..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

За Мен

4 posters

Go down

За Мен Empty За Мен

Писане by Kiara_Yuichi Съб Апр 18, 2009 2:41 am

Казвам се Ивалина, на галено Иве на 20 години съм от София.Обичам да слушам музика, любимата ми група е EvAnEsCeNcE, обичам да гледам японски анимации (аниме), обичам индийското кино (Индийска музика, филми и като цяло носии). Мечтая един ден да отида в Египет на екскурзия..., също така и в Япония.
Искам да стана студентка, а какво ме влече "Криминалистика".
Ако нещо ви интересува можете да питате...

Последната промяна е направена от Kiara_Yuichi на Сря Апр 22, 2009 12:52 am; мнението е било променяно общо 5 пъти
Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Брой мнения : 120
Точки : 129
Местожителство : In Your Sweet and SeXy Dreams

http://bestroleplay-forum.5forum.net

Върнете се в началото Go down

За Мен Empty Re: За Мен

Писане by Ani4ka__ Вто Апр 21, 2009 9:25 pm

И аз да се разпиша тук Smile
Каза,че работиш.Какво?

И къде точно се учи Криминалистика? В Симеоново ли е? Защото аз имам справочниците и на СУ,и на УНСС и не съм попадала на такава специалност .
Ani4ka__
Ani4ka__
Сополанче
Сополанче

Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив

Писане by Kiara_Yuichi Вто Апр 21, 2009 9:56 pm

Продавам компютри в един хипермаркет от 2 години почти..., а за криминалистиката няма да стане сега, нямам нужното ниво за да кандидатствам сега с Химия и Биология. Може би по - нататък. Сега мисля да се опитам да стана студентка по Информатика; ИТ; ИС; ИБ.
Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Писане by Ani4ka__ Сря Апр 22, 2009 6:52 pm

Еми да.То химията и биологията се готвят доста време.Една позната учеше цяла година,но не я приеха и сега пак учи,докато работи.На единия предварителен има 5,50 и да и на другия се представи добре Smile
Ani4ka__
Ani4ka__
Сополанче
Сополанче

Писане by Kiara_Yuichi Сря Апр 22, 2009 7:24 pm

Така е, трябва време и пари да се подготвя за такъв изпит, сега нямах тази възможност. В даскалото което преди учех не ми бяха дали нужните знания за кандидатстване, имах добри оценки и по двата предмета (Само 6)... Но учителката ми каза "Нямаш нивото за изпит, тук не съм ви предала нищо. Трябва да ходиш на уроци, а нямаш време за кога."... Затова не кандидатствах тогава с Химия и Биология, но някой ден ще се подготвя и ще опитам нищо не ми пречи. Искам да следвам мечтите си, а това е една мечта...
Сега като за начало нека стана студентка и да уча Информатика, а после ще му мисля за Криминалистиката (ако трябва и в чужбина ще отида)...
Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Писане by Ani4ka__ Сря Апр 22, 2009 8:08 pm

Ми то никой не залага единствено на това,което получава в училище.Аз по литература ходя от средата на 11-ти клас на уроци,а по история от есента тръгнах.Нашите си знаеха,че ще трябват много пари.Все пак не съм си го наумила на собствена глава,подкрепена съм от тях и от тяхното желание да бъде студентка.Баща ми е с две висши образования и постоянно се изкачва по работната стълбичка,мама е само с едно,но също не спира да се развива.Беше си ясно,че и аз ще последвам техния пример.Аз всъщност никога не съм си и помисляла,че няма да бъде студентка.За мен това си е естествен стадий от развитието ми като човек-основно училище,гимназия,университет.
Ani4ka__
Ani4ka__
Сополанче
Сополанче

Писане by Bella Swan Чет Апр 23, 2009 7:24 pm

Аз също искам да уча биология и химия след като завърша средно.Ама аз съм на 15 години и имам време да се подготвя,но класната ми ми каза да се откажа ,защото нямало да ме приемат и не съм била достатъчно умна да стана лекар.Да ама мене не ме бърка ко мисли тя все пак ще опитам нищо не ми пречи.Аз също като теб ще следвам мечтата си.Искрено ти пожелавам да сбъднеш твоята.
Bella Swan
Bella Swan
Бебок
Бебок

Брой мнения : 99
Точки : 118

Писане by ~ЩастливИдиот~ Чет Апр 23, 2009 8:47 pm

Добре дошла у форума!
А ако те влече Криминалистиката, тогава по-добре учи за детектив и се изнеси от България, мисля, че в щатите на детективи плащат добре. Ако искаш де ... Wink
~ЩастливИдиот~
~ЩастливИдиот~
Мега Зарибен
Мега Зарибен

Брой мнения : 269
Точки : 310
Местожителство : Far away in a distant land

http://www.antiyaoi.piczo.com

Писане by Kiara_Yuichi Чет Апр 23, 2009 9:59 pm

То определено ако реша да уча Криминалистика трябва да е извън България... Тук няма къде да специализирам и да се развивам с подобна специалност... Дедектив не ме влече, но криминалистка може и да стана някой ден. Човек трябва да прави това, което му харесва и да следва мечтите си, това мисля и аз да направя...
Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Писане by Sponsored content

Sponsored content