Ако ви зареже гаджето какво ще направите?
5 posters
..: Infinity :.. :: Забава. :: Любов
Страница 1 от 1
Ако ви зареже гаджето какво ще направите?
Какво ще направите ако ви зарежат? Ще се правите на емо като искате да си режете вените или ще продължите напред с мисълта, че има още милиони души, които биха дали всичко за вас?
Re: Ако ви зареже гаджето какво ще направите?
Най - вероятно първо ще рева като набито лапе, после пак ще рева, няма да ям, ще слушам мзуика, яко ще го напсувам и ще го забравя [ тва ако той ме зареже ]
Ако пък аз го зарежа, реакцията ми зависи от обстоятелствата, причината за да го зарежа, etc ...
Ако пък аз го зарежа, реакцията ми зависи от обстоятелствата, причината за да го зарежа, etc ...
xxdeadxonxarrivalxx- Келеш
- Брой мнения : 160
Точки : 179
Местожителство : dimension "Broken Dreams"
Ще си намеря ново
ick1- Новородено
- Брой мнения : 25
Точки : 20
Много е лесно да се каже "Ще си намеря ново" или "Ще го забравя"...
Значи, мен ме заряза гаджто преди два месеца, плаках много като малко дете, очите ми бяха отекли поне два дни, постоянно той ми беше в главата и не можех да възприма, че вече няма да сме заедно понеже адски много го обичах... За мен в този момент не съществуваше друг, или мисълта че има милиони по - хубави мъже които мога да си намеря. Болката беше нетърпима... Сега след тези два месеца, още не съм го забравила, но няма болка, нямам желание да опитам с него отново, няма я тази силна обич която преди изпитвах. Знам, че има други мъже и че точно когато най - малко очакваш може да те изненада любовта...
Искам да кажа, че трябва да измине време, за да превъзмогнеш загубата и тогава да мислиш за друга връзка и мъже "Времето лекува" не са го казали случайно хората...
Значи, мен ме заряза гаджто преди два месеца, плаках много като малко дете, очите ми бяха отекли поне два дни, постоянно той ми беше в главата и не можех да възприма, че вече няма да сме заедно понеже адски много го обичах... За мен в този момент не съществуваше друг, или мисълта че има милиони по - хубави мъже които мога да си намеря. Болката беше нетърпима... Сега след тези два месеца, още не съм го забравила, но няма болка, нямам желание да опитам с него отново, няма я тази силна обич която преди изпитвах. Знам, че има други мъже и че точно когато най - малко очакваш може да те изненада любовта...
Искам да кажа, че трябва да измине време, за да превъзмогнеш загубата и тогава да мислиш за друга връзка и мъже "Времето лекува" не са го казали случайно хората...
Kiara_Yuichi написа:Много е лесно да се каже "Ще си намеря ново" или "Ще го забравя"...
Напълно те разбирам какво имаш предвид На мен ми трябваше година, че и повече да забравя... Не се отчайвай, знаеш, че времето лекува
Ако ме зареже - ми хубаво.Живота продължава,да го ева!Вярно,че ще ми е криво известно време,но да тръгна да рева заради някакво момче - да,да!Просто...щом ме е зарязал явно нещо не е било наред.Ся...няма да се тормозим взаимно,ако връзката не е вървяла.
Imm0rtaL- Новородено
- Брой мнения : 43
Точки : 50
Местожителство : Dream Land ^_^
Similar topics
» Ако някоя друг/а хвърли око на гаджето ти??
» Бихте ли се променили заради гаджето си?
» Какво очаквате?
» От какво те е страхх @_@
» Какво животно сте в леглото?
» Бихте ли се променили заради гаджето си?
» Какво очаквате?
» От какво те е страхх @_@
» Какво животно сте в леглото?
..: Infinity :.. :: Забава. :: Любов
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите