Цветът на косата
+4
Ani4ka__
Kiara_Yuichi
nafifi
~ЩастливИдиот~
8 posters
..: Infinity :.. :: Забава. :: Любов
Страница 1 от 1
Цветът на косата
Руса коса. Тези мъже са доста самонадеяни и имат склонност към егоизъм. Обичат да се изтъкват и да привличат вниманието. Страстни са, независими и решителни. Държат на обещанията си, но могат да бъдат и много отмъстителни.
Кестенява коса. Тъмнокосите мъже са много привлекателни за нежния пол. Именно заради това тези момчета са с най-много любовни провинения, рядко са верни и имат доста връзки. Добронамерени са, но и нараняват. Притежават изключително чувство за хумор и добре знаят какво искат. Въпреки че са заклети бройкаджии, влюбят ли се веднъж, стават значително по-сериозни.
Черна коса. Ако си влюбена в чернокосо момче, значи си уцелила шестица от тотото. Те са верни и не обичат авантюрите. В любовта са романтични и внимателни. Умеят да разбират момичетата и да изпълняват желанията им. Често пренебрегват себе си заради своята любима. Не си падат по скандалите, но подразни ли ги нещо, не си мълчат. Защитават жената до себе си.
Червена коса. Това са най-опасните момчета. Имат огнен темперамент, знаят какво искат и как да го получат. С момичетата са мили и нежни в началото, но после бързо забравят добрите обноски. Скандалджии са и думата “романтика” им е чужда. Не са отмъстителни и не се сърдят често, но са лесно раними. Въпреки че са родени свалячи, умеят да разбират добре проблемите на другите. Ако си късметлийка и намериш такова момче, по-добре си останете приятели - така винаги ще можеш да разчиташ на него.
Кестенява коса. Тъмнокосите мъже са много привлекателни за нежния пол. Именно заради това тези момчета са с най-много любовни провинения, рядко са верни и имат доста връзки. Добронамерени са, но и нараняват. Притежават изключително чувство за хумор и добре знаят какво искат. Въпреки че са заклети бройкаджии, влюбят ли се веднъж, стават значително по-сериозни.
Черна коса. Ако си влюбена в чернокосо момче, значи си уцелила шестица от тотото. Те са верни и не обичат авантюрите. В любовта са романтични и внимателни. Умеят да разбират момичетата и да изпълняват желанията им. Често пренебрегват себе си заради своята любима. Не си падат по скандалите, но подразни ли ги нещо, не си мълчат. Защитават жената до себе си.
Червена коса. Това са най-опасните момчета. Имат огнен темперамент, знаят какво искат и как да го получат. С момичетата са мили и нежни в началото, но после бързо забравят добрите обноски. Скандалджии са и думата “романтика” им е чужда. Не са отмъстителни и не се сърдят често, но са лесно раними. Въпреки че са родени свалячи, умеят да разбират добре проблемите на другите. Ако си късметлийка и намериш такова момче, по-добре си останете приятели - така винаги ще можеш да разчиташ на него.
Re: Цветът на косата
xexexe aз съм Inlove вв 3-тото xD
nafifi- Ембрион
- Брой мнения : 7
Точки : 8
Кестенява коса. Тъмнокосите мъже
са много привлекателни за нежния пол. Именно заради това тези момчета
са с най-много любовни провинения, рядко са верни и имат доста връзки.
Добронамерени са, но и нараняват. Притежават изключително чувство за
хумор и добре знаят какво искат. Въпреки че са заклети бройкаджии,
влюбят ли се веднъж, стават значително по-сериозни.
Така си е
Така си е
Не мога точно да определя цвета
Черна коса.
Ако си влюбена в чернокосо момче, значи си уцелила шестица от тотото.
Те са верни и не обичат авантюрите. В любовта са романтични и
внимателни. Умеят да разбират момичетата и да изпълняват желанията им.
Често пренебрегват себе си заради своята любима. Не си падат по
скандалите, но подразни ли ги нещо, не си мълчат. Защитават жената до
себе си.
И от двете има много верни неща.Като цяло съм изключително доволна от избора си А и да прибавя,че обожавам мъже с тъмни коси.Голяма са ми страст
Черна коса.
Ако си влюбена в чернокосо момче, значи си уцелила шестица от тотото.
Те са верни и не обичат авантюрите. В любовта са романтични и
внимателни. Умеят да разбират момичетата и да изпълняват желанията им.
Често пренебрегват себе си заради своята любима. Не си падат по
скандалите, но подразни ли ги нещо, не си мълчат. Защитават жената до
себе си.
И от двете има много верни неща.Като цяло съм изключително доволна от избора си А и да прибавя,че обожавам мъже с тъмни коси.Голяма са ми страст
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Ani4ka__ съгласна съм с теб, и аз обичам мъжете с тъмни коси... Те са ми страст, както и ти каза... Обичам чернокоси най - много, а ако случайно имат и сини очи се разтапям... Харесвам и мъже с дълги коси, те са трепач (поне в мойте очи)... Имам много странен вкус, и не всички са като мен.
Не ме кефят единствено русокосите мъже...
Kiara_Yuichi написа:Ani4ka__ съгласна съм с теб, и аз обичам мъжете с тъмни коси... Те са ми страст, както и ти каза... Обичам чернокоси най - много, а ако случайно имат и сини очи се разтапям... Харесвам и мъже с дълги коси, те са трепач (поне в мойте очи)... Имам много странен вкус, и не всички са като мен.
Аз не обичам сините очи.Много рядко някой с такива очи ще ме привлече.Обичам тъмнината,обичам да лъха страст и чувство.Човек на емоцията съм и точно с такива хора обичам да общувам и да се сближавам.Не мога да съм безразлична,студена или мълчалива по принцип.Само ако искам да ядосам някого Или ако се правя,че не го забелязвам.Всъщност тогава се смея още по-високо,по-усмихната съм и всичко говори за моето присъствие в стаята.
Иначе си падам по мъже с малко по-дълги коси.Как да не обичаш Джони Деп.И гаджето е с такава,но не му е много дълга.Добре си е
Иначе си падам по мъже с малко по-дълги коси.Как да не обичаш Джони Деп.И гаджето е с такава,но не му е много дълга.Добре си е
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Ani4ka__ написа:Kiara_Yuichi написа:Ani4ka__ съгласна съм с теб, и аз обичам мъжете с тъмни коси... Те са ми страст, както и ти каза... Обичам чернокоси най - много, а ако случайно имат и сини очи се разтапям... Харесвам и мъже с дълги коси, те са трепач (поне в мойте очи)... Имам много странен вкус, и не всички са като мен.
Не ме кефят единствено русокосите мъже...Аз не обичам сините очи.Много рядко някой с такива очи ще ме привлече.Обичам тъмнината,обичам да лъха страст и чувство.Човек на емоцията съм и точно с такива хора обичам да общувам и да се сближавам.Не мога да съм безразлична,студена или мълчалива по принцип.Само ако искам да ядосам някого Или ако се правя,че не го забелязвам.Всъщност тогава се смея още по-високо,по-усмихната съм и всичко говори за моето присъствие в стаята.
Аз пък умирам за сини очи ^-^
Аз съм улюбена у първото @.@
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Не мога да определя косата,на този който харесвам,но е нещо средно между русо и кестеняво.
А най-не ми допадна описаниеот на чернокосите.Попринцип харесвам черната коса,но не си падам по,ъх..как да го кажа...мисличките и нежничките.По характер най-ми харесаха червенокосите xDD
А най-не ми допадна описаниеот на чернокосите.Попринцип харесвам черната коса,но не си падам по,ъх..как да го кажа...мисличките и нежничките.По характер най-ми харесаха червенокосите xDD
Imm0rtaL- Новородено
- Брой мнения : 43
Точки : 50
Местожителство : Dream Land ^_^
Мойта косъ е тъмно русо че чак кестеняво ; (
бретона ми е рус вече! >D Но иначе:
Руса коса. Тези мъже са доста самонадеяни и имат склонност към егоизъм. Обичат да се изтъкват и да привличат вниманието. Страстни са, независими и решителни. Държат на обещанията си, но могат да бъдат и много отмъстителни.
Момчетъ с руса косъ и сини очи рулз! @_@
бретона ми е рус вече! >D Но иначе:
Момчетъ с руса косъ и сини очи рулз! @_@
iz4aa- Бозаещо
- Брой мнения : 50
Точки : 54
Местожителство : x_The Sky_x
..: Infinity :.. :: Забава. :: Любов
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите