Какви човешки черти ненавиждате?
+2
Ani4ka__
nellzita
6 posters
Страница 1 от 1
Какви човешки черти ненавиждате?
Аз презирам може би само високомериетои самочувствието без грам покритие.
А вие?
А вие?
Последната промяна е направена от nellzita на Нед Апр 19, 2009 1:09 am; мнението е било променяно общо 1 път
Re: Какви човешки черти ненавиждате?
Да презираш качества е леееко оксиморон Просто не върви да се каже така.А и високомерието трудно би могло да бъде определено като качество.
Аз ще кажа,че отрицателните страни в човешкия характер,които ме дразнят най-силно са подлостта и лицемерието.Хората,които ги показват навсякъде,са ми страшно антипатични.Донякъде и самочувствието,но само когато е без покритие.За мен лично самочувствието,което има зад себе си основа,е хубаво нещо.
Аз ще кажа,че отрицателните страни в човешкия характер,които ме дразнят най-силно са подлостта и лицемерието.Хората,които ги показват навсякъде,са ми страшно антипатични.Донякъде и самочувствието,но само когато е без покритие.За мен лично самочувствието,което има зад себе си основа,е хубаво нещо.
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Не харесвам, лукавите хора..Хората ,които не си държат на думата..мразя лицемерите..Такива хора трудно понасям, и се старая да ги държа колкото се може по далече от себе си....Ненавиждам завистта..Въобще всички ''гадории'', които може да са събрани у един човек.Често това става повод за гняв..раздразнителност..и т.н...
Escape_94- Ембрион
- Брой мнения : 5
Точки : 9
Мразя завистливите хора,лъжците и тези с огромното самочувствие (нямам нищо против самочувствието,стига да е основателно..)
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
Мразя лицемерието и простотията
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Лъжци, фукльовци и прекалено проблемните хора (демек някви инати или такива дето от нищото правят проблем)
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите