..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Приятелство след Любов?

+7
xxdeadxonxarrivalxx
balltongue2
Escape_94
Mupo
Kiara_Yuichi
iz4aa
Evance<3
11 posters

Go down

Приятелство след Любов? Empty Приятелство след Любов?

Писане by Evance<3 Пет Апр 17, 2009 3:31 am

Мислите ли, че е възможно да се поддържат тези отношения след като сте се разделили? Mad Аз не мисля така... Винаги единия от двамата е ревнуващия, правещия намеци да се съберат отново и т.н. А вашето мнение?
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Брой мнения : 257
Точки : 462
Местожителство : Castellón de la Plana, Spain

https://bg-infinity.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Приятелство след Любов? Empty Re: Приятелство след Любов?

Писане by iz4aa Пет Апр 17, 2009 5:05 am

rofl няма начин, не е възможно. Според мен просто няма как, защото постоянно някой ще ревнува другия, точно заради това не искам да съм приятелка с моето бившо гадже, защото той като си стане гадже със някое друго момиче, аз ще ревнувам зверски и ще я убия craziest Та, не. Не е възможно. 4urulikane
iz4aa
iz4aa
Бозаещо
Бозаещо

Брой мнения : 50
Точки : 54
Местожителство : x_The Sky_x

Писане by Kiara_Yuichi Съб Апр 18, 2009 5:55 pm

Направих тъпата и фатална грешка да тръгна с бившият си най - добър приятел. резултата, след като се разделихме, съсипахме едно приятелство и сега няма как да го върнем.
Всичко това стана, не защото не може да има приятелство след любов, може но е много трудно и изисква търпение и много старание и от двете страни..., да си казват истината и да си споделят всичко очи в очи и да бъдат искрени един спрямо друг. Точно това не направи бившият ми, бягаше от това да говори с мен очи в очи (страхливец) и не ми казва истината. С такъв човек няма начин да запазите приятелство след като между вас е имало нещо.
Малък съвет....
Никога не тръгвайте с най - добрият си приятел.
Никога не тръгвайте с колега от работата.
Никога не му давайте пълно доверие, винаги имайте едно на ум.

Последната промяна е направена от Kiara_Yuichi на Съб Апр 18, 2009 8:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Брой мнения : 120
Точки : 129
Местожителство : In Your Sweet and SeXy Dreams

http://bestroleplay-forum.5forum.net

Писане by Mupo Съб Апр 18, 2009 8:09 pm

Според мен *при мен поне* приятелство след любов тц... това е като хубава миризма след лай-на за малко да го кажа x3, така де няма, не важи, не струва, screw the friendship, i hate u =3
Mupo
Mupo
Ембрион
Ембрион

Брой мнения : 9
Точки : 9
Местожителство : Click the sig

Писане by Escape_94 Нед Апр 19, 2009 5:34 am

Ами...зависи...'' любов '' е тежка думи..и ве повечето пъти не е истинска Smile , зависи и от самите хора...Ако и при двамата вече е изчезнало чувстовото, то тогава защо да не може .. ?!...Но в повечето случеи, тръпката остава в единия, и това прави невъзможно приятелството след любовта...
Escape_94
Escape_94
Ембрион
Ембрион

Брой мнения : 5
Точки : 9

Писане by Kiara_Yuichi Нед Апр 19, 2009 5:58 am

Прави сте, че ако единият продължава да съхранява чувства няма как да има приятелство между тях, няма как да погледнеш този човек с очи на приятел ако до скоро си го целувал, прегръщал, ако той е бил станал част от ежедневието ти и живота ти..., в такъв случай винаги ще има и рвност, както споменахте по горе, което прави невъзможно приятелството. Но, когато раздялата е по взаймно съгласие, тогава защо да не запазите приятелството си, дори да не е същото както преди.
За да има приятелство обаче трябва и двамата да го искат, да са искрени един с друг и без лъжи, без ревности и без мръсни номера...
Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Писане by balltongue2 Чет Апр 23, 2009 10:52 pm

"Когато загубиш нещо,чак тогава разбираш колко е било ценно за теб",приятелството не се продава или подарява,то само лекува раните си,независимо колко са дълбоки те,при него парите не са от значение,разбира се ако приятелството ви е истинско.За приятелството могат да се кажат много неща, тези са едни от наи важните от тях.Докъто любовта е нещо съвсем друго.Незнам дали ми вярвате или не,но аз преди си милех,че съм срещнал истинската любов онази която е чиста като сълза и устоява на всичко,но както може би повечето от вас съм останал разочерован,тя просто беше много красива и богата за да се получи нещо между нас,но както и да е опитахме се да бъдем приятели след това,просто защото и аз и тя,уж се опитахме да се забравим,но не се получаваше и така решихме и по едно време се получаваше може би защото не си говорихме за срещите които сме имали докъто тя не започна,и просто незнам не ми беше приятно и спрях да си говоря с нея, за нея парите значеха много и я отрупваха с подаръци които просто ...... аз не можех да си позволя по онова време.... както и да е истината,е че сега вече не поддържаме никакви взаимоотношения и може би е по добре,приятелство след любов не бих казал че е невъзможно да има,но е трудно и за двамата,просто все повече се измъчват без да го осъзнават и боли още повече,а ако са истенски приятели,то тогава нямаше да станат близки по този начин, то все едно да бъдеш със сестра си Smile Smile https://www.youtube.com/watch?v=2Y4qBgQMD4A
balltongue2
Ембрион
Ембрион

Брой мнения : 18
Точки : 20
Местожителство : Nevermind

Писане by Kiara_Yuichi Чет Апр 23, 2009 11:03 pm

balltongue2 напълно съм съгласна с теб. Много трудно може да има приятелство между двама души, които до преди са подържали по различни отношения. Но не е невъзможно, това зависи и от двамата, колко го искат, колко са искрени един с друг... Ако не изпълняват тези неща, тогава приятелството между тях е невъзможно... Също важно е да няма ревност и да не си погаждат мръсни номера, защото при такива случаи (като моят сега) няма начин да има приятелство...
Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Нед Май 10, 2009 1:25 am

Аз имам един познат от класа дето скъса с гаджето си и сега изобщо, ама изобщо дори и едно "Здрасти" не си казват..
Приятелство след любовта НЯМА !!! cyclops
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"

Писане by Kiara_Yuichi Нед Май 10, 2009 5:32 am

xxdeadxonxarrivalxx написа:Аз имам един познат от класа дето скъса с
гаджето си и сега изобщо, ама изобщо дори и едно "Здрасти" не си
казват..

И аз не контактувам с бившият и не мисля да подържам приятелство с него, но въпреки това не съм съгласна с теб...
Аз имам много приятели, които подържат приятелска връзка с бившите си..., даже една приятелка запознала бившият с новото гадже и пак са приятели...
Зависи от хората, ако връзката им е свършила с разбирателство, и са си казали истината и не са си правили мръсно, защо да се мразят...
Ако до преди той ти е дарявал хубави моменти, заслужава ли да го мразиш защото късате?!
НЕ, но ще се повторя или потретя, трябва и двамата да искат това приятелство и да се стараят да го запазят дори и след края на тяхната любовна история...
Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Писане by *MomiChETo* Пон Май 11, 2009 3:46 am

Аз пък станах като учудване с гаджето си и първият човек с който го правих отлични приятели муцка и до сега се виждаме ходим в компания..е да може би още си пада по мен,но е различно.Дажен е е точно приятелство всичко си споделяме,но някак си сме вързани един за друг...
*MomiChETo*
*MomiChETo*
Супер Модератор
Супер Модератор

Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia

Писане by Kiara_Yuichi Пон Май 11, 2009 4:14 am

*MomiChETo* написа:Аз пък станах като
учудване с гаджето си и първият човек с който го правих отлични
приятели муцка и до сега се виждаме ходим в компания..е да може би още
си пада по мен,но е различно.Дажен е е точно приятелство всичко си
споделяме,но някак си сме вързани един за друг...

Ето това исках да кажа, зависи от човека... Има приятелство след любов, но не всеки е готов на такова нещо... Някой хора след раздялата се чувстват наранени и си мислят, че са се подиграли с чувствата им..., това не е така... Раздялата не е само КРАЯ, раздялата е края и началото на нещо ново и различно... Аз ви съветвам, ако сте имали до себе си страхотната половинка, човек който ви е допълвал и правил щастлив през времето на вашата любовна история, то тогава не го губете след вашата раздяла. Не забравяйте преживяното, това че не сте както преди, не значи че той/тя не държи на вас като човек и приятел... Исках и аз да бъда приятелка с ббившият, докато той не сгафи и не свали маската.... Мразя дволичници, давам приятелството си само на хора, които ме уважават и държат на мен като човек и приятел..., няма да забравя хубавите моменти преживяни с него, но няма и да му дам приятелството си...
Обаче не всеки човек е като него, има мноо момчета които заслуважат вашето внимание и приятелство, не им го отказвайте...
Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Писане by CToTaKa Пон Май 11, 2009 5:18 am

Ей много идеалисти събрани тука ... витаете във въздуха и чуруликате общо взето Laughing . Аз не мога да разбера как след като си имал любовни отношения с някой после можеш да го погледнеш само като приятел ... или пък ако можеш значи си е било чиста ебавка, нямало е любов.
CToTaKa
CToTaKa
Новородено
Новородено

Брой мнения : 30
Точки : 36
Местожителство : Kyustendil

Писане by Kiara_Yuichi Пон Май 11, 2009 7:37 am

CToTaKa написа:Ей много идеалисти събрани тука ... витаете във въздуха и чуруликате общо взето Laughing
. Аз не мога да разбера как след като си имал любовни отношения с някой
после можеш да го погледнеш само като приятел ... или пък ако можеш
значи си е било чиста ебавка, нямало е любов.

Боже станах нахална в тази тема...
Не мога да се сдържа да не изкажа мнение и сега...
Значи
CToTaKa не си прав, ти имаш своя гледна точка аз моя, но зарежи мен и теб. Мой приятели и приятелки също са обичали, но да обичаш означава и да знаеш да простиш...
Защо да няма приятелство, ти ако си ЛУД по нея и след раздялата..., ще я ревнуваш и няма да се получи с приятелството, но никой не ти казва че трябва веднага да сте приятели... Трябва да си дадете малко време да размислите да преглътнете предишните си взаимоотношения и след това да опитате да бъдете само приятели, тогава може да се получи...
Приятелството след любов не става веднага с магическа пръчка, трябва време но не го прави невъзможно или не значи че не е съществувало любов.

Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Писане by ick1 Вто Май 12, 2009 1:18 pm

преживявал съм го и съм гледал други мой приятели и приятелки как се събират,разделят и после не се познават
ick1
ick1
Новородено
Новородено

Брой мнения : 25
Точки : 20

Писане by Sugarbloodsucker Вто Май 12, 2009 9:09 pm

Това да гледаш човек в очите и да знаеш, че все още има чувства към теб.. А дори и да не го знаеш - раздялата в повечето случаи боли за единия и когато този човек те вижда всеки ден, не се очаква от него да те забрави толкова лесно. Как би могъл да му споделиш каквото и да е? Някак си лицемерно е да знаеш, че вчера си правил секс с него или си му казвал "обичам те", а днес.. нищо.
Не знам, на мен ми е гузно - иначе нямам нищо против да бъдем приятели ако мен са ме зарязали, макар, че отношението се променя. Трудно е да се спираш всеки път, когато се виждате, понеже обикновено си свикнал да целуваш този човек, а сега ще му кажеш просто "Здрасти" или ще го гледаш как се забива с някоя твоя приятелка.. (: Ако все пак от двете страни няма чувства и нищо повече от приятелско виждане, тоооо защо да не е възможно да са приятели? Много ясно, че е окей (: Стига да са честни към себе си и да си крепят останалите отношения, за да не се получи както във връзката. Но единия започне ли да ревнува, при все, че са приятели и нищо повече - до там му е на приятелството и всичко..
Sugarbloodsucker
Sugarbloodsucker
Новородено
Новородено

Брой мнения : 35
Точки : 53
Местожителство : on top of the world

http://allanimes.forumotion.com/

Писане by Kiara_Yuichi Сря Май 13, 2009 1:14 am

Напълно съм съгласна с теб Sugarbloodsucker Приятелство след Любов? Thsupi
Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Пон Юни 15, 2009 12:39 am

Kiara_Yuichi написа:
xxdeadxonxarrivalxx написа:Аз имам един познат от класа дето скъса с
гаджето си и сега изобщо, ама изобщо дори и едно "Здрасти" не си
казват..

И аз не контактувам с бившият и не мисля да подържам приятелство с него, но въпреки това не съм съгласна с теб...
Аз имам много приятели, които подържат приятелска връзка с бившите си..., даже една приятелка запознала бившият с новото гадже и пак са приятели...
Зависи от хората, ако връзката им е свършила с разбирателство, и са си казали истината и не са си правили мръсно, защо да се мразят...
Ако до преди той ти е дарявал хубави моменти, заслужава ли да го мразиш защото късате?!
НЕ, но ще се повторя или потретя, трябва и двамата да искат това приятелство и да се стараят да го запазят дори и след края на тяхната любовна история...

Мм... аз говорех за техния случай, щото доколкото разбрах той я е хванал в изневяра ( колкото и изтъркано да звучи тва ) И казах, че не съшествува приятелство след любов, щото се ръководех от техния случай, а не съм и много права относно тва Neutral Та нещата сега стоят така, че аз го харесвам и съм му го казвала 85685486 пъти, ама.. ся той харесва друга. Амм кво се обясняам ня място за мойте тъпизми :д
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите