..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Реклами.

+2
Evance<3
nellzita
6 posters

Go down

Реклами. Empty Реклами.

Писане by nellzita Нед Апр 19, 2009 2:59 am

Знам, че в повечето време им се нервим, особенно, когато почнат безконечно на най-интересната част на някое предаване, филм и прочие, но без тях телевизионния екран е немислим Laughing
Не бива да пренебрегваме тези кратки клипчета, защото по тях се пръскат мноого пари от фирмите, които биват рекламирани. Wink
Та, нека обсъждаме рекламите по телевизиите, имате ли някоя любима?
Дразни ли ви някоя?

Аз лично обожавам тези за онзи Рибок на 2be xD Големи майтапи прави
Very Happy
nellzita
nellzita
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx
xX(Itachi's Lil' Toy)Xx

Брой мнения : 301
Точки : 320
Местожителство : Behiнd the sunshinэ..

http://www.impulse.bg/nellzy

Върнете се в началото Go down

Реклами. Empty Re: Реклами.

Писане by Evance<3 Нед Апр 19, 2009 3:05 am

Аз лично съм фен на рекламите на Ред Бул laugh Особено на тази с птичето....
Мразя рекламата на Eliese, течния прах за пране, дето само прекъсват музиката по City с нея devil1 И рекламата с детето-риба... Lenor. Това детенце, дето само го прегръщат, че му миришела хубаво блузата... laugh А да.. и да не забравям рекламите на Dynamix - Live now, Sleep Later мнооооого загубена и фалшива реклама. O.O И понеже никой не им купува тъпото кафе я въртят постоянно.. като, че ли не сме я виждали O.O А пък тоя дето говори.. без думи. Къса ми нервичките bomba crazy
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Брой мнения : 257
Точки : 462
Местожителство : Castellón de la Plana, Spain

https://bg-infinity.bulgarianforum.net

Писане by Ani4ka__ Нед Апр 19, 2009 7:50 am

°●°εмπρεss~1804°●° написа: Dynamix - Live now, Sleep Later мнооооого загубена и фалшива реклама. O.O И понеже никой не им купува тъпото кафе я въртят постоянно.. като, че ли не сме я виждали O.O А пък тоя дето говори.. без думи. Къса ми нервичките bomba crazy
Ти си машина,човече Very Happy Един приятел само това повтаря,но пък той го казва забавно.
Сега се кефя много на рекламата на Каменица.Да живее Пловдивската бира lol! Знам,че е доста антиженска,но пък е яка.С мъжете,които казват не на ...да изведат пудела,да пазаруват от мола(гаджето само от там пазарува.Все пак другаде няма магазин на Lee Cooper)и т.н.

Ani4ka__
Ani4ka__
Сополанче
Сополанче

Брой мнения : 104
Точки : 165
Местожителство : Пловдив

Писане by ~ЩастливИдиот~ Нед Апр 19, 2009 5:14 pm

Рекламите са супер досадни ако питате мен. И то щото ги дават постоянно и само ги преповтарят! crazy
Имаше само една единствена реклама, когата някога ми е харесвала! Даваха я по Джетикс преди няколко години и съм я виждала само 2 пъти! А тогава гледах Джетикс по цял ден! Деше реклама на Данонино и в нея присъстваше един мн готино направен черен дракон (който ми напомняше на черния дракон от Might & Magic VII в началото на играта) и деца, които пият Данонино го побеждават. Беше страхотна реклама, но само два пъти да я пуснати единия път да я хвана посредата защото бях до клекбара ... И от тогава осъзнах, че яките реклами ги дават изключително рядко, а смотаните - от често по-често! scary

Последната промяна е направена от ~ЩастливИдиот~ на Пон Апр 20, 2009 2:49 am; мнението е било променяно общо 1 път
~ЩастливИдиот~
~ЩастливИдиот~
Мега Зарибен
Мега Зарибен

Брой мнения : 269
Точки : 310
Местожителство : Far away in a distant land

http://www.antiyaoi.piczo.com

Писане by Anime~girl Пон Апр 20, 2009 2:38 am

Що бе понякога рекламите са супер!Особено ако гледаш някой филм и ти се доходи по малка нужда.Коя ми харесва...м онази с бабичката пред компа.Мисля че е на M-tel laugh ."Ама той прозореца затворен бе!Да не би нещо вратата... dunno2" .А коя мразя?Много са.Най-много ония за пелените.Като кажат "вашето бебче" и дадат някви полу-голи бебета откачам Suspect
Anime~girl
Anime~girl
Развиващ се
Развиващ се

Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^

Писане by Bella Swan Вто Апр 21, 2009 8:16 pm

Доста са досадни по някога,но какво да се прави не можв без тях.Любимата ми нова е на М-тел с бабичката.Като я гледах първите няколко пъти и паднах да се смея.От старите имаше една с един чипс и баба и дядо и нещо се биеха ли нз ама дядото падаше с бастуна.Абе нещо такова мн смешна беше
Bella Swan
Bella Swan
Бебок
Бебок

Брой мнения : 99
Точки : 118

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото