..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дошло ли е времето за секс?

4 posters

Go down

Дошло ли е времето за секс? Empty Дошло ли е времето за секс?

Писане by ~ЩастливИдиот~ Пет Апр 17, 2009 10:02 pm

Иза, това го намерих специално за теб wink
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Един от най-важните въпроси, свързан с любовта и секса, който измъчва крехките ни тийн душици е: “Да го направим ли!” Това, разбира се, е само една от множеството “питанки”, които си задаваме, ако не всеки ден, то поне през ден! Този question поставя на дневен ред още ред други въпроси – Мога ли да се доверя на това гадже или рискувам да направя голяма грешкаω Заслужава ли си да правя секс, въпреки че все още не знам дали искам това да се случи точно сега и с този човек! Дали не трябва да го направя, тъй като всички вече отдавна не са девствени! Не е ли прекалено рано за мен! Ако тези въпроси се прескачат в главата ви, не се отчайвайте, не сте единствените! Чудите се какво да правите! Спокойно! Погледнете се в огледалото… (Макар че това не е задължителен елемент, е хубаво да се случи, за да разберете от собствения си face дали сте напълно уверени!) … и си задавайте въпросите отново и отново, докато не ви писне. Може и да не намерите подходящия убедителен отговор, но поне ще поговорите със себе си! Надявам се да бъдете искрени! Ха-ха!

Сега сериозно… понеже метода с огледалото може да не ви помогне много, а само да ви разсмее или доближи с една крачка до лудницата, ще ви дам няколко съвети, за да избистрите умовете си и откриете наистина важните въпроси, на които си заслужава да си отговорите.

Най-важно е да бъдете наясно дали сте в състояние да се справите с проблемите, които можете да си навлечете с една необмислена и прибързана постъпка. Тези проблеми са толкова много и могат да бъдат толкова сериозни, че си заслужава да се замислите. Сексът с неподходящ партньор, който може да разбие сърцето ви и да остави неприятен спомен от това преживяване у вас завинаги, би бил кошмарен, нежеланата бременност също няма да се отрази добре на битието ви, а за болестите предавани по полов път да не говорим! Така че, хей! ОТВАРЯЙТЕ СИ ДОБРЕ ОЧИТЕ и ушите за фактите и не правете глупости, за да не съжалявате в последствие!

По-лично искате ли да ви питам за готовността! Ето, ще говоря на "ти"! Двоумиш ли се наистина! Колкото и неприятно да ти бъде да го чуеш (прочетеш), истината е, че ако не си сигурен дали в твоя любовен живот дошъл момента за секс, определено не си готов! Защо ли! Ами, защото иначе нямаше да се чудиш… и да четеш това може би!

Не е важно колко “напред с материала” са приятелите ти, защото става дума за твоя живот, твоето психическо и физическо здраве, за теб и гаджето, а не за friend-овете ти! Както всички знаем, съучениците ни се хвалят с много големи подвизи и забивки, но на целия свят е ясно, че 80% от приказките им са далеч, далеч от истината! Да не ти пука за чуждото мнение! Сексът определено не трябва да се обсъжда с всеки срещнат и който се хвали, обикновено нищо не прави. Не бъди от глупаците, които се връзват на това!

А пък ако гаджето ти постави ултиматум, това вече е абсурд! Или ъпсурт, както искате! Ха-ха! Ако приятелят ти те убеждава да правиш секс с него, въпреки че вече си му споделила, че не си готова, не отстъпвай! Дръж на думата си, докато не го поискаш наистина! Навсякъде се срещат глупаци, които използват хитрини, за да те вкарат в леглото си. Те си служат с изречения от типа: Ако ме обичаше, нямаше да ми отказваш! * Само ти си девствена, чудя се какво правиш в тази компания! * Ако не легнеш с мен, само ще съжаляваш, защото всяка друга би го направила!* Щом чуеш тези измишльотини, не се колебай да си “плюеш на петите”, защото това са пълни глупости, които момчетата използват само, за да получат това, което искат.

А ето ги и последните ми съвети… пригответе се!

Момичета, не се дръжте като овце, не позволявайте да ви манипулират!
А вие момчета, бъдете по-търпеливи и не хитрувайте!
САМО БЕЗОПАСЕН СЕКС и МНОГО ЛЮБОВ!
~ЩастливИдиот~
~ЩастливИдиот~
Мега Зарибен
Мега Зарибен

Брой мнения : 269
Точки : 310
Местожителство : Far away in a distant land

http://www.antiyaoi.piczo.com

Върнете се в началото Go down

Дошло ли е времето за секс? Empty Re: Дошло ли е времето за секс?

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Пон Юни 15, 2009 7:51 pm

Днес е просто традиция да се ********** на млади години ;д
ДА живее развратът laugh
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"

Писане by *MomiChETo* Сря Юни 17, 2009 3:46 pm

О,боже кой ви каза,че като си дествен единствено по цял ден мислиш с кой да се наебеш с извинение това е абсурд?!
Да ви кажа по-добре първия път да не е с подходящия в който си влюбена до полуда,защото попринцип бързо свършват връзките и е супер кофти имам 10000 такива случая покрай мен.Не е важно кога ще го направиш,а защо???
Я се замислете за кво тряя се ебете??Такъв голям кеф ли ви е???
Аз лично не харесвам секса,сега съм намерила момче много романтично,което може и да направя нещо...(разбира се не за пръв път).
drunken
*MomiChETo*
*MomiChETo*
Супер Модератор
Супер Модератор

Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia

Писане by Evance<3 Сря Юни 17, 2009 6:22 pm

Аз съм заобиколена от малолетни девственички, които по цял ден си мислят "Откъде дъ хел да намеря някой който да ме изч*ка?" и съм стигнала до заключението, че на тях не, че им се иска да го нарпавят, а просто искат да не изостават от останалите. Според тях (и всички такива като тях) това да си девствен си е направо "СРАМ И ПОЗОР", след като "приятелката ми е спала с момче на 14, аз защо още не съм?" Това за мен е ПЪЛНА глупост. Но така са промитите мозъци на младите момичета за които това да си като останалите е най-важно, дори това да значи да спиш с най-големия идиот.

П.П. НЕ намеквам никой в тази тема. Говоря по принцип. Smile
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Брой мнения : 257
Точки : 462
Местожителство : Castellón de la Plana, Spain

https://bg-infinity.bulgarianforum.net

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите