Реклами.
+2
Evance<3
nellzita
6 posters
Страница 1 от 1
Реклами.
Знам, че в повечето време им се нервим, особенно, когато почнат безконечно на най-интересната част на някое предаване, филм и прочие, но без тях телевизионния екран е немислим
Не бива да пренебрегваме тези кратки клипчета, защото по тях се пръскат мноого пари от фирмите, които биват рекламирани.
Та, нека обсъждаме рекламите по телевизиите, имате ли някоя любима?
Дразни ли ви някоя?
Аз лично обожавам тези за онзи Рибок на 2be xD Големи майтапи прави
Не бива да пренебрегваме тези кратки клипчета, защото по тях се пръскат мноого пари от фирмите, които биват рекламирани.
Та, нека обсъждаме рекламите по телевизиите, имате ли някоя любима?
Дразни ли ви някоя?
Аз лично обожавам тези за онзи Рибок на 2be xD Големи майтапи прави
Re: Реклами.
Аз лично съм фен на рекламите на Ред Бул Особено на тази с птичето....
Мразя рекламата на Eliese, течния прах за пране, дето само прекъсват музиката по City с нея И рекламата с детето-риба... Lenor. Това детенце, дето само го прегръщат, че му миришела хубаво блузата... А да.. и да не забравям рекламите на Dynamix - Live now, Sleep Later мнооооого загубена и фалшива реклама. И понеже никой не им купува тъпото кафе я въртят постоянно.. като, че ли не сме я виждали А пък тоя дето говори.. без думи. Къса ми нервичките
Мразя рекламата на Eliese, течния прах за пране, дето само прекъсват музиката по City с нея И рекламата с детето-риба... Lenor. Това детенце, дето само го прегръщат, че му миришела хубаво блузата... А да.. и да не забравям рекламите на Dynamix - Live now, Sleep Later мнооооого загубена и фалшива реклама. И понеже никой не им купува тъпото кафе я въртят постоянно.. като, че ли не сме я виждали А пък тоя дето говори.. без думи. Къса ми нервичките
°●°εмπρεss~1804°●° написа: Dynamix - Live now, Sleep Later мнооооого загубена и фалшива реклама. И понеже никой не им купува тъпото кафе я въртят постоянно.. като, че ли не сме я виждали А пък тоя дето говори.. без думи. Къса ми нервичките
Ти си машина,човече Един приятел само това повтаря,но пък той го казва забавно.
Сега се кефя много на рекламата на Каменица.Да живее Пловдивската бира Знам,че е доста антиженска,но пък е яка.С мъжете,които казват не на ...да изведат пудела,да пазаруват от мола(гаджето само от там пазарува.Все пак другаде няма магазин на Lee Cooper)и т.н.
Сега се кефя много на рекламата на Каменица.Да живее Пловдивската бира Знам,че е доста антиженска,но пък е яка.С мъжете,които казват не на ...да изведат пудела,да пазаруват от мола(гаджето само от там пазарува.Все пак другаде няма магазин на Lee Cooper)и т.н.
Ani4ka__- Сополанче
- Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив
Рекламите са супер досадни ако питате мен. И то щото ги дават постоянно и само ги преповтарят!
Имаше само една единствена реклама, когата някога ми е харесвала! Даваха я по Джетикс преди няколко години и съм я виждала само 2 пъти! А тогава гледах Джетикс по цял ден! Деше реклама на Данонино и в нея присъстваше един мн готино направен черен дракон (който ми напомняше на черния дракон от Might & Magic VII в началото на играта) и деца, които пият Данонино го побеждават. Беше страхотна реклама, но само два пъти да я пуснати единия път да я хвана посредата защото бях до клекбара ... И от тогава осъзнах, че яките реклами ги дават изключително рядко, а смотаните - от често по-често!
Имаше само една единствена реклама, когата някога ми е харесвала! Даваха я по Джетикс преди няколко години и съм я виждала само 2 пъти! А тогава гледах Джетикс по цял ден! Деше реклама на Данонино и в нея присъстваше един мн готино направен черен дракон (който ми напомняше на черния дракон от Might & Magic VII в началото на играта) и деца, които пият Данонино го побеждават. Беше страхотна реклама, но само два пъти да я пуснати единия път да я хвана посредата защото бях до клекбара ... И от тогава осъзнах, че яките реклами ги дават изключително рядко, а смотаните - от често по-често!
Последната промяна е направена от ~ЩастливИдиот~ на Пон Апр 20, 2009 2:49 am; мнението е било променяно общо 1 път
Що бе понякога рекламите са супер!Особено ако гледаш някой филм и ти се доходи по малка нужда.Коя ми харесва...м онази с бабичката пред компа.Мисля че е на M-tel ."Ама той прозореца затворен бе!Да не би нещо вратата... " .А коя мразя?Много са.Най-много ония за пелените.Като кажат "вашето бебче" и дадат някви полу-голи бебета откачам
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
Доста са досадни по някога,но какво да се прави не можв без тях.Любимата ми нова е на М-тел с бабичката.Като я гледах първите няколко пъти и паднах да се смея.От старите имаше една с един чипс и баба и дядо и нещо се биеха ли нз ама дядото падаше с бастуна.Абе нещо такова мн смешна беше
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите