"Полтъргайст" и "До Краен Предел"
2 posters
Страница 1 от 1
"Полтъргайст" и "До Краен Предел"
Спомняте ли си тези сериали, които преди много години даваха по БТВ късно вечерта. Бяха филми ужаси-фантастика, които се разправяха за разни извънземни, полтъргайсти и все такива странни нещица? Гледали ли сте ги, или май само аз имам спомени за тези сериали, които ме караха да настръхвам след всяка една серия.
В момента, аз лично, си тегля няколко епизода за да си ги припомня. Но се сещам, че "До Краен Предел" (The Outer Limits) започваше с една размазана картина и казваха: "Повредата не е във вашия телевизор..." и после обясняваха как контролират картината, хоризонталното и вертикално и там още някакви глупости. По случайност успях да намеря Intro-то на The Outer Limits:
За Полтъргайст не се досещам много, само един епизод с едно плюшено мече, в което се беше вселило дух и отвлече едно момченце. После сестричката му трябваше да обясни с една къщичка за кукли, как точно се е случило всичко. Абе всякакви такива психясали истории (Нещо от малка си падам по тях) Та кажете, имате ли някакви спомени за тези ненормални сериалчета.
Re: "Полтъргайст" и "До Краен Предел"
Това сериалче наистина е хубаво.. Бях му голям фен, но като малък. Беше ме страх после да ходя по тъмно
????- Гост
Similar topics
» Универсалната дума "ТАКОВА"
» "За" или "против"?
» "Twilight" (2008)
» За или против демонстративното "натискане"
» Моето "творчество"
» "За" или "против"?
» "Twilight" (2008)
» За или против демонстративното "натискане"
» Моето "творчество"
Страница 1 от 1