..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Дойдоха и лудите X3

Go down

Дойдоха и лудите X3 Empty Дойдоха и лудите X3

Писане by ~ЩастливИдиот~ Съб Апр 18, 2009 3:35 am

Така, ore wa G! Не схванахте ли? Аз съм G, но не тва българското Г, а английското G (джи) ^.^
Идеята ми за тоз прякор дойдо от Death Note. XD Някъде съм завряно в София, но къде, няма значение. На 15 съм, па ако щете вярвайте. Сигурно вече над 300 човека са ме наричали лудо, но ви уверявам, че при мен важи следното: "Всеки е луд по свой собствен начин". Голямо хейтърче съм си и колкото и да ви е неприятно аз съм прямо от кожата до костите си! Никога не лъжа, само понякога преувеличавам. Знаете, стрелец съм и се целя на високо, доста размечтан идиот съм и обикновено живея на друга планета, далеч от реалността, в един измислен свят. За това и предпочитам нещата да са рисувани и гледам анимета. Но разбира се правя неща само когато на мен ми се приискат. Ако съм твърдо решена да направя нещо и наистина го искам (много рядко), няма да се спра пред нищо да го свърша и тези, които ми пречат да го завърша ще си ходят с един ритник в задника. От настроението ми зависи всимко, а понякога то може да бъде изменено от някоя картинка или песен. Друго няма да споменавам. За повече инфо, търсете ме на някой от общо 22 скайпа и 12те и-мейла или просто пишете на ЛС или тука, в таз тема. bounce
~ЩастливИдиот~
~ЩастливИдиот~
Мега Зарибен
Мега Зарибен

Брой мнения : 269
Точки : 310
Местожителство : Far away in a distant land

http://www.antiyaoi.piczo.com

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите