приемай като обида,а просто да си знаеш! gossip
*MomiChETo*
*MomiChETo*
Супер Модератор
Супер Модератор

Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите