"Twilight" (2008)
+11
LiДo4o_O
Sugarbloodsucker
*MomiChETo*
Imm0rtaL
Bella Swan
devilishgirl
Anime~girl
~ЩастливИдиот~
iz4aa
nellzita
Evance<3
15 posters
..: Infinity :.. :: Забава. :: Филми
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
"Twilight" (2008)
Всички знаем историята за обикновеното момиче и вампира, които се влюбват и се превръща сюжет тип Забранена Любов... В момента навсякъде цари Twilight манията и няма как просто да не сложа една темичка и тук. Дайте своите лични впечатления за филма, актьорския състав, сценария, сравнения с книгите и т.н.
Re: "Twilight" (2008)
Мразя Робърт Патинсън! (Сега Миксъ ще ме кълне разпалено, а утре Петя ще дойде с кама на училище.) Но, ДА, МРАЗЯ ГО!
По хвърчаща коса не съм виждала просто... Е може би, веднъж видях (so u loved him too - my past reminds me.. howsoever, откланям се от темата xD) един персонаж в едно аниме, чието име ми е изрично забранено да споменавам с по хвърчаща и аеродинамична коса и все пак..
избора на този Субект за главен герой просто е най-глупаво правеният избор за мен някога.
Подяволите, Луи Дьо Финес би бил по подходящ за вампир от този хахо....
О.О
Но какво знам аз в сравнение с милионите пощурели фенки на този гаспадин.. -.-
Избора на Кристен Стюърт за Белла мога да нарека приличен, Ники Рийд направо я Обичам, така че други забележки нямам относно филмето. Е, не е от най-добрите в жанра на филмираните книги, но нали сега е хит.. -.-
Абе.. ще видим какво ще направят Гаспадата от Мotion Picture с Новолуние..
По хвърчаща коса не съм виждала просто... Е може би, веднъж видях (so u loved him too - my past reminds me.. howsoever, откланям се от темата xD) един персонаж в едно аниме, чието име ми е изрично забранено да споменавам с по хвърчаща и аеродинамична коса и все пак..
избора на този Субект за главен герой просто е най-глупаво правеният избор за мен някога.
Подяволите, Луи Дьо Финес би бил по подходящ за вампир от този хахо....
О.О
Но какво знам аз в сравнение с милионите пощурели фенки на този гаспадин.. -.-
Избора на Кристен Стюърт за Белла мога да нарека приличен, Ники Рийд направо я Обичам, така че други забележки нямам относно филмето. Е, не е от най-добрите в жанра на филмираните книги, но нали сега е хит.. -.-
Абе.. ще видим какво ще направят Гаспадата от Мotion Picture с Новолуние..
Оооохх ... Едуард Кълън .. " longdesc="66" /> той е .. той е ... невероятен .. страхотен .. искам гооо Аххх, искам гооооооо а Иначе "Twilight" руулз " longdesc="66" />
iz4aa- Бозаещо
- Брой мнения : 50
Точки : 54
Местожителство : x_The Sky_x
Звучи ми интересно.В даскало го хвалят и вече повечето са прочели книгите му.Въпреки това не съм навита да го гледам (освен ако някой не ме накара насила,тогава вероятно ще се зарибя)
Anime~girl- Развиващ се
- Брой мнения : 172
Точки : 156
Местожителство : In mY AnImE WoRlD ^_^
Между другото намерих едно страхотно мнение за Здрач, което подкрепям на 100%!
От тук може да го прочетете и вие!
От тук може да го прочетете и вие!
Филма ми хареса,гледала съм го вече не знам колко пъти и сигурно още толкоз ще го гледам.. като цяло каста е добър,но избора на Едуард не ми допада кой знае колко..
devilishgirl- Ембрион
- Брой мнения : 15
Точки : 22
МИ аз съм тотална фенка на Здрач поредицата.Всички са луднали по него едните са феновете,които пишат яки коментарчета и изживяват магията на историята,а другите са анти-феновете колкото и да не си признават те също са Здрач маниаци и пишат коментари Та за филма обожавам го това е любимия ми филм е не може да се сравнява с книгата,но го харесвам,харесва ми това че има разнообразие в него и не е 1към1 с книгата,въпреки че е малко кофти че са изпуснати някои важни моменти.Филма е върха гледайте го ако не сте.Не е обикновена вампирса история,а много повече.Здрач е завладяваща история за истинската любов,любов по силна и от на тази на Ромео и Жулиета.Бих казала че Бела и Едуард са съвременните Р и Ж на 21 век.
Bella Swan- Бебок
- Брой мнения : 99
Точки : 118
Филма е ужасен.Тоя вампир беше просто...ужасяващо грозен.Това си е чиста подигравка с вампирите!Имаше една сцена,която ми хареса и тя е когато играха бейзбол ^^'
Бела е приемливо грозна,но за Едуард няма да им го простя.Докъто четях книгата коренно различен образ ми изникваше в главата,а като го видях във филма ми идваше да се хвърля от някой мост.Робърт Патинсън е изключително грозен.Ъъъ..не нзма дали мога да кажа нещо хубаво за тоя филм изобщо,а и книгата не беше много интересна.Не мога да разбера,какво толкова са се запалили някои по това..това...все тая ^^'
Бела е приемливо грозна,но за Едуард няма да им го простя.Докъто четях книгата коренно различен образ ми изникваше в главата,а като го видях във филма ми идваше да се хвърля от някой мост.Робърт Патинсън е изключително грозен.Ъъъ..не нзма дали мога да кажа нещо хубаво за тоя филм изобщо,а и книгата не беше много интересна.Не мога да разбера,какво толкова са се запалили някои по това..това...все тая ^^'
Imm0rtaL- Новородено
- Брой мнения : 43
Точки : 50
Местожителство : Dream Land ^_^
Сполучливи са и филма и книгите,но не би трябвало да са пък толкова маниашески...
*MomiChETo*- Супер Модератор
- Брой мнения : 77
Точки : 101
Местожителство : Sofia
Плс избягвайте злобни коментари.Много жени смятат че Роб е секси сега всеки със вкуса си.Лично на мен като Едуард страшно много ме кефи много е як.Не си виждала по грозен вампир????Моля те ....явно си гледала много малко вампирси филми.Бела е много сладка просто Кристен е много добра актриса и точно пресъздава образа .А книгата по хубава книга от Здрач не съм чела.Книгата си заслужава както и филма щом има милиони маниаци.Историята е завладяваща.
Bella Swan- Бебок
Виж мила без да те обидя ама спри да се впрягаш.На мен ми харесва,но не съм маниачка.. и сто процента не е по-хубаво от Шекспир и от много други извесни автори...Сама идея е интересна.
Не е кой знае какво. Книгите - забавно четиво за запълване на време, но определено НЕ са най-великото творение, просто спрете да се филмирате толкова ^^"
Филма е меко казано кофти. И аз влизам в анти фен-клуба на гейския вампир...
Мисля, че биха могли да изберат и някой друг, който да се справи по-добре и да влезе по-добре в образа. За г-ца Стюърт мога да кажа, че не ми харесва как си играе ролята. (: Единствените във филма, които харесвам, това са Алис и Джейкъб. Единствените, които си представях точно така ^^ И се кефя на Джаспър *fangirl scramz*
Още нещо - филма дразни, защото са изрязани интересни моменти от книгата и са разменени главни действия.
Whatever - като цяло ми харесва каста на филма, освен естествено култовите осакатени образи на Бела и Ед. (:
Загуба на времее~
Мисля, че разочарова доста хора, които са очаквали високобюджетна продукция, която да отговаря на нивото на книгата. Или поне малко. (:
Филма е меко казано кофти. И аз влизам в анти фен-клуба на гейския вампир...
Мисля, че биха могли да изберат и някой друг, който да се справи по-добре и да влезе по-добре в образа. За г-ца Стюърт мога да кажа, че не ми харесва как си играе ролята. (: Единствените във филма, които харесвам, това са Алис и Джейкъб. Единствените, които си представях точно така ^^ И се кефя на Джаспър *fangirl scramz*
Още нещо - филма дразни, защото са изрязани интересни моменти от книгата и са разменени главни действия.
Whatever - като цяло ми харесва каста на филма, освен естествено култовите осакатени образи на Бела и Ед. (:
Загуба на времее~
Мисля, че разочарова доста хора, които са очаквали високобюджетна продукция, която да отговаря на нивото на книгата. Или поне малко. (:
Bella Swan написа:МИ аз съм тотална фенка на Здрач поредицата.Всички са луднали по него едните са феновете,които пишат яки коментарчета и изживяват магията на историята,а другите са анти-феновете колкото и да не си признават те също са Здрач маниаци и пишат коментари Та за филма обожавам го това е любимия ми филм е не може да се сравнява с книгата,но го харесвам,харесва ми това че има разнообразие в него и не е 1към1 с книгата,въпреки че е малко кофти че са изпуснати някои важни моменти.Филма е върха гледайте го ако не сте.Не е обикновена вампирса история,а много повече.Здрач е завладяваща история за истинската любов,любов по силна и от на тази на Ромео и Жулиета.Бих казала че Бела и Едуард са съвременните Р и Ж на 21 век.
А какво наричаш ти обикновена вемпайъ история ?
Ако с това "анти-феновете" намекваш по някакъв начин МЕН, нека да ти кажа, че не бих и създала такава тема, ако Мики или някой друг форумец не го бяха направили и че по никакъв начин не съм вманиачена в "Сдлац"-както се изрази едно 10 годишно заклето фенче.. ;d
А с това
"завладяваща история за истинската любов, любов по-силна и от тази на Ромео и Жулиета"
скри шапката дори и на госпожа Драганова.. ;D
Edit: Подкрепям мнението на Sugar за Алис. Екранизацията и актрисата напълно препокриха представата ми за нея. Очарована съм.
Edit 2: И това на imm0rtaL, че Робърт Патинсън става за всичко друго, но не и за вампир, и то за такъв хиперболизиран вампир като Едуард Кълън.
nellzita написа:Bella Swan написа:
А какво наричаш ти обикновена вемпайъ история ?
Ако с това "анти-феновете" намекваш по някакъв начин МЕН, нека да ти кажа, че не бих и създала такава тема, ако Мики или някой друг форумец не го бяха направили и че по никакъв начин не съм вманиачена в "Сдлац"-както се изрази едно 10 годишно заклето фенче.. ;d
А с това
"завладяваща история за истинската любов, любов по-силна и от тази на Ромео и Жулиета"
скри шапката дори и на госпожа Драганова.. ;D
Edit: Подкрепям мнението на Sugar за Алис. Екранизацията и актрисата напълно препокриха представата ми за нея. Очарована съм.
Edit 2: И това на imm0rtaL, че Робърт Патинсън става за всичко друго, но не и за вампир, и то за такъв хиперболизиран вампир като Едуард Кълън.
Кой е казала че имам предвид теб.Секи има право на мнение.Както ти си зарибена по Аниметата аз по Здрач само че извинявай много ама аз не влизам в темата на Аниметата и не пиша злобни коментари,въпреки че ги смятам за безинтересни и детски.Пък и не съм скривала шапката никого просто си казах мнението,което много други хора споделят.Обикновенна вамписка история наричам примерно вампирите да са някви зли и само да обиват хора и там разни глупости.Ама какво ли се занимавам да обяснявам явно някои хара са с предрасъдъци и никога няма да разберат.Аз просто казах,че харесвам нещо и аре хоп баммм .... да ти обият настроението...САМО ЧЕ ЗДРАЧ Е ЛЮБИМАТА МИ КНИГА И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ ПЪК И АКО ЩЕ МЕ РАЗКЪСАЙТЕ ,ЧЕ ХАРЕСВАМ НЕЩО ДЕТО ВИ ДРАЗНИ АМА МИ ПИСНА С ВАШТЕ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ.
ПС:С този коментар не искам а обиждам никого,но ако неволно съм го направила се извинявам.
Bella Swan- Бебок
Ами.. Определено мога да кажа, че `Здрач` няма да стане класика, това е по-скоро нещо като `Хари Потър` - всички лудват по него за една, две години, после става досадно и тъпо и най-накрая всички го забравят.. Книгата въобще не е лоша - увлекателна е, но начинът на писане пак не е много различен от стандарта.. Филмът беше мноого зле - не прекалено, но ефектите не ставаха и бях изпуснати много от важните моменти, както и да е, след огромният успех на пърия филм ще видим какво ще стане с втория..
Съгласна с една поправка НЯМА и никога няма да има СТАНДАРТ за книги.Тове беше неоместната дума...в творчеството всеки е свободен...LiДo4o_O написа:Ами.. Определено мога да кажа, че `Здрач` няма да стане класика, това е по-скоро нещо като `Хари Потър` - всички лудват по него за една, две години, после става досадно и тъпо и най-накрая всички го забравят.. Книгата въобще не е лоша - увлекателна е, но начинът на писане пак не е много различен от стандарта.. Филмът беше мноого зле - не прекалено, но ефектите не ставаха и бях изпуснати много от важните моменти, както и да е, след огромният успех на пърия филм ще видим какво ще стане с втория..
Този филм е най-най-страхотният (няма друг като него). Актьорите са много сладки (Бела и Едуард) , толкова добре изпълняват ролите си. Останах без дъх докато го гледах-толкова реално,такава любов .....прекрасен е, просто съм пристрастена. Мога да кажа само едно Браво !!! Обичам този филм!!!!!!!!!!
Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
sunshin4e- Ембрион
- Брой мнения : 1
Точки : 1
Тоя филм е много ама много го мразя,защото е направен за масово разпространение с други думи комерсиален с групав сюжет обичайните идеи любов,който е невъзможна и други такива и между другото актьорската игра е лоша.Колкото до книгите не съм ги чела ама и те сигурно не са хубави.
Purple_Flower_- Ембрион
- Брой мнения : 12
Точки : 17
Местожителство : KaVarna ()_()
Неможах да го изгледам и половината ... може би защото имам много високи критерий за такъв жанр филми .
CToTaKa- Новородено
- Брой мнения : 30
Точки : 36
Местожителство : Kyustendil
Imm0rtaL написа:Филма е ужасен.Тоя вампир беше просто...ужасяващо грозен.Това си е чиста подигравка с вампирите!Имаше една сцена,която ми хареса и тя е когато играха бейзбол ^^'
Съгласна съм с мнението ти ^.^'
Едуард съкс
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Аз пък не съм съгласна с това мнение Едуард е най-сладкото нещо на светааааа (след Саске) Робърт Патинсън във филма е 23825908239762890 пъти по хъбъв отколкото в истинския живот.. ама във филма са го напраилиии ... мълиии ше го изяяям
iz4aa- Бозаещо
Колкото до Бела .... Копелее ... Тая е ебаси дзвероо .. Ако я вида тая Кристен Стюарт лично ще я обезглавя! то бива да си грозен ама да прекаляяш чак толкооо ...
iz4aa- Бозаещо
Актьорите са много яки,а Крис е яка наистина и е много добра актриса за това съм напълно сигурна,защото съм гледала всичките и филми.За Роб е сега всеки със вкуса си,но има много фенки които биха обезглавили някой,ако им каже,че Робърт е грозен.Сериозно хора първо погеднете в огледалото и след това казвайте за някой,че е грозен или нещо такова.
Bella Swan- Бебок
Ще ме убиете ли,ако ви кажа,че мочето,което в момента съм влюбена прилича на Едуард?!
Даже е най-точно казано почти копие...и то без той да прави каквото и да е
Администратор: Тук се обсъжда филма, не този в който си влюбена. Да не се повтарят повече такива офтопици.
Даже е най-точно казано почти копие...и то без той да прави каквото и да е
Администратор: Тук се обсъжда филма, не този в който си влюбена. Да не се повтарят повече такива офтопици.
Страница 1 от 2 • 1, 2
Similar topics
» "Полтъргайст" и "До Краен Предел"
» |||...Фен клуб на The Twilight Saga...|||
» Универсалната дума "ТАКОВА"
» "За" или "против"?
» Книгите на Стефани Мейер/The Twilight Saga/
» |||...Фен клуб на The Twilight Saga...|||