За Мен
4 posters
Страница 1 от 1
За Мен
Казвам се Ивалина, на галено Иве на 20 години съм от София.Обичам да слушам музика, любимата ми група е EvAnEsCeNcE, обичам да гледам японски анимации (аниме), обичам индийското кино (Индийска музика, филми и като цяло носии). Мечтая един ден да отида в Египет на екскурзия..., също така и в Япония.
Искам да стана студентка, а какво ме влече "Криминалистика".
Ако нещо ви интересува можете да питате...
Искам да стана студентка, а какво ме влече "Криминалистика".
Ако нещо ви интересува можете да питате...
Последната промяна е направена от Kiara_Yuichi на Сря Апр 22, 2009 12:52 am; мнението е било променяно общо 5 пъти
Re: За Мен
И аз да се разпиша тук
Каза,че работиш.Какво?
И къде точно се учи Криминалистика? В Симеоново ли е? Защото аз имам справочниците и на СУ,и на УНСС и не съм попадала на такава специалност .
Каза,че работиш.Какво?
И къде точно се учи Криминалистика? В Симеоново ли е? Защото аз имам справочниците и на СУ,и на УНСС и не съм попадала на такава специалност .
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Продавам компютри в един хипермаркет от 2 години почти..., а за криминалистиката няма да стане сега, нямам нужното ниво за да кандидатствам сега с Химия и Биология. Може би по - нататък. Сега мисля да се опитам да стана студентка по Информатика; ИТ; ИС; ИБ.
Еми да.То химията и биологията се готвят доста време.Една позната учеше цяла година,но не я приеха и сега пак учи,докато работи.На единия предварителен има 5,50 и да и на другия се представи добре
Ani4ka__- Сополанче
Така е, трябва време и пари да се подготвя за такъв изпит, сега нямах тази възможност. В даскалото което преди учех не ми бяха дали нужните знания за кандидатстване, имах добри оценки и по двата предмета (Само 6)... Но учителката ми каза "Нямаш нивото за изпит, тук не съм ви предала нищо. Трябва да ходиш на уроци, а нямаш време за кога."... Затова не кандидатствах тогава с Химия и Биология, но някой ден ще се подготвя и ще опитам нищо не ми пречи. Искам да следвам мечтите си, а това е една мечта...
Сега като за начало нека стана студентка и да уча Информатика, а после ще му мисля за Криминалистиката (ако трябва и в чужбина ще отида)...
Сега като за начало нека стана студентка и да уча Информатика, а после ще му мисля за Криминалистиката (ако трябва и в чужбина ще отида)...
Ми то никой не залага единствено на това,което получава в училище.Аз по литература ходя от средата на 11-ти клас на уроци,а по история от есента тръгнах.Нашите си знаеха,че ще трябват много пари.Все пак не съм си го наумила на собствена глава,подкрепена съм от тях и от тяхното желание да бъде студентка.Баща ми е с две висши образования и постоянно се изкачва по работната стълбичка,мама е само с едно,но също не спира да се развива.Беше си ясно,че и аз ще последвам техния пример.Аз всъщност никога не съм си и помисляла,че няма да бъде студентка.За мен това си е естествен стадий от развитието ми като човек-основно училище,гимназия,университет.
Ani4ka__- Сополанче
Аз също искам да уча биология и химия след като завърша средно.Ама аз съм на 15 години и имам време да се подготвя,но класната ми ми каза да се откажа ,защото нямало да ме приемат и не съм била достатъчно умна да стана лекар.Да ама мене не ме бърка ко мисли тя все пак ще опитам нищо не ми пречи.Аз също като теб ще следвам мечтата си.Искрено ти пожелавам да сбъднеш твоята.
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Добре дошла у форума!
А ако те влече Криминалистиката, тогава по-добре учи за детектив и се изнеси от България, мисля, че в щатите на детективи плащат добре. Ако искаш де ...
А ако те влече Криминалистиката, тогава по-добре учи за детектив и се изнеси от България, мисля, че в щатите на детективи плащат добре. Ако искаш де ...
То определено ако реша да уча Криминалистика трябва да е извън България... Тук няма къде да специализирам и да се развивам с подобна специалност... Дедектив не ме влече, но криминалистка може и да стана някой ден. Човек трябва да прави това, което му харесва и да следва мечтите си, това мисля и аз да направя...
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите