Шепот от Отвъдното
+3
JustiN,s gIrL
Ani4ka__
Kiara_Yuichi
7 posters
Страница 1 от 1
Шепот от Отвъдното
„Шепот от отвъдното“ (на английски: Ghost Whisperer) е американски сериал за млада жена, която може да общува с духовете на мъртвите. Създаден е от Джон Грей и в него участва Дженифър Лав Хюит. Сериалът дебютира на 23 септември 2005 г. по CBS и CTV.
Мен много ме кефи сериала, много е готин и забавен. А ако вярвате, че съществува задгробен живот или че има духове с недовършени дела, тогава много ще ви допадне...
Мен много ме кефи сериала, много е готин и забавен. А ако вярвате, че съществува задгробен живот или че има духове с недовършени дела, тогава много ще ви допадне...
Re: Шепот от Отвъдното
Гледам го,когато го дават по БТВ.Иначе не се занимавам да си свалям серииките.Бива го
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Да, преди го следях, но напоследък нямам много време за телевизията или компютъра.
А дали вярвам в задгробния живот ... може да се каже, но чак духове - не,не мисля.
А дали вярвам в задгробния живот ... може да се каже, но чак духове - не,не мисля.
JustiN,s gIrL- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 12
Местожителство : Spain
JustiN,s gIrL написа:
Добре тогава, като дойдеш другия път у нас ще ги викнем Освен ако не се върнат като вампири и да те отнесат с тях, о, Вампидуард! Както и да е, да не се отклоняваме от темата.
Сериала и на мен много ми харесва и го гледам винаги като го хвана по ТВ. Аз вярвам в задгробния живот и в призраците, които не са успели да преминат. Само не вярвам на това, че не са преминали само защото имат недовършени дела.
Добре,Дебила! Ще видим ...
А ти темата на сериала ли каза или че наистина вярваш в духовете
Базикам се, душо! Лоф тъ
А ти темата на сериала ли каза или че наистина вярваш в духовете
Базикам се, душо! Лоф тъ
JustiN,s gIrL- Новородено
- Брой мнения : 28
Точки : 12
Местожителство : Spain
Мн е як,но аз също го гледам по БТВ не че друго просто дори и да го изтегля няма да имам време да го гледам.
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Най-сетне очите ми се спират на нещо хубаво. Историята ми допада, но може би ако не беше сериал щеше да ми хареса много повече. Пък и го предпочитам като книга - харесвам такива сюжети, като цяло харесвам жанра. А за сериала мога да кажа, че Джени си играе ролята много добре (:
Мда сериала е мно як и най-добрата ми приятелка се зариби по него и постоянно говори за него така че и аз малко се зарибих
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Мн. е готино сериалчето. И аз и майка окупирваме Тв - то когато почне
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите