..: Infinity :..
Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.

Join the forum, it's quick and easy

Добре дошли в Bulgarian Infinity, фенове на забавлението! Регистрирайте се за да имате достъп до всички екстри и се забавлявайте! :]
Желаем ви приятни мигове из страниците на нашия форум.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ако ви зареже гаджето какво ще направите?

5 posters

Go down

Ако ви зареже гаджето какво ще направите? Empty Ако ви зареже гаджето какво ще направите?

Писане by Evance<3 Съб Май 09, 2009 9:22 pm

Какво ще направите ако ви зарежат? Ще се правите на емо като искате да си режете вените или ще продължите напред с мисълта, че има още милиони души, които биха дали всичко за вас? Very Happy
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Брой мнения : 257
Точки : 462
Местожителство : Castellón de la Plana, Spain

https://bg-infinity.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Ако ви зареже гаджето какво ще направите? Empty Re: Ако ви зареже гаджето какво ще направите?

Писане by xxdeadxonxarrivalxx Нед Май 10, 2009 1:16 am

Най - вероятно първо ще рева като набито лапе, после пак ще рева, няма да ям, ще слушам мзуика, яко ще го напсувам и ще го забравя [ тва ако той ме зареже laugh ]
Ако пък аз го зарежа, реакцията ми зависи от обстоятелствата, причината за да го зарежа, etc ...
xxdeadxonxarrivalxx
xxdeadxonxarrivalxx
Келеш
Келеш

Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"

Ако ви зареже гаджето какво ще направите? Empty Re: Ако ви зареже гаджето какво ще направите?

Писане by ick1 Нед Май 10, 2009 5:08 am

Ще си намеря ново cheers
ick1
ick1
Новородено
Новородено

Брой мнения : 25
Точки : 20

Писане by Kiara_Yuichi Нед Май 10, 2009 5:26 am

Много е лесно да се каже "Ще си намеря ново" или "Ще го забравя"...
Значи, мен ме заряза гаджто преди два месеца, плаках много като малко дете, очите ми бяха отекли поне два дни, постоянно той ми беше в главата и не можех да възприма, че вече няма да сме заедно понеже адски много го обичах... За мен в този момент не съществуваше друг, или мисълта че има милиони по - хубави мъже които мога да си намеря. Болката беше нетърпима... Сега след тези два месеца, още не съм го забравила, но няма болка, нямам желание да опитам с него отново, няма я тази силна обич която преди изпитвах. Знам, че има други мъже и че точно когато най - малко очакваш може да те изненада любовта...
Искам да кажа, че трябва да измине време, за да превъзмогнеш загубата и тогава да мислиш за друга връзка и мъже "Времето лекува" не са го казали случайно хората...

Kiara_Yuichi
Kiara_Yuichi
Сополанче
Сополанче

Брой мнения : 120
Точки : 129
Местожителство : In Your Sweet and SeXy Dreams

http://bestroleplay-forum.5forum.net

Писане by Evance<3 Нед Май 10, 2009 6:05 am

Kiara_Yuichi написа:Много е лесно да се каже "Ще си намеря ново" или "Ще го забравя"...
Значи, мен ме заряза гаджто преди два месеца, плаках много като малко дете, очите ми бяха отекли поне два дни, постоянно той ми беше в главата и не можех да възприма, че вече няма да сме заедно понеже адски много го обичах... За мен в този момент не съществуваше друг, или мисълта че има милиони по - хубави мъже които мога да си намеря. Болката беше нетърпима... Сега след тези два месеца, още не съм го забравила, но няма болка, нямам желание да опитам с него отново, няма я тази силна обич която преди изпитвах. Знам, че има други мъже и че точно когато най - малко очакваш може да те изненада любовта...
Искам да кажа, че трябва да измине време, за да превъзмогнеш загубата и тогава да мислиш за друга връзка и мъже "Времето лекува" не са го казали случайно хората...

Напълно те разбирам какво имаш предвид Smile На мен ми трябваше година, че и повече да забравя... Не се отчайвай, знаеш, че времето лекува Wink
Evance<3
Evance<3
Администратор <3
Администратор

Брой мнения : 257
Точки : 462
Местожителство : Castellón de la Plana, Spain

https://bg-infinity.bulgarianforum.net

Писане by Imm0rtaL Нед Май 10, 2009 10:00 pm

Ако ме зареже - ми хубаво.Живота продължава,да го ева!Вярно,че ще ми е криво известно време,но да тръгна да рева заради някакво момче - да,да!Просто...щом ме е зарязал явно нещо не е било наред.Ся...няма да се тормозим взаимно,ако връзката не е вървяла.
Imm0rtaL
Imm0rtaL
Новородено
Новородено

Брой мнения : 43
Точки : 50
Местожителство : Dream Land ^_^

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите