Как да възбудиш едно момче?
+2
Evance<3
~ЩастливИдиот~
6 posters
..: Infinity :.. :: Забава. :: Sex
Страница 1 от 1
Как да възбудиш едно момче?
Как да го възбудиш (копирах го от един друг форум)
1. Какво възбужда едно момче?
Най-възбуждащите части от женското тяло са гърдите, краката и дупето. Противно на общоприетото мнение, статистика сочи, че не бюстът, а дупето е предпочитано от мъжката част на обществото. Е, това не значи да се дупиш! :-) За да подчертаеш формите си, облечи бяла прилепнала блузка (бялото оптически уголемява) и тъмни прилепнали дънки. Тъмното оптически ще направи по-стройни краката ти, а прилепналото ще подчертае и стегне дупето. За да не се чудиш къде да акцентираш, подчертай всичко и остави той да си избере какво да гледа!
2. Показвай малко тук и малко там
Не оставяй момчето само да гледа и да се раздава, събуди огън у него! Широкото деколте е твой плюс. Разбира се, като цяло видът ти не трябва да е като на ку**а.
3. Погледът, устните
Очите са подчертани, но не силно. Устните са във формата си, бледорозовото червило е секси. Нищо прекалено не е красиво!
4. Действията
Погледът е чувствен, предизвикателен. Движенията са плавни, сякаш играеш игра, в която въвличаш и него. Гласът е топъл. Всичко сякаш е неволно.
5. Допирът
Прокарване на пръст през нежната част на ръката му. При прегръдка ­ бавни, кръгови и леки движения по гърба. Или пък леко погалване на косата.
Ефект-гарантиран, но не може да се види при момчета с широки панталони! :-)
1. Какво възбужда едно момче?
Най-възбуждащите части от женското тяло са гърдите, краката и дупето. Противно на общоприетото мнение, статистика сочи, че не бюстът, а дупето е предпочитано от мъжката част на обществото. Е, това не значи да се дупиш! :-) За да подчертаеш формите си, облечи бяла прилепнала блузка (бялото оптически уголемява) и тъмни прилепнали дънки. Тъмното оптически ще направи по-стройни краката ти, а прилепналото ще подчертае и стегне дупето. За да не се чудиш къде да акцентираш, подчертай всичко и остави той да си избере какво да гледа!
2. Показвай малко тук и малко там
Не оставяй момчето само да гледа и да се раздава, събуди огън у него! Широкото деколте е твой плюс. Разбира се, като цяло видът ти не трябва да е като на ку**а.
3. Погледът, устните
Очите са подчертани, но не силно. Устните са във формата си, бледорозовото червило е секси. Нищо прекалено не е красиво!
4. Действията
Погледът е чувствен, предизвикателен. Движенията са плавни, сякаш играеш игра, в която въвличаш и него. Гласът е топъл. Всичко сякаш е неволно.
5. Допирът
Прокарване на пръст през нежната част на ръката му. При прегръдка ­ бавни, кръгови и леки движения по гърба. Или пък леко погалване на косата.
Ефект-гарантиран, но не може да се види при момчета с широки панталони! :-)
Re: Как да възбудиш едно момче?
А вече за по усамотените, след по- горните фази, можете да целувате врата, от това момчетата откачат. Или леко галене по корема, това ги гъделичка и също има ефект.
Ами...моят приятел няма никакъв проблем с възбудата.Понякога е дори ужасно Говорим си нещо,целунем се веднъж и айде,готов картоф.Иначе ако аз поема инициативата,стига едно отъркване в него и всичко може да започне Аз самата не се смятам за изключително сексапилна,но съм забелязала,че явно въздействам на хората от мъжки пол дори без да искам.
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
На вас момичетата ви е лесно. А питате ли нас каво ни е, като се навдигнат планините.. При вас няма такива опасения.. Аз като се допра до моята приятелка и забравям ума и дума.
????- Гост
Rosen написа:На вас момичетата ви е лесно. А питате ли нас каво ни е, като се навдигнат планините.. При вас няма такива опасения.. Аз като се допра до моята приятелка и забравям ума и дума.
Айде аз да не разправям какво правя,като съм възбудена.Гаджето буквално бяга от мен.Не е навит да прави секс пред приятелите си
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Чудно защо нямам проблем с часта да възбуждам дори и до сега бившето си...
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
абе така ли ми се струва или в форума има повече момичета :D не че е нещо лошо де,аз преди да се разделя с приятелката ми я беше срам да се натискаме пред други хора,та го правехме само в тоалетни или изобщо някъде където не ни виждат.Само се прегръщахме...
ick1- Новородено
- Брой мнения : 25
Точки : 20
Ами разбираемо е - тъпо е да се натискате пред много хора, омг. Какво, искате целия град да ви знае личните и сексуалните отношения? Напълно си е права.. Освен това не само тоалетните са хубави места за натискане =D Асансьори, входове, стълбите пред вас, пред тях.. С риск да ви хванат, естествено, но това си е част от тръпката.
..: Infinity :.. :: Забава. :: Sex
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите