..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Представям се :p

2 posters

Go down

Представям се :p Empty Представям се :p

Писане by Evance<3 Съб Апр 18, 2009 2:23 am

Време беше да поправя и моето представяне. Very Happy Ще се постарая да не изписвам библията, макар, че моя живот досега си е направо сапунен сериал, който спокойно биха могли да пуснат по БТВ в 4 следобяд. Very Happy:D Да започна с най- простото. Казвам се Мариела, но не обичам да ми казват така. Нито пък по фамилия, макар, че в даскало всички учители ми казват така и много се дразня. За всички мои приятели и познати съм Мики. Да, като Мики Маус. То заради зъбките ми казват така. Laughing Да уточня възрастта си.. На 16 съм, наскоро навършени. Февруари месец Laughing Не съм възрастна на години а само по акъл Very Happy Трета точка: От спа-столицата на България съм. А именно китното градченце сгушенко в Родопите на име Велинград. Горда съм, че съм от там. Нищо, че повечето ми съградчани са идиоти Very Happy:lol: И друго да спомена, че в момента не съм там, така, че няма нужда да ме питате как е времето в квартала ми например. Laughing Живея и уча в Испания пета година Very Happy И честно.. омръзна ми. Да зарежа информативно-живущата част. Минавам към интересите.
Обожавам да слушам музика. Музиката е по- голямата част от живота ми. В света на музиката съм си вкъщи. Прекарвам повече от 10 часа дневно слушайки музика. Всякаква. Не съм расист на тема музика. Laughing Само мразя Хаус. Дразни ме Very Happy Неизвестни причини. Освен меломанщината ми.. любимата ми група са Линкин Парк, ЛП и Линкин Парк!!! Давам всичко за тяхната музика. Също мога да спомена и Бенаси Брос, но на тях само някои песни. Велики са..! Друго нещо: Обичам ученето. И най- вече Физика. Бъдещ астро-физик-архитект съм все пак Laughing Знам, че повечето ще ме помислят за луда, но това, че обичам да си учкам от време на време не ме прави зубър Laughing Просто лесно помня неща. Притежавам фотографска памет. Very Happy:lol: Също така обичам да чета. Дали ще е книга или инструкциите за употреба на някой уред не ме бърка. Само да чета. Редовното място в което вися е Уикипедия. Любознателно изкрейзило същество съм. Very Happy И по принцип, да, много странен човек съм. Настроенията ми се сменят за секунди. Никой незнае плановете ми или какво върша в момента. Много добра актриса съм. Very Happy Живея в собственото ми минало, което до някъде ме скапва. Просто съм на мнение, че тогава беше по- добре и се опитвам да го върна. Very Happy Както и да е... Мразя лигави момиченца, които УЖ са се отегчили от живота си на 14, като все още живота им не е започнал. Също мразя хорица с промити мозъци. (Ще запазя детайлите) Както и надути пуяци, за които най- важното в живота е секса. Мразя алкохол и цигари. Не пия, не пуша. И никога не съм опитвала. Чиста съм Very Happy Нищо, че не ми вярват. Това е самата истина.
Както и да е. Обещах да не изписвам библията. Но това е само НАКРАТКО за мен Very Happy При въпроси, моля, свържете се с администратор. Т.е. Мен Very Happy:D Администратор съм на форума заедно с мойто пиле Нелзита. Very Happy Ако има нещо - ЛС Wink

Последната промяна е направена от °●°εмπρεss~1804°●° на Нед Май 10, 2009 3:23 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Брой мнения : 257
Точки : 462
Местожителство : Castellón de la Plana, Spain

https://bg-infinity.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Представям се :p Empty Re: Представям се :p

Писане by JustiN,s gIrL Пон Апр 20, 2009 2:55 am

Айде и аз да се запиша tongue
Казвам се Хелена, по прякор Хели. На почти 19 години съм, от Горна Оряховица. С [b]°●°εмπρεss~1804°●° [/b]сме приятелки и както тя,така и аз живея в Испания.
И аз обичам музиката, не бих казала,че е МОЯ ЖИВОТ, но е радост за ушите ми The Voice & CityTV.
Харесвам Енциклопедиите и криминалните книги, но само ако са на български, нищо че живея в Испания ... не харесвам тяхната "поезия".
Това е от мен! Пожелавам ви приятно прекарване тук и се надявам да се запозная с нови и интересни хора! Smile
JustiN,s gIrL
JustiN,s gIrL
Новородено
Новородено

Брой мнения : 28
Точки : 12
Местожителство : Spain

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите